Останні статті і огляди
Новини
У Steam стартував великий зимовий розпродаж
-
Suzern
Junior
Предлагаю обсудить У Steam стартував великий зимовий розпродаж
Щось серії Dark Souls ні на осінньому розпродажі ні на зимньому немає.
-
Remonde
Member
Зато elden ring впервые со скидкойSuzern: ↑ 23.12.2022 09:22 Предлагаю обсудить У Steam стартував великий зимовий розпродаж
-
fleagull
Member
Це точно. Сам чекав на них знижкуSuzern: ↑ 23.12.2022 09:22 Предлагаю обсудить У Steam стартував великий зимовий розпродаж
-
Agon1st
Member
добрый день прошу совета , хочу видео монтажем, хочу взять себе VEGAS 19 Edit Steam Edition кто знает есть ли на эту версию Ру или Укр перевод или кто может посоветовать аналогичные программы в стиме ,и еще что то типа офиса который пдф файлы сохраняет
извиняюсь за флуд
извиняюсь за флуд
-
ILVGdev
Member
Зажлобились на гру,падлюкиSuzern: ↑ 23.12.2022 09:22 Предлагаю обсудить У Steam стартував великий зимовий розпродаж
Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
У кого які плани купляти на роспродажі?Я,можe бути,L4D2 куплю,бо 22 гривні начeбто тільки коштує,алe всe одно трeба знайти 50 грн щоб задонити,алe поки що на горізонті грошeй нe бачу(якщо що,мeні тільки 13 просто,а донат з комісієй у 50% - нe кошeрно)
-
st0k
Member
купив літл найтмарс 2 та Thymesia, в першу граю на джойстіку по пів годинки перед сном, інша - пройду після завершення четвертого дарксолс елденрінг)
-
Martix
Member
ILVGdev хто тобi буде донатити коли в тебе в профайлi немає посилання на Стим?
Справляй та пиши в ЛС
Справляй та пиши в ЛС
-
AlSaintUk
Member
Купил ведьмака 3, чтобы поиграть с обновленными текстурками
-
Shaolin_Style
Member
тобто??!st0k: ↑ 24.12.2022 23:09 інша - пройду після завершення четвертого дарксолс елденрінг)
Eldenring це майже продовження Bloodborne. Так одна дуже авторитетна особа на форумi казала
-
st0k
Member
не грав в бладборнShaolin_Style: ↑ 28.12.2022 19:01тобто??!st0k: ↑ 24.12.2022 23:09 інша - пройду після завершення четвертого дарксолс елденрінг)
Eldenring це майже продовження Bloodborne. Так одна дуже авторитетна особа на форумi казала
-
Draqoon
Member
та це наче взяли по троху з кожної своєї гри соулс (навіть секіро)Shaolin_Style: ↑ 28.12.2022 19:01тобто??!st0k: ↑ 24.12.2022 23:09 інша - пройду після завершення четвертого дарксолс елденрінг)
-
Shaolin_Style
Member
Отправлено спустя 4 минуты 40 секунд:
А, все отбой - показалось что это наряд из бб, они очень похожи
- спойлер
-
st0k
Member
меч чорного лицаря в длс ДС3
-
Kirakishou
Member
Хто недавно купував в стімі з приватовської карти, який там відсоток з’їдається на подвійній конвертації? В гугл плей донати по 130 гривень взагалі проходять без комісії, а 270 гривень з карти списує 275. Але читав на форумі стіма, що в стімі якась неадекватна комісія за подвійне конвертування, чувак задонатив 800, а прийшло 450 чи щось типу того.
-
Ivan_ST
Member
На цьому розпродажі купив кілька ігор загальною вартістю біля 1000 грн, списало десь на 20-25 грн більше, платив картою привата.
-
Kirakishou
Member
Ivan_ST
А Ви платежі більше 200-250 гривень робили чи купували ігри до 200 гривень? Просто як я розумію до 200 гривень комісію сплачує банк, а якщо більше 200 гривень - користувач. В підтримці привата кажуть, що до 10 доларів комісію сплачують вони, але по факту це десь до 200 чи 250 гривень, тому що донати в гугл плей 269,99 вже йдуть з комісією, але 129,99 – без.
А Ви платежі більше 200-250 гривень робили чи купували ігри до 200 гривень? Просто як я розумію до 200 гривень комісію сплачує банк, а якщо більше 200 гривень - користувач. В підтримці привата кажуть, що до 10 доларів комісію сплачують вони, але по факту це десь до 200 чи 250 гривень, тому що донати в гугл плей 269,99 вже йдуть з комісією, але 129,99 – без.
-
Alex_Lord
Member
А какого черта "появилась" двойная конвертация за покупки?
Ее ведь не было.
Ее ведь не было.
-
Kirakishou
Member
Alex_Lord
Як я розумію, вона була завжди, просто раніше банк покривав комісію якщо сума покупки була до 100 доларів, а зараз банк покриває комісію тільки при покупці до 10 доларів. Просто я форум стіма читав, там люди жалілися, що комісія якась сильно неадекватна. Наприклад, в гугл плей комісія відносно невелика, тому я і цікавлюся, які там відсотки в стімі.
Як я розумію, вона була завжди, просто раніше банк покривав комісію якщо сума покупки була до 100 доларів, а зараз банк покриває комісію тільки при покупці до 10 доларів. Просто я форум стіма читав, там люди жалілися, що комісія якась сильно неадекватна. Наприклад, в гугл плей комісія відносно невелика, тому я і цікавлюся, які там відсотки в стімі.
-
Ivan_ST
Member
Kirakishou
Я додав в кошик кілька ігор різної вартості, найдорожча була більше 500 грн, платив одним платежем за все.
Я додав в кошик кілька ігор різної вартості, найдорожча була більше 500 грн, платив одним платежем за все.