Останні статті і огляди
Новини
Розсекречено ще одну відеокарту GeForce RTX 4090 — Gigabyte Gaming OC
-
ASTON
Member
Предлагаю обсудить Розсекречено ще одну відеокарту GeForce RTX 4090 — Gigabyte Gaming OC
Мощно, конечно!
4090 это как суперкар с 1200 л.с. - стоит много, безумно мощный, но для 0,05% покупателей.
Мощно, конечно!
4090 это как суперкар с 1200 л.с. - стоит много, безумно мощный, но для 0,05% покупателей.
-
Prescott
Member
Щодо роз'єму додаткового живлення відомостей не надходило, однак у новому поколінні GeForce RTX загальноприйнятим рішенням стане (12+4)-контактний роз'єм 12VHPWR.
А БП где под всю эту красоту покупать? Бегло прошёлся по маркету - 0.
-
Павло
Member
Prescott: ↑ 14.09.2022 10:46 Щодо роз'єму додаткового живлення відомостей не надходило, однак у новому поколінні GeForce RTX загальноприйнятим рішенням стане (12+4)-контактний роз'єм 12VHPWR.
Дають перехідник… Що за питання? Як не новина то пишуть про б.п… То не Епл)
-
solomoniks
Member
Киловатник надо покупать.Prescott: ↑ 14.09.2022 10:46 Щодо роз'єму додаткового живлення відомостей не надходило, однак у новому поколінні GeForce RTX загальноприйнятим рішенням стане (12+4)-контактний роз'єм 12VHPWR.
-
Shaolin_Style
Member
скорее всего переходник будет в комплектеPrescott: ↑ 14.09.2022 10:46 Щодо роз'єму додаткового живлення відомостей не надходило, однак у новому поколінні GeForce RTX загальноприйнятим рішенням стане (12+4)-контактний роз'єм 12VHPWR.
-
Prescott
Member
Shaolin_Style
Чтобы с этим переходником выгорело всё?
Чтобы с этим переходником выгорело всё?
-
aaleksandrenko
Member
Походу первое время будут продавать только 3090
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
БП с таким разьемом практически нет на рынке. Поэтому полюбом будет переходник.
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
на 3090 ти не выгорело.
БП с таким разьемом практически нет на рынке. Поэтому полюбом будет переходник.
-
Shaolin_Style
Member
на всех референсных 3080\3090 не стандартный разъем питания - много ли из них выгорело при подключении через переходники? Есть статистика?
-
Prescott
Member
Shaolin_Style
Меня если честно пугает вешать теоретические 450+ ватт на какие-то переходники и сопли. Может зря волнуюсь, но настоятельные рекомендации тоже стоит брать во внимание, нет?
Меня если честно пугает вешать теоретические 450+ ватт на какие-то переходники и сопли. Может зря волнуюсь, но настоятельные рекомендации тоже стоит брать во внимание, нет?
-
minesweeper
Member
Перша в світі відяха, яка зможе не тільки в фотографічну реальність, а й обігріти кімнату 25-30м² в зимку
-
dead_rat
Member
З відкритими вікнамиminesweeper: ↑ 14.09.2022 11:42 Перша в світі відяха, яка зможе не тільки в фотографічну реальність, а й обігріти кімнату 25-30м² в зимку
-
FastBullet
Member
Это зависит от самого переходника )) это как Розетка или удлинитель) если норм сечение провода, и сам разъем то и греется ничего не будет и соответсвенно гореть ничего не будет) а если китайский купить, то к гадалке не ходи обязательно выгорит всеPrescott: ↑ 14.09.2022 11:41 Shaolin_Style
-
pcHelp
Member
Интересная схема воздухоотведения нарисована... во многих корпусах есть отверстия на боку справа (от зрителя), и в скольких из них там стоят вентили на выдув?
-
n6407
Member
в мінус 15 градусівdead_rat: ↑ 14.09.2022 11:44З відкритими вікнамиminesweeper: ↑ 14.09.2022 11:42 Перша в світі відяха, яка зможе не тільки в фотографічну реальність, а й обігріти кімнату 25-30м² в зимку
-
Shaolin_Style
Member
Как бы тут безальтернативно просто. Много на рынке блоков за два года появилось под хотелки nvidia? Вот и я о том же.Prescott: ↑ 14.09.2022 11:41 Shaolin_Style
Я бы тоже не рискнул вешать 450 карту на переходники с алика. Другое дело если переходник идет в комплекте с конкретной картой и был протестирован производителем. Тогда не вижу проблемы.
-
Prescott
Member
Так и я не могу понять, карты есть, требования есть, а где БП? Думал чи я слепой или не так что-то ищу...Shaolin_Style: ↑ 14.09.2022 12:01Как бы тут безальтернативно просто. Много на рынке блоков за два года появилось под хотелки nvidia? Вот и я о том же.
-
vortice
Member
4090 потужність вражає... залишилось знайти для себе пояснення, для чого це все мені, заробити грошей і купити
-
WSavage
Member
Они есть, но мало оченьPrescott: ↑ 14.09.2022 12:04Так и я не могу понять, карты есть, требования есть, а где БП? Думал чи я слепой или не так что-то ищу...Shaolin_Style: ↑ 14.09.2022 12:01Как бы тут безальтернативно просто. Много на рынке блоков за два года появилось под хотелки nvidia? Вот и я о том же.
https://www.msi.com/Power-Supply/MEG-Ai1000P-PCIE5
https://www.gigabyte.com/ru/Power-Suppl ... 0GM-PG5#kf
-
Kashtan
Member
Prescott
Просто зараз продається понад десяток моделей блоків живлення з 12-пін роз’ємом. З них троє БЖ з двома роз’ємами, відразу під нвлінк. Або під одну оверклокерську модель.
Але більшість з них просто йде з перехідником по факту. Впевнений, якщо його проб’є, це буде гарантійний випадок.
Але існує чотири моделі термалтейк, і одна модель гігабайт, із 12-пін виходом в оригіналі, без перехідника.
Просто зараз продається понад десяток моделей блоків живлення з 12-пін роз’ємом. З них троє БЖ з двома роз’ємами, відразу під нвлінк. Або під одну оверклокерську модель.
Але більшість з них просто йде з перехідником по факту. Впевнений, якщо його проб’є, це буде гарантійний випадок.
Але існує чотири моделі термалтейк, і одна модель гігабайт, із 12-пін виходом в оригіналі, без перехідника.
-
NeoWar
Member
Краще на ЗСУ задонатити як на мене.vortice: ↑ 14.09.2022 12:29 4090 потужність вражає... залишилось знайти для себе пояснення, для чого це все мені, заробити грошей і купити