Останні статті і огляди
Новини
Bitcoin обвалився до $30 тисяч уперше з літа минулого року
-
Zenturo_IF
Member
Пропоную обговорити Bitcoin обвалився до $30 тисяч уперше з літа минулого року
Коли я купив свою відеокарту, в серпні 2020-го, Біткоїн був по $11500 за одиницю. Майнинг-бум почався в жовтні, тоді Біток почав підніматися в ціні та відеокарти паралельно. В жовтні ще можна було купити 1650 Super за 6000 грн (замість 5500), а в листопаді вже 9000+. Так що я би оптимістичним не був. Тим більше, на більшості LHR-відеокартах уже почали обходити обмеження...
Коли я купив свою відеокарту, в серпні 2020-го, Біткоїн був по $11500 за одиницю. Майнинг-бум почався в жовтні, тоді Біток почав підніматися в ціні та відеокарти паралельно. В жовтні ще можна було купити 1650 Super за 6000 грн (замість 5500), а в листопаді вже 9000+. Так що я би оптимістичним не був. Тим більше, на більшості LHR-відеокартах уже почали обходити обмеження...
-
zmax
Member
Zenturo_IF
Ціна на вк зростає слідом за ціною бітка, а не навпаки. Не плутайте. Наразі розпочався ведмежий тренд і всі прогнози на падіння, відрізняються лише цифрою, до якої впаде крипта. Тож очікується здешевіння вк, можливо навіть до дуже цікавих цін.
Ціна на вк зростає слідом за ціною бітка, а не навпаки. Не плутайте. Наразі розпочався ведмежий тренд і всі прогнози на падіння, відрізняються лише цифрою, до якої впаде крипта. Тож очікується здешевіння вк, можливо навіть до дуже цікавих цін.
-
Hells Angels
Member
Zenturo_IF
карти зільють лише ті хто заскочив в надії заробити і не попасти в великий мінус в кінці, хто на цьому заробляє фігачить на довгу і коливання курсу особо не парять.
карти зільють лише ті хто заскочив в надії заробити і не попасти в великий мінус в кінці, хто на цьому заробляє фігачить на довгу і коливання курсу особо не парять.
-
erazel
Member
Трішки не так - ціна відеокарт все ж більше від ціни ефіру колишеться, імхо. Бо на відяхах його видобувають. Ціни на крипти +- йдуть в фарватері біткоїна, але можуть коливатися все ж.zmax: ↑ 10.05.2022 12:26 Zenturo_IF
-
KimRomik
Member
это да, но я бы побоялся покупать обугленные карты после майнинга, например RX 4x0, 5x0
к сожалению, даже если Биток упадет ниже 10к, вторичный рынок будет завален полурабочими картами, а новые будут стоить так, будто во время криптобума
к сожалению, даже если Биток упадет ниже 10к, вторичный рынок будет завален полурабочими картами, а новые будут стоить так, будто во время криптобума
-
TPQ
Junior
В стране идет война и непонятно чем еще закончиться ну при этом у нас люди думают сейчас как купить видеокарту и пригнать подешевле себе машину пока % не такой высокий
-
Hells Angels
Member
магазини заробили на бумі, тримати 30хх перед виходом 40хх будуть лише дурні.KimRomik: ↑ 10.05.2022 12:30новые будут стоить так, будто во время криптобума
-
Васильович
Member
Bitcoin обвалився до $30 тисяч уперше з літа минулого року
- спойлер
-
elumidrell
Junior
Так все просто меньше стал биток юзаца РФ и цена дроп Там на разную агентуру власть и тд
-
DneprShark
Member
То есть пофиг на мировой кризис, войну, падение индексов, рост инфляции и т.д?elumidrell: ↑ 10.05.2022 12:54 Так все просто меньше стал биток юзаца РФ и цена дроп Там на разную агентуру власть и тд
-
dead_rat
Member
Світова криза? Я щось точно проспав.DneprShark: ↑ 10.05.2022 13:24То есть пофиг на мировой кризис, войну, падение индексов, рост инфляции и т.д?elumidrell: ↑ 10.05.2022 12:54 Так все просто меньше стал биток юзаца РФ и цена дроп Там на разную агентуру власть и тд
Падіння індексів? Так вони все ще набагато вище за 2020, то скоріш іх трохи скорегували після зліту у 2021
Інфляція в світі не така страшна, 5-7%
Війна - так, але вона не встигла вплинути на світ. Поки що сильний вплив у пост-СНГ
-
Preacher
Junior
Я в цьому житті придбаю собі нову відеокарту за нормальною ціною?
-
Firebrand
Member
туда ему и дорога, топлю за падение на 10к)))
-
Hells Angels
Member
ринок зерна уже відреагував, ціни на перевезення виросли вслід за ціною палива, продукти підтянулись і тд тп.dead_rat: ↑ 10.05.2022 13:28Війна - так, але вона не встигла вплинути на світ.
-
Firebrand
Member
Сейчас ртх3070 стоит новая +- от 27 тыс. Посмотрим, до скольки упадет...Hells Angels: ↑ 10.05.2022 12:35магазини заробили на бумі, тримати 30хх перед виходом 40хх будуть лише дурні.KimRomik: ↑ 10.05.2022 12:30новые будут стоить так, будто во время криптобума
-
evenmore
Member
Да вроде понятно.TPQ: ↑ 10.05.2022 12:33 В стране идет война и непонятно чем еще закончиться ну при этом у нас люди думают сейчас как купить видеокарту и пригнать подешевле себе машину пока % не такой высокий
-
SergFX
Member
Мне видеоигры помогают ненадолго отвлечься от всего этого алкоголь я не пьюTPQ: ↑ 10.05.2022 12:33 у нас люди думают сейчас как купить видеокарту
-
lao2
Member
Скоро цены на сухари будут интересовать, а не на видеокарты с биткоинами.
-
unlnu
Member
а потреба у вк взагалі є чи кайф від спостерігання отримуєте?Firebrand: ↑ 10.05.2022 13:38 Посмотрим, до скольки упадет...
як тільки запаси карт з нашого ринку зникнуть, знову скиглення заполонить інтернет простір...
знову почнуть звинувачувати майнерів, а по факту зараз особливо постачальники не в змозі будуть задовольнити запит, бо війна і це не є першочерговим товаром...
-
leif
Member
Таблетка для 1070 не була потрібна, адже вона на GDDR5. Покращення від таблетки наставало для карт на GDDR5X.Минулий майнінг-бум пішов на спад у 2018 році після виходу покращеного програмного забезпечення для майнінгу ETH на відеокартах GeForce GTX 1070/1080.