Продано 20 мільйонів копій Elden Ring

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
zvr1ch
Junior

Повідомлення

MessiaH: 22.02.2023 12:59 Ублюдский жанр, гореть в аду тем кто придумал такой геймплей, я вкурить не могу отчего людям заходит такая соулс-лайк шляпа. Погиб, начинай заново, жуть и задротство
ну ты сам ответил на свой вопрос, если люди любят реп значит им не обьязательно надо любить и рок, ну это сильно грубо сказано, но суть ты понял я думаю =)
Или люди например любят жесткий секс, а некоторые нежный :D это более понятлевее, а вот некоторые вообще любат бдсм, так вот соулс-лайки гдето на уровне бдсм :D
Grava
Member

Повідомлення

MessiaH: 22.02.2023 16:02ГГ погиб и надо заново всё начинать
Вы точно в серию дс играли?
MessiaH
Member

Повідомлення

zvr1ch: 22.02.2023 16:53так вот соулс-лайки гдето на уровне бдсм :D
пожалуй реально да))
Lowrider
Member

Повідомлення

Кайф соулс ігор у тому що в них реакція та вміння граючого вище ніж здобута зброя та броня/прокачка персонажа.
У багатьох іграх ти "прокачав" персонажа і просто закликуєш ворогів мишкою, не боячись отримати тумаків у відповідь. У соулс іграх ти прокачуєшся насамперед як гравець, звертаєш увагу на атаки ворогів, анімації тощо. І ти майже завжди можеш від'їхати від зграї бомжів, якщо був надто самовпевнений.
Особливо перший досвід у соулс-іграх, це чудово, коли ти слабким персонажем через декілька годин або навіть днів! перемагаєш когось з босів з кількома фазами, який тобі здавався непереможним при перших спробах. І ти підіймаєш мокрою рукою свій геймпад догори: є, крихітко, тепер ти чемпіон :lol:

Знаю також людей, кому не заходить, і це нормально.
xandess
Member

Повідомлення

Не може бути так, що буде гра подобатися всім. Але дуже нерозумно стверджувати що гра погана, вона крута ) атмосфера + садизм)

До речі, про Асасін Крід. 1ша частина зайшла, пам'ятаю ще скільки реклами в журналах читав, і як чекав її. Анімус і все таке. Атмосфера вражала... Ех, а потім щось пішло не так. Взагалі, зараз відносний застій ігродева, розробка великих проектів дуже дорога, і розробники досить рідко експериментують (+ до цього, ідеї не безкінечні мабуть). Хоча, якщо ідеї черпати із книг, то, кхм,ідей ще вистачає (Взяти наприклад Хроніки Ембера, завжди хотілося пограти в цьому всесвіті) .
terminahtor
Member

Повідомлення

taras_cs: 22.02.2023 13:09Все, як в житті
Таке собі життя у вас.
dreikk91
Member

Повідомлення

MessiaH: 22.02.2023 17:07
zvr1ch: 22.02.2023 16:53так вот соулс-лайки гдето на уровне бдсм :D
пожалуй реально да))
Раніше ігри на денді були набагато складніші ніж соулси, особливо коли було 3 життя та 3 продовження. А в соулсі помер, з'явився на чекпоінті щей можеш втрачений досвід відновити, не кажучи про те, що більшість противників тільки на перший погляд складні, а потім бігаєш і легко всім б'єш в спину або відбиваєш удари та контратакуєш.
Відповісти