Уточнив би, це не просто діяльність, це серйозна робота, яка впевнений має своїх спонсорів, бо як мінімум не одна людина працює над такими проектами.
І до речі, мені здається саме Radeon в назві не просто так, а ностальгія за старими часами.
Чи може програма показати вищу продуктивність з РДНА 2, у випадку якщо не цікавить - споживання, обороти, напруга, температури, шум тощо ,все для результативності? Наприклад для бенчів, коли дійсно потужна СРО або й чіллер. Чи вона не для хардкору? Чи працюватиме програма із РДНА 3?
Цікаво чи ця софтина зможе RX 6400 приборкати, поки жоден софт не дає взагалі ніяк з нею шаманити, ні частоти міняти, ні вольтажі, ні швидкість оборотів кулерів, навіть павер ліміт якщо змінити то віндовс переходить в постійний БСОД, було б прикольно її андервольтнути і в макс нагрузці отримати ~30 ват споживання)
Угу, то есть 1usmus теперь будет не только процессоры, но и видеокарты людям массово сжигать. Не знаю, как его поделия до сих пор не добавили в базы антивирусов как опасные. Люди ведь реально качают по рекомендациям секты 1usmus'а.
Та тихіше ви. Юра класний. Проги гімно.
Хто не робить помилок? Питання тільки в тому - наскільки вони фатальні і скільки їх взагалі. Для профі проги скоріше калькулятор на коліні, ніхто в притомному стані не буде колбасити свій комп тими налаштуваннями. Для не профі - цікавий досвід. Іноді - не цікавий, але досвід.
Тут добре інше - хлопець є, дійсно шарить і дійсно працює. За його працею цікаво спостерігати, можна чомусь повчитися і для себе щось новеньке відкрити.
Ну а палені проци - ві не панимєте, єто другое. Тут хто як вляпається, бо ніхто не заставляє користуватися його програми.
Юрий (1usmus) я, возможно, излишне косноязычен... но СПАСИБО ВАМ!!! Братья Стругацкие писали "Сталкера" имея ввиду явно таких, как Вы... Прошу прощения, если я Вас нечаянно задел. И повторюсь, СПАСИБО!
Бред какой-то....
Давно радеонов в руках не было.... возможно что-то недопонимаю.... Но в зеленом лагере все крайне просто. Есть турбобуст и он напрямую зависит от температуры видеокарты. Чем ниже температура тем выше буст. Есть максимальный буст, который видеокарта не перешагнет ни при какой температуре и напряжении.... все достигается обычными бегунками в автобернере... причем грубая настройка делается за 3-5 минут.... (если включить NVIDIA Inspector, то можно увидеть максимальный буст частоты от производителя сверх заявленных и ориентироваться на них) тонкая настройка максимум накинет 1-2% что в пределах погрешности.
смотрим строчку current clock и ячейку est max - это максимальный буст от производителя который ни где не упоминается.
skrepchezavr: ↑
25.09.2022 22:49
Скачать эту самую Гидру так и не получилось, может кто даст ссылку прямую. Про старую первую версию. CTR 2.1 что то не заработала у меня с 5600 ваще.
dante1980
Який сенс в цій писанині?
Якщо щось не вкладається в рамки вашого сприйняття або розуміння речей то це абсолютно не означає що цього не може бути!
Ви не можете стверджувати що вам абсолютно все відомо. Меньше негативу!