Останні статті і огляди
Новини
Оновлений ноутбук MSI Titan GT77 отримає 4K-матрицю з підсвічуванням Mini LED та частотою 144 Гц
-
DJames
Junior
Предлагаю обсудить Оновлений ноутбук MSI Titan GT77 отримає 4K-матрицю з підсвічуванням Mini LED та частотою 144 Гц
А ще, на ньому можна буде готувати.
*Shut up and take my money*
А ще, на ньому можна буде готувати.
*Shut up and take my money*
-
Kobzar
Member
17,3 і 4к, ніколи цього не розумів) хоча мабуть для якихось редагувань/обробок фото може потрібно 4к в ноутбуці, но це не точно
-
NFS-Racer
Member
под 5000$ наверно будет стоить
-
Mad Dog
Member
Бо в тебе його не було ))Kobzar: ↑ 13.12.2022 13:00 17,3 і 4к, ніколи цього не розумів) хоча мабуть для якихось редагувань/обробок фото може потрібно 4к в ноутбуці, но це не точно
У мене був 15" 4к. На нього переходив без якогось дискомфорту, все дуже гарно прорисовується. Едина проблема, це що відяха нормально не тягнула 4к, треба було грати при меншій кількості точок. Але і це не проблема, поки не треба швидко відповісти у месенджер і повернуть у гру.
А от коли мігрував з нього на ФуллХД 15" то перший час було дуже боляче дивитись на всі шрифти... Все таке кострубате, криве... От десь так виглядала деталізація при поверненні:
Я от навпаки не розумію тих хто купляють 25+ дюймові фулхд для роботи. Хоча у якості телевізора: фільми, ігри то ок.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
під 6000NFS-Racer: ↑ 13.12.2022 17:18под 5000$ наверно будет стоить
https://hotline.ua/ua/computer-noutbuki ... gt7712063/
-
Wiolet
Профессор
А чего не micro led?
-
ImperiumAeternum
Member
Он толстенный, в нем отличная система охлаждения.DJames: ↑ 13.12.2022 12:22 А ще, на ньому можна буде готувати.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Ні, товстенний був GT75\73 (80\83 ) А цього сплюснули но розмірів GS серії Отлічная СО в GT серії була до GT76 включно, а потім все пішло к чертуImperiumAeternum: ↑ 13.12.2022 23:05Он толстенный, в нем отличная система охлаждения.
-
ImperiumAeternum
Member
Lucas55
У GT75 система охлаждения не лучше чем у GT77. Насчёт GT76 согласен.
У GT75 система охлаждения не лучше чем у GT77. Насчёт GT76 согласен.
-
_FYA_EXel
Member
332W в ноуте
-
Paradox1306
Member
Wiolet
бо такого ще немає?
хоча 1к зон на 17", має бути ок і так
бо такого ще немає?
хоча 1к зон на 17", має бути ок і так
-
yagerq
Member
Даже будь они в 3 раза быстрее, я не вернусь к таким dtr ноутбукам, но 1000нит яркости интересно.
-
Kib
Member
Можливо помиляюсь, бо в мене ніколи не було супернаворочених ноутів, але тут треба ще враховувати фактор того що відстань до очей при роботі з ноутом на порядок менше, ніж з монітором якщо ти працюєш за ним з думкою про здоров'я. Тобто, виставляєш всюди де можливо більший масштаб, шрифти, і сидиш від монітору на відстані витягнутої руки із запасом. З ноутом так не зручно сидіти.Mad Dog: ↑ 13.12.2022 20:21Я от навпаки не розумію тих хто купляють 25+ дюймові фулхд для роботи. Хоча у якості телевізора: фільми, ігри то ок.
-
Mad Dog
Member
Радіація? кактус?Kib: ↑ 14.12.2022 08:55 працюєш за ним з думкою про здоров'я.
Яка відстань має бути щоб не шкоди здоров'ю?
Який взагалі сенс купляти великий монітор якщо ти його відсовуєш подалі щоб картинка була як на малому? ))
Куди там ще масштаб крутити?
Зайшов у налаштування свого ноута 15" ФуллХД, масштаб та шрифт стандартний, збільшити можна, зменшити ні.
на 43" 4к моніторі ті самі налаштування. Так відстань до нього більша, але не на порядок, розмір стандартних шрифтів більший навіть з урахуванням відстані.
-
leremenko
Member
о за мода на 17.3 та 4к.. не уявляю носити робота-дом щодня.
-
Mad Dog
Member
Так а чим 4к заважає його носити?leremenko: ↑ 14.12.2022 11:59 о за мода на 17.3 та 4к.. не уявляю носити робота-дом щодня.
Але в цілому підтримую, тягати ігрові ноути в робочих цілях, навіть 15", це ще те задоволення. Саме це основна причина чого я мігрував зі свого ігрового ноута. І мабуть назавжди для себе закрив нішу ігрових ноутів.
-
leremenko
Member
я маю на увазі розміри ноуту.
-
Lucas55
Member
Радіатори товстіші, вентилятори товстіші, простору в корпусі значно більше, вентиляція краща, більший об'єм повітря яке можуть продувати вентилятори. Відеокарта знаходиться на окремій платі і не перегріває основну материнську платуImperiumAeternum: ↑ 14.12.2022 05:20У GT75 система охлаждения не лучше чем у GT77.
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
ImperiumAeternum
Member
Lucas55
И охлаждало меньший тдп хуже чем гт77 сейчас охлаждает больший.
И охлаждало меньший тдп хуже чем гт77 сейчас охлаждает больший.
-
Lucas55
Member
60-70 градусів це - Хуже ?ImperiumAeternum: ↑ 14.12.2022 21:43И охлаждало меньший тдп хуже чем гт77 сейчас охлаждает больший.
- спойлер