Странное решение, на фоне того, что они возвращают все последние релизы в стимГру випустять на платформі PC (Epic Games Store та Ubisoft Connect)
Останні статті і огляди
Новини
Ubisoft анонсувала The Crew Motorfest
-
Spiryt
Member
Пропоную обговорити Ubisoft анонсувала The Crew Motorfest
-
Shaolin_Style
Member
одной ногой в могиле и все равно игры релизят
Отправлено спустя 40 секунд:
Отправлено спустя 40 секунд:
все логично, сейчас получили финансирование от EGS за "эксклюзивность" потом доберут еще от стима через полгода-год.Spiryt: ↑ 01.02.2023 10:42 что они возвращают все последние релизы в стим
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Поки що виглядає як жалюгідна пародія на forza horizon
-
Yalg
Member
По моему местами до третьей части не дотягивает по графону.prosha_evolist: ↑ 01.02.2023 11:13 Поки що виглядає як жалюгідна пародія на forza horizon
-
azimut
Member
Форза на минималках)
-
Сidonix
Member
Все що завгодно анонсують, тільки не ігри.
-
WWQ
Member
Первая часть Crew была в свое время отличной, но дальше все пошло по всем известной траектории...
-
Martix
Member
prosha_evolist
Незважаючи на контекст, це смішно чути від симрейсера. Це все жальогідна пародія на автосимулятори.
Доречі. Як там руль з дірект драйвом? Вже є?
Незважаючи на контекст, це смішно чути від симрейсера. Це все жальогідна пародія на автосимулятори.
Доречі. Як там руль з дірект драйвом? Вже є?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Я вже майже 4 роки в сіми не нрав Хрустмастер чекає свого часу лежачи на дачі....Martix: ↑ 01.02.2023 18:50Доречі
Як я зрозумів здулисядірект драйвом
-
Martix
Member
prosha_evolist
Можна зібрати самому директ драйв, головне знайти сумістний електромотор. Ще будуть в нагоді Ардуїно та 3д принтер. Як закінчиться війна є в планах зробити таке, нічого надскладного. На ютубі вже багато проєктів для різних двигунів.
Можна зібрати самому директ драйв, головне знайти сумістний електромотор. Ще будуть в нагоді Ардуїно та 3д принтер. Як закінчиться війна є в планах зробити таке, нічого надскладного. На ютубі вже багато проєктів для різних двигунів.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Martix
Тільки мене t300 влаштовує більше ніж повністю
Тільки мене t300 влаштовує більше ніж повністю