Останні статті і огляди
Новини
Дженсен Хуанг порівняв запуск ChatGPT з появою iPhone
-
Павло
Member
Предлагаю обсудить Дженсен Хуанг порівняв запуск ChatGPT з появою iPhone
Ой що зараз буде)
Ой що зараз буде)
-
Cicero
Member
В чому суть цього коментаря? ChatGPT напевно набагато складніші і змістовніші мовні конструкції пише.Павло: ↑ 13.02.2023 13:47 Предлагаю обсудить Дженсен Хуанг порівняв запуск ChatGPT з появою iPhone
Ой що зараз буде)
-
dead_rat
Member
Штош.
Багато років не виходило нічого свіженького: просто більше ядер, герців, ваттів, пікселів.
Ті самі смартфони, що у 2014, що у 2020… ну тут і там краще, але не суттєво.
На фоні застою навіть Промені зайшли, хоча половина юзверів так і не змогли розгледіти різниці.
А тут прямо щось свіженьке, навіть відносно корисне - звичайно на нього пустять левову долю маркетингу і інвестицій.
Багато років не виходило нічого свіженького: просто більше ядер, герців, ваттів, пікселів.
Ті самі смартфони, що у 2014, що у 2020… ну тут і там краще, але не суттєво.
На фоні застою навіть Промені зайшли, хоча половина юзверів так і не змогли розгледіти різниці.
А тут прямо щось свіженьке, навіть відносно корисне - звичайно на нього пустять левову долю маркетингу і інвестицій.
-
Васильович
Member
Було б дивно, якби він не хвалив технологію, яка працює на залізі nVidia і "загрожує" компанії додатковою порцієї піастрівДженсен Хуанг порівняв запуск ChatGPT з появою iPhone
-
SergN
Member
"Кукушка хвалит Петуха... за то, что хвалит он Кукушку" (с)
... навіяла комбінація цієї новини і сусідньої про вплив технології на сплеск попиту на прискорювачі від Хуанга.
Upd: ех, поки лазив за цитатою, Васильович випередив )
... навіяла комбінація цієї новини і сусідньої про вплив технології на сплеск попиту на прискорювачі від Хуанга.
Upd: ех, поки лазив за цитатою, Васильович випередив )
-
Vecchio
Member
Кожаный господин уже и сам опустился до раздуваний, как спекулянт.
-
kalakawa
Member
чого ходиш по колу, так і кажи, відеокарт не буде
-
Vitalio
Member
- спойлер
-
Rangocv
Member
Такое впечетление что Ubisoft пользовался этим чат ботом еще от времен 3 фар края и асасина, как то не ново для меня
-
n+gibat[]r
Member
Майнинг умер, да здравствует ИИ! Кому нужна видеокарта то берите сейчас, а то "Буиттокодорожать!"
-
Kassatka
Member
Давайте, я накидаю на вентилятор, якщо дійсно хочете .Павло: ↑ 13.02.2023 13:47 Ой що зараз буде)
iPhone - страхітливо копірастичний бидлодевайс. Якщо він став багато у чому першим, то не означає кращим.
Chat GPT - дуже прогресивна технологія, здатна спростити інтелектуальну працю в багатьох сферах і одна із сходинок на шляху до сильного універсального ШІ, здатного призвести до технологічної сингулярності, але з ризиком знищення людства.
Як і iPhone, Chat GPT є першопроходець. Тепер і інші IT гіганти беруться за аналогічні продукти, цілком можливо, що інший продукт перевершить Chat GPT навіть з майбутніми удосконаленнями. Але взагалі наступним етапом потрібно буде переходити з текстового формату спілкування на більш різноманітні.
Chat GPT - більш прогресивна річ, ніж смартфон. Якби мені не треба було зайняти чимось руки при пасінні кіз а зараз ще й відключення електрики, то я так і не купив би свого першого смартфона у 37-річному віці влітку 2022 року, компа, кнопкового телефона і електронної книги вистачало б.
-
ДядяСаша
Member
Це ще нічого, коли ці так звані ШІ будуть один одного навчати тоді буде революція, Скайнет, Матриця і інша дичина, за якої люди стануть нищим розумом.
Тому треба закріпити законодавчо, рівень доступу Ші до певної інформації.
Хочу процетувати капітана Джадека з фільму "Прометей" Рідлі Скотта - " Вони не такі тупі, щоб створювати зброю масового ураження в себе дома!"
Тому треба закріпити законодавчо, рівень доступу Ші до певної інформації.
Хочу процетувати капітана Джадека з фільму "Прометей" Рідлі Скотта - " Вони не такі тупі, щоб створювати зброю масового ураження в себе дома!"
-
slv
Member
Он не " господин" , а слуга . Слуга акционеров, которые его наняли . Вот и старается отрабатывать свою зарплатуVecchio: ↑ 13.02.2023 14:33 Кожаный господин уже и сам опустился до раздуваний, как спекулянт.
-
Stray
Member
читаю я тут бабайки про "ШІ" і думаю - почитайте будь-ласочка, що ж саме таке "ШІ" і чому нейронки типу Chat GPT навіть і бльзько не "ШІ"
як же це забодало, у вас же інтернет навіть є
як же це забодало, у вас же інтернет навіть є
-
ronemun
Advanced Member
ChatGPT по суті інтерфейс для нас до штучного інтелекту - такого собі калькулятора, але не для математики, а для всього що можна оцифрувати. Він буде рішати проблему спілкування - всілякі описи, які нам дуже прості ще з дитинства, а насправді захмарної складності для логіки. Зате ми зможемо потрохи розвивати свою мову/уяву/мислення щоб краще розуміти Розвиток. Але враховуючи наявність в нас Зла, тобто свідомий бунт проти законів Добра, скоріше всього це закінчиться виродженням в диктатуру/закостеніння і її абсолютне падіння, як і все що було в історії людей
-
Stray
Member
ви на той форум зайшли?ronemun: ↑ 13.02.2023 22:15 ChatGPT по суті інтерфейс для нас до штучного інтелекту - такого собі калькулятора, але не для математики, а для всього що можна оцифрувати. Він буде рішати проблему спілкування - всілякі описи, які нам дуже прості ще з дитинства, а насправді захмарної складності для логіки. Зате ми зможемо потрохи розвивати свою мову/уяву/мислення щоб краще розуміти Розвиток. Але враховуючи наявність в нас Зла, тобто свідомий бунт проти законів Добра, скоріше всього це закінчиться виродженням в диктатуру/закостеніння і її абсолютне падіння, як і все що було в історії людей
-
ronemun
Advanced Member
Stray
якщо почитати тему статті, як ви думаєте - що мав на увазі Хуанг: відеокарти, розгін, чи все таки такий гранд, який привів свою фірму на перші місця на планеті все таки думає про значно вищі речі. Він так і сказав: це подія рівня Айфона - що зарашній світ вартий без смартфона - нічого. Це універсальний гаджет, без якого вже життя не життя, а просто існування в печерному віці. Так само буде з ChatGPT. І якщо про це написали в цій статті, я теж тут пишу, і якщо вам не подобається - це ваші проблеми, але я маю право на елементарну аналітику і передбачення - все таки я теж інтелект
якщо почитати тему статті, як ви думаєте - що мав на увазі Хуанг: відеокарти, розгін, чи все таки такий гранд, який привів свою фірму на перші місця на планеті все таки думає про значно вищі речі. Він так і сказав: це подія рівня Айфона - що зарашній світ вартий без смартфона - нічого. Це універсальний гаджет, без якого вже життя не життя, а просто існування в печерному віці. Так само буде з ChatGPT. І якщо про це написали в цій статті, я теж тут пишу, і якщо вам не подобається - це ваші проблеми, але я маю право на елементарну аналітику і передбачення - все таки я теж інтелект
-
Stray
Member
о так і є, я одразу це відчувronemun: ↑ 13.02.2023 23:50 все таки я теж інтелект
просто після цієї фрази і зрозумів
ronemun: ↑ 13.02.2023 22:15 Але враховуючи наявність в нас Зла, тобто свідомий бунт проти законів Добра, скоріше всього це закінчиться виродженням в диктатуру/закостеніння і її абсолютне падіння, як і все що було в історії людей
-
ronemun
Advanced Member
Stray
відчули чим? чистим вільним від неправди серцем чи навпаки?
людина, як створена на подобу Божу, тобто сила+воля+мудрість+далекоглядність, як бачите, має волю. А ШІ її немає: він робитиме те що йому скажуть. Тож можете йому вказувати де писати, а не мені.
Те що ви не знаєте цих, 4000 років тому написаних, елементарних речей про конструкцію духу людини, вказує що це ваш вибір - відмовитись від волі. І зробити такими інших, як роблять це інші особи і народи, наприклад з півночі.
відчули чим? чистим вільним від неправди серцем чи навпаки?
людина, як створена на подобу Божу, тобто сила+воля+мудрість+далекоглядність, як бачите, має волю. А ШІ її немає: він робитиме те що йому скажуть. Тож можете йому вказувати де писати, а не мені.
Те що ви не знаєте цих, 4000 років тому написаних, елементарних речей про конструкцію духу людини, вказує що це ваш вибір - відмовитись від волі. І зробити такими інших, як роблять це інші особи і народи, наприклад з півночі.
-
-falconer-
Member
Поспілкувався з ChatGPT... Це шось неймовірне. Останній раз я був так здивований, коли гугл принципово покращив переклад. Абсолютно будь-яке запитання йому став - відповість. Я йому навіть код програмний відправив і запитав у нього, що за що у ньому відповідає і він мені дуже швидко (секунди) розібрався і відповів. Я в шоці... Підождіть, так тепер програміст не потрібен буде, чи що? Я аж занервував...