У Європі ціни на відеокарти Radeon RX 6000 опустилися нижче за рекомендовані

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
keed30
Member

Повідомлення

-falconer-: 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
я на древньому моніку з VGA через перехідник(конвертер) HDMI-VGA грав. все працювало.
Softas
Member

Повідомлення

-falconer-: 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
https://hotline.ua/sr/?q=HDMI%20DVI

Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Hotspur: 20.06.2022 17:11
-falconer-: 20.06.2022 16:06Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
DVI є цифровий а є аналоговий. у тебе який ?
DVI (digital video interface) це цифровий інтерфейс, а не аналоговий, як і HDMI і DP.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Softas: 20.06.2022 18:44DVI (digital video interface) це цифровий інтерфейс, а не аналоговий, як і HDMI і DP.
DVI-A - аналоговий.
Morra
Member

Повідомлення

Бред. Более половины обсуждают подключение лампового монитора.
АЛЛЕ.
"У Європі ціни на відеокарти Radeon RX 6000 опустилися нижче за рекомендовані"
ТУТ ПРО ЦЕ ПИШУТЬ.
А новина приємна.
P.S. МАЙНІНГ ніякого відношення до ВИCОКИХ ЦІН на відеокарти НЕ МАЄ!!!
Цієй Су й пиджаку нагадайте як побачите
deepforest
Member

Повідомлення

Краще з повноцінним dvi, у мене сітуація навпаки на карті dvi на моніторі hdmi, запрацювало але через встановлення кастомної роздільнолі здатності через утіліту CRU запрцювало на 120гц, переходник dvi>hdmi дешевий до ~100грн, може пощастило що запрацювало.
Softas
Member

Повідомлення

Kirakishou: 20.06.2022 18:49
Softas: 20.06.2022 18:44DVI (digital video interface) це цифровий інтерфейс, а не аналоговий, як і HDMI і DP.
DVI-A - аналоговий.
DVI-A вже давно ні в моніторах, ні в відеокартах не використовується.
deepforest
Member

Повідомлення

Morra: 20.06.2022 19:04 Бред. Более половины обсуждают подключение лампового монитора.
АЛЛЕ.
"У Європі ціни на відеокарти Radeon RX 6000 опустилися нижче за рекомендовані"
ТУТ ПРО ЦЕ ПИШУТЬ.
А новина приємна.
P.S. МАЙНІНГ ніякого відношення до ВИCОКИХ ЦІН на відеокарти НЕ МАЄ!!!
Цієй Су й пиджаку нагадайте як побачите
А що обговорювати? У нас буде Европа коли ціни на відухи і зарплати будуть як Европі, але поки що ні.
Yoe
Junior

Повідомлення

Норм новость цена чуток упала.
Как подключить монитор норм тема.
Hemul
Member

Повідомлення

DVI-A - аналоговий.
Найти с таким вариантом DVI монитор сейчас можно разве что в музеи.

Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
С HDMI - DVI проблем не будет, это по факту один и тот же разъем, только физически разное исполнение. Переходник чисто "механический" и вероятность проблем почти нулевая.
deepforest
Member

Повідомлення

Hretcher: 20.06.2022 15:53 Предлагаю обсудить У Європі ціни на відеокарти Radeon RX 6000 опустилися нижче за рекомендовані

Дефицит полупроводников закончился с обвалом криптовалют. Совпадение? Не думаю. :-P
тож у Європі, в нас війна, думати треба не про відюхи, а про виживання, ми будемо у Європі коли в нас будуть такіж ціни на відяхи і Європейськи зарплати і головне не буде війни. А поки що, це пір серед війни.
ShamilFox
Member

Повідомлення

Zenturo_IF: 20.06.2022 16:24 А в яких магазинах їх можна глянути? На ComputerUniverse поки що не такі ціни
На ебее уже на красных пошел нормальный спад
Eyzzzu
Member

Повідомлення

Softas: 20.06.2022 19:20
DVI-A - аналоговий.
DVI-A вже давно ні в моніторах, ні в відеокартах не використовується.
Зато есть DVI-I тот же DVI-D но с возможность передачи аналогового сигнала и он кое где да встречается.
KudzoSt
Member

Повідомлення

-falconer-: 20.06.2022 16:06 Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
Валяются дома штук 5 hdmi - dvi перехдников. Единственный замеченый косяк - когда телек был подключен по hdmi, а монитор через dvi переходник, то биос всегда отображался только на телеке, моник игнорировался. Но это было не критично
ackstarvinta
Member

Повідомлення

benderOS: 20.06.2022 16:07 И вдруг куда-то испарились и майнеры, и полупроводниковый картель, и барыги :rotate:

Где-то где-то тут курятник мигрирует, сейчас будет задвигать про цены и рыночек, и как "геймерасты" мешают взрослым дядям зарабатывать на лохах на видяхах.

Их скрытую миграцию, в приницпе, не трудно заметить. :laugh:
1.png
Пацани, ще все буде :beer:
Пружина стискається, курс скоро полетить вгору, саме час закупитись по смачних цінах B-)

Сьогодні якраз оновлю опівночі, слідкуйте :super:

Хейтери (🐔) - люблю вас ;)
Impulse101
Member

Повідомлення

Юзаю такая переходник, все нормально работает
walker_ua
Junior

Повідомлення

у меня dvi d - hdmi кабель, ЛЮБОЙ стороной подключаю и звук в мониторе работает, проблем нет.
kyon
Member

Повідомлення

кстати для моей x370 Gaming Pro Carbon подкатили новый биос и на моем 1600-м райзене заработал Resizable BAR с 3080, причем по информации нвидии он должен поддерживаться только начиная с 5000 райзенов. АМД малехо подзабылась, должны же были добавить поддержку 5000-х а не всего их функционала на старых ЦП :gigi:
Востаннє редагувалось 20.06.2022 22:17 користувачем kyon, всього редагувалось 1 раз.
rozmar1ne
Member

Повідомлення

Ждём актуальных хороших предложений от наших магазинов.

По поводу HDMI-DVI, без понятия, подключал домофон, ну звук был а изображения нет :lol:
Morra
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 20.06.2022 20:51
benderOS: 20.06.2022 16:07 И вдруг куда-то испарились и майнеры, и полупроводниковый картель, и барыги :rotate:

Где-то где-то тут курятник мигрирует, сейчас будет задвигать про цены и рыночек, и как "геймерасты" мешают взрослым дядям зарабатывать на лохах на видяхах.

Их скрытую миграцию, в приницпе, не трудно заметить. :laugh:
1.png
Пацани, ще все буде :beer:
Пружина стискається, курс скоро полетить вгору, саме час закупитись по смачних цінах B-)

Сьогодні якраз оновлю опівночі, слідкуйте :super:

Хейтери (🐔) - люблю вас ;)

Куплю за цілих 100$ майже нову (читай місяць у майнінгу, не більше) RTX3060Ti, за дві попрошу ще скинути на опт. ДЕШМАНCЬКІ ВЕРCІЇ НЕ ПРОПОНУЙТЕ.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Hretcher: 20.06.2022 15:53Дефицит полупроводников закончился
Внезапно перерос в трудности сбыта.
Відповісти