Останні статті і огляди
Новини
Acer приостановила деятельность в стране-агрессоре
-
leve1ord
Junior
Предлагаю обсудить Acer приостановила деятельность в стране-агрессоре
-
gfester
Member
Не пройшло і півроку, нарешті наважились
-
AMD
Member
Призупинила?, тобто, ще шанс дають русо-фашистам?, окей "асер" в ЧС.
-
Zenturo_IF
Member
Так усі призупиняли, а не навіки вічні розривалиAMD: ↑ 08.04.2022 18:14 Призупинила?, тобто, ще шанс дають русо-фашистам?, окей "асер" в ЧС.
-
Fen1xz
Member
Призупинили вони також як і макдаки і тд. Усі працюють, змінили юридичну морду, пішли під франчайз.
-
Shaolin_Style
Member
Напевно тодi можете ще в ЧС кидати майже усіх массових виробників продукції починаючи з Coca-Cola та Uniliver та закінчуючи Intel та Microsoft (які досі забезбечують підтримку програмного забезпечення на території країни агрессора). Корпоративний бізнес це завжди спочатку про гроші а вже потім про високі цілі та моральні ідеали. Напревеликий жаль, але у світі капіталізму справи виглядають саме так.AMD: ↑ 08.04.2022 18:14 Призупинила?, тобто, ще шанс дають русо-фашистам?, окей "асер" в ЧС.
-
Alexiy
Member
Очень мутные формулировки - "беспокоимся о своих сотрудниках", "думаем обо всех пострадавших". И вашим, и нашим. Асер ушел в ЧС сразу, и вот эта "приостановка" его оттуда не вытащит. Нормальными пока что оказались только Dell и HP (и ещё я ничего не слышал про Гигабайт).
Асус, Леново, МСИ тоже в ЧС.
-
NagovskiyR
Member
Асус і Леново лайно, згоден. Але ж мій любий MSI пішов з ринку. Ні?Alexiy: ↑ 09.04.2022 20:57 Очень мутные формулировки - "беспокоимся о своих сотрудниках", "думаем обо всех пострадавших". И вашим, и нашим. Асер ушел в ЧС сразу, и вот эта "приостановка" его оттуда не вытащит. Нормальными пока что оказались только Dell и HP (и ещё я ничего не слышал про Гигабайт).
-
Axle_Grinder3
Member
Acer колись взагалі робили нормальну техніку?
-
zmax
Member
это же америкосы.
-
Alexiy
Member
Леново - самая крутая техника из всего, что видел и щупал, по качеству исполнения, обслуживаемости, и вниманию к мелочам. Но - чёртовы китайцы, к сожалению.NagovskiyR: ↑ 11.04.2022 01:27 Асус і Леново лайно, згоден. Але ж мій любий MSI пішов з ринку. Ні?
MSI в "красном" списке: https://som.yale.edu/story/2022/over-60 ... ome-remain
-
Paradox1306
Member
Axle_Grinder3
да, делает
да, делает