AMD Ryzen 9 7950X3D виявився на 10% слабшим за Ryzen 9 7950X у багатопотоковому тесті Geekbench

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
taras_cs
Member

Повідомлення

terminahtor: 17.02.2023 15:25 taras_cs
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Не позорьтесь далі.
Правда вам не подобається? :)
Співчуваю

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Два числа мають той же порядок величини, якщо частка від ділення одного числа на інше менше ніж 10. Наприклад, 23 і 82 мають той же порядок величини, але 23 і 820 — ні.
terminahtor
Member

Повідомлення

taras_cs
Яка правда, якщо вже обісрались, то хоч не рухайтесь.

Порядок величини – кількість цифр у числі. Про дві величини говорять, що вони одного порядку, якщо відношення більшого до меншого з них менше 10. Таким чином, вираз "на порядок більше/менше" означає "в 10 разів більше/менше".
Не маю бажання далі спорити, йдіть вчіть математику за 6 клас.
Востаннє редагувалось 17.02.2023 15:33 користувачем terminahtor, всього редагувалось 1 раз.
lutyk1999
Junior

Повідомлення

taras_cs
На порядок ЗАВЖДИ значить більше рівно в 10 разів, бо порядок, то і є 10. Гугл у поміч.
taras_cs
Member

Повідомлення

lutyk1999: 17.02.2023 15:33 taras_cs
На порядок ЗАВЖДИ значить більше рівно в 10 разів, бо порядок, то і є 10. Гугл у поміч.
Ніт
Зображення

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
terminahtor: 17.02.2023 15:32 taras_cs
Яка правда, якщо вже обісрались, то хоч не рухайтесь.

Порядок величини – кількість цифр у числі. Про дві величини говорять, що вони одного порядку, якщо відношення більшого до меншого з них менше 10. Таким чином, вираз "на порядок більше/менше" означає "в 10 разів більше/менше".
Не маю бажання далі спорити, йдіть вчіть математику за 6 клас.
Я дійсно соромлю себе, коли сперечаюся із людиною, що не здатна на цивілізовану дискусію :-/
NuclearRobinson
Member

Повідомлення

taras_cs: 17.02.2023 15:09 "На порядок" означає "на одну цифру більше". Це не завжди те ж саме, що "більше у 10 разів"
Ні це саме те і означає, просто люди почали використовувати "на порядок" у чому завгодно, не поглиблюючись взагалі у смисл цієї фрази, слова, значення. Звучить добре, але використовується неправильно. Я і сам колись дуже давно начитався всяких постів від людей, та і у житті чув і теж почав трохи використовувати фразу не за прямим значенням. Все змінилось, коли моєму одногрупнику викладач прилюдно зробив зауваження, і після того як відшибло.
terminahtor
Member

Повідомлення

taras_cs
Мені вже боляче від фейспалмів. Самі почитайте те, що написано в вікіпедії. Це, як то зараз кажуть, лютий крінж і зашквар.
Наприклад, порядок величини 1500 — 3, оскільки 1500 можна записати у вигляді 1,5× 10^3. Тоді порядок величини 150 - 10^2. Різниця між 1000 і 100 в 10 раз. Далі продовжувати треба? Чи сам допреш?
Востаннє редагувалось 17.02.2023 15:47 користувачем terminahtor, всього редагувалось 2 разів.
titanushka
Junior

Повідомлення

Причому тут "душніть". Це елементана грамотність. Не користуйтесь термінологією, в якій не розбираєтесь. Чи Іран та Ірак, Австрія і Австралія - це також десь поряд?
Ну ты б ещё в интернете к запятым придираться начал, но как всегда, по сути ничего не сказал.
А стосовно ціноутворення АМД мені розказувати не треба ваші фантазії. Мені це не цікаво.
7950х уже в некоторых магазинах стоит дороже или равно интелу, плюс только в том что дешевеет быстрее. Но 3д версия конечно же дешевле будет, разумеется это всё фантазии.
Хто буде сосать? В яких пріложеніях? Пруфи? Я не маю бажання читати цей потік фанатського брєда.
Новость перечитай. Ну думаю и так всё понятно -игровой проц. Ну понятно что пока нет смысла спорить, посмотрим что будет с ценами на релизе.
taras_cs
Member

Повідомлення

terminahtor: 17.02.2023 15:41 taras_cs
Мені вже боляче від фейспалмів. Самі почитайте те, що написано в вікіпедії. Це, як то зараз кажуть, лютий крінж і зашквар. 41 рік, а так і не скажеш.
А теперь вкажіть, де саме я не правий. Конкретно, з цитатою
terminahtor
Member

Повідомлення

taras_cs: 17.02.2023 15:44А теперь вкажіть, де саме я не правий. Конкретно, з цитатою
Наприклад, порядок величини 1500 — 3, оскільки 1500 можна записати у вигляді 1,5× 10^3. Тоді порядок величини 150 - 2, так як 150=1.5х 10^2. Різниця між 1000 і 100 в 10 раз. Далі продовжувати треба? Чи сам допреш?
Востаннє редагувалось 17.02.2023 15:48 користувачем terminahtor, всього редагувалось 4 разів.
Scoffer
Member

Повідомлення

Ви плутаєте "одного порядку" і "на порядок". "На порядок" в десятковій системі числення строго дорівнює в 10 раз.
Melofon
Member

Повідомлення

taras_cs

Уже не один человек вам сказал что такое на порядок а вы на своем стоите :lol:
Востаннє редагувалось 17.02.2023 15:50 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
taras_cs
Member

Повідомлення

Melofon: 17.02.2023 15:47 taras_cs

Уже не один человек вам сказал что такое на порядок а вы на своем стоите :gigi:
Мільйони мух не можуть помилятися? Десь я це вже чув...
saf_e
Member

Повідомлення

terminahtor: 17.02.2023 15:12
taras_cs: 17.02.2023 15:09"На порядок" означає "на одну цифру більше". Це не завжди те ж саме, що "більше у 10 разів"
Ось вам і реформа освіти :lol: :lol: :lol: Я навіть не знаю як на це відповісти. Нікому такого більше не кажіть, а ми зробимо вигляд, що ви такого не писали.

заскрінив
Ну формально он прав, потому что 2ой системе "на порядок" будет в 2 раза больше :gigi:
Но пскольку цены (да и все остальное) у нас в 10ой системе, это знание не применимо )
taras_cs
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.02.2023 15:46 Ви плутаєте "одного порядку" і "на порядок". "На порядок" в десятковій системі числення строго дорівнює в 10 раз.
Добре, тоді 90 та 800 відрізняються на порядок чи одного порядку?
Бо ж вони не "строго в 10 раз"
vmsolver
Member

Повідомлення

taras_cs: 17.02.2023 15:44 А теперь вкажіть, де саме я не правий. Конкретно, з цитатою
Когда говорят "на порядок" это значит речь идёт о величине a/b, и вот эта величина около 10.
Цитирую английскую вики
Orders of magnitude are used to make approximate comparisons. If numbers differ by one order of magnitude, x is about ten times different in quantity than y.
Melofon
Member

Повідомлення

taras_cs

Ну раз так то вы муха которая ошиблась :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

taras_cs
Вони не на порядок, і не одного порядку. Вони "приблизно на порядок". Чи тобі що 80, що 90 це однакові числа?
Порядок це тупо перенос коми на розряд в сторону. В 10й системі значить в 10 раз, в 2й - в 2. Особисто мені подобається 12-рична система, так що давайте тепер вважати на порядок в 12 раз бо я так хочу :lol:
titanushka
Junior

Повідомлення

Чего вы к этим порядкам пристали? Ну ошибся я, чего вы из одного слова целый срач развели? Так даже в школе не придираются, ну вы же поняли что я хотел сказать, чего душнить?
taras_cs
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.02.2023 15:53 taras_cs
Вони не на порядок, і не одного порядку. Вони "приблизно на порядок". Чи тобі що 80, що 90 це однакові числа?
Порядок це тупо перенос коми на розряд в сторону.
Ось, я зробив таку саме помилку сьогодні, до речі. Я теж вважав, что зміна порядку - це "перенос коми", але насправді там ще операція округлення є
Sh3ry
Junior

Повідомлення

Если 7950x3d окажется крут, к лету откоплю и обновлю систему. Сейчас сижу на 5800x3d, для игровых нужд с головой хватает.
х3d линейка для тех, кто хочет выжать максимум фпс для 240+ гц мониторов. Короче для киберкотлет.
Відповісти