Зная их цену у линейки HoF цена будет выше чем у Samsung и WD Black
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Странно, я на хотлайне вижу вагон Kingston FURY Renegade, они 4.0.
А я как "удивлён" присутствием Кингстона Фури на Хотлайне! Я отчего то решил, что речь в материале идёт о Галакс?!
Можливо що ще задорого – як для пересічного користувача ПК. Всётаки, виробники орієнтуються на маспродукт, який буде пр кишені простому геймеру як і підсторкуватому користувачу ПК. Чого не скажеш за об'єми нвмє у 4 – 8 ГБ.sav_: ↑ 24.12.2022 13:06 щось в NVMe M.2 апають версії PCIe, а обсяги залишаються 1-2TB
M.2 4TB вибір не дуже, а 8TB загалом хіба що у Sabrent і Team
якого якого вихлопа буде з Оптейну? застарівша система як затичка для HDD... Особливо в порівнянні з NVMeWWQ: ↑ 24.12.2022 23:09 konb999
Если есть возможность, то лучше взять топовый оптан пока их ещё можно найти..., больше выхлопа будет в повседневных задачах... Ибо кроме космических линеек (которые мало кому нужны) ни 990 ни рейд из 980 не дадут ничего относительно оптана...
дак повноцінні SSD коштують як крило збитого літака на малу ємність, да і для людей які точно знають для чого купують і що їм це дасть, правда якщо їх ще продають, давно не бачив.WWQ: ↑ 27.12.2022 10:35 Rosario Rosencross
Я говорю про полноценный оптан, а не про кешь-ускорялку (хотя и она в некоторых задачах не хило бустит)