Останні статті і огляди
Новини
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
-
poulk
Advanced Member
Данная ветка посвящена выбору а так же обсуждению различных вопросов связанных с системами воздушного охлаждения.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 10.11.2011 13:51 користувачем EvGaS, всього редагувалось 38 разів.
-
feniks_tm
Member
В мене мелькнула одна дибільна ідея, попробувати якось купити фантекс тей 30мм да впихнути в цей термалрайт, цікаво чи влізе. По картинкам із сайту, там якраз 30мм
-
Enombre de soberano
Member
feniks_tm
ppop_kh_ua
Що NF-A15, що TY-147 це про статичний тиск, не про тишу. Якщо поставити ті ж NF-P14s на IB-E/D15, вони покажуть гірщі результати по температурі ніж рідні, на рівних обертах.
ppop_kh_ua
Що NF-A15, що TY-147 це про статичний тиск, не про тишу. Якщо поставити ті ж NF-P14s на IB-E/D15, вони покажуть гірщі результати по температурі ніж рідні, на рівних обертах.
-
feniks_tm
Member
То зрозуміло, того саме тушку й юзав. Та й тоді по відношенню продуктивність/шум вони одні з найкращих були, єдине був великий шанс нарватись на брак))Enombre de soberano: ↑ 28.04.2022 22:25 feniks_tm
ppop_kh_ua
-
jorg
Member
Знімає в мене десь до 290 Вт з 10920Х, саме гаряче ядро десь 85°.Не вірю в балачки про те, що однобашта з 6 трубками взуває однобашту з 7 трубкамиppop_kh_ua: ↑ 28.04.2022 00:52 нова остання нокта NH-U12A?
- спойлер
-
feniks_tm
Member
А це про який йде мова? В теорії можливо, якщо трубки будуть не 6, а 8мм, але в однобашенну стільки не всунути скоріше за все))jorg: ↑ 28.04.2022 22:56Не вірю в балачки про те, що однобашта з 6 трубками взуває однобашту з 7 трубкамиppop_kh_ua: ↑ 28.04.2022 00:52 нова остання нокта NH-U12A?
-
feniks_tm
Member
Ну про 7 трубок то я зрозумів, мав на увазі про яку 6трубочну взуваючу U12A йшлося.
-
jorg
Member
U120EX згідно відео вузькоплівочного
-
feniks_tm
Member
Термалрайт клєпає чудеса А по факту так, трохи сумнівно. Особливо враховуючи більш легкий радіатор. Жаль крім як у китайоз оглядів толком поки на нові моделі не знайти.jorg: ↑ 28.04.2022 23:18 U120EX згідно відео вузькоплівочного
-
jorg
Member
Noctua теж не пасе задніх та по сукупності факторів (загальна якість, довговічність, підтримка) №1 на мою думку.Про їх вентилятори, які протягом десятка років не міняють звук своєї роботи, напевно, знають всі
-
feniks_tm
Member
Та ніхто не спорить, але віддавати по 40 бачей за один вертухай також таке собі задоволення, хоча й хотілося б Хоча, фантекс умудрився і нокту переплюнути зі своїм T30jorg: ↑ 28.04.2022 23:25 Noctua теж не пасе задніх та по сукупності факторів (загальна якість, довговічність, підтримка) №1 на мою думку.Про їх вентилятори, які протягом десятка років не міняють звук своєї роботи, напевно, знають всі
Отправлено спустя 7 минут 19 секунд:
Причому це чудо ще й дорожче топових FC140/FS140. Може й реально щось "інноваційне" придумали ))jorg: ↑ 28.04.2022 23:18 U120EX згідно відео вузькоплівочного
-
jorg
Member
Якщо трубки не з срібла, то все можна списати на вибірковий зір вузькоплівочного брехуна оглядачаfeniks_tm: ↑ 28.04.2022 23:36 Причому це чудо ще й дорожче топових FC140/FS140. Може й реально щось "інноваційне" придумали ))
-
feniks_tm
Member
Але ціна скоріш за все вища через вертухи TL-B12, як і у випадку U12A з її A12X25.jorg: ↑ 28.04.2022 23:43Якщо трубки не з срібла, то все можна списати на вибірковий зір вузькоплівочного брехуна оглядачаfeniks_tm: ↑ 28.04.2022 23:36 Причому це чудо ще й дорожче топових FC140/FS140. Може й реально щось "інноваційне" придумали ))
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
Точно термалрайти проплатили, у нього й B12 вийшли кращі за A12X25
- спойлер
Востаннє редагувалось 28.04.2022 23:58 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
-
jorg
Member
Зараз в мене крутяться 5 NF-A12x25 PWM chromax, немає жодних нарікань чи зауважень (до неприємних інтонацій роботи вентиляторів я дуже чутливий)
-
feniks_tm
Member
Добре їм там живеться, з якого хоч барахла вибирати можнаjorg: ↑ 28.04.2022 23:54 Зараз в мене крутяться 5 NF-A12x25 PWM chromax, немає жодних нарікань чи зауважень (до неприємних інтонацій роботи вентиляторів я дуже чутливий)
-
jorg
Member
Себто?
-
feniks_tm
Member
Та маю на увазі ринок пк комплектуючих переповнений, є багато того, чого у європі/сша не купиш, при тому є як і відверте барахло, так і класні продукти.jorg: ↑ 28.04.2022 23:59Себто?
-
jorg
Member
Так, новинки Thermalright у нас важко помацати.Але не біда, поки сови до нас літають
-
feniks_tm
Member
Ну з совами зараз ситуація також так собі, аби ще ці сови чогось там не наюхались і не полетіли до ведмедів на зимівлю Чи ви про нокту все таки ) ?jorg: ↑ 29.04.2022 00:06 Так, новинки Thermalright у нас важко помацати.Але не біда, поки сови до нас літають
-
jorg
Member
Я про
- спойлер