Нарешті світ зрозуміє, що Україна - це не Росія!!! Бо коли за кордоном говорив, що я з України, то питали це Раша? І нарешті виробники почали впровадження української мови в інтерфейси!!!!
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Да это сейчас самое важноеLubon: ↑ 24.03.2022 18:37Пора в Україні говорити українською мовою!!!!!!
Кирилиця в UI? Збоченець.Lubon: ↑ 24.03.2022 18:37в інтерфейси
Пан Шкіряний Жупан продовжує ліпити асіки судного дня.H100
FP16 x3 + Transformer Engine
FP8 x6
Так, тим більше, що Україна тепер асоційований учасник EFNIL ( European Federation of National Institutions for Language ), тобто Українська скоро буде однією з Європейських мов.leif: ↑ 24.03.2022 19:20а після перемоги, вангую, що все само собою поступово українізується, природнім чином і без примусу.
А чому назва мови повинна бути з великої літери? Там скоріше питання не чому українська з маленької, а чому інші з великої.Classic: ↑ 24.03.2022 23:57 Только бесит почему у многих написано с маленькой буквы "українська" а не с большой.
Відповідаючи сарказмом на сарказм скажу так - Ви помиляєтеся, нам потрібно бідьше русофілії і більше українофобії, та ще більше фізичних жертв російської пропаганди, і можливо тоді - до когось спеціального дійде, що мова якій віддають перевагу визначає дискурс, визначає середовище в якому стає можлива/неможлива російська пропаганда, що веде за собою в тому числі втрату територій а потім і втрату тисяч людських життів !Keiretsu: ↑ 24.03.2022 19:14Да это сейчас самое важноеLubon: ↑ 24.03.2022 18:37Пора в Україні говорити українською мовою!!!!!!
Как у вас так получается связать убийство людей и звуковая форма изречения мысли?bovza: ↑ 25.03.2022 13:34Буде дивно якщо хтось після російсько-української війни буде на повному серйозі відстоювати необхідність захисту російської мови в Україні
Це не в нас, це в росіянської пропаганди питайте. Вони якось з 2014 року вмотивовують вбивство Українців захистом російськомовного населення.Keiretsu: ↑ 25.03.2022 14:37 bovza
TL;DR
Он враг потому что... [рандомный повод], отличная философия
Как у вас так получается связать убийство людей и звуковая форма изречения мысли?bovza: ↑ 25.03.2022 13:34Буде дивно якщо хтось після російсько-української війни буде на повному серйозі відстоювати необхідність захисту російської мови в Україні
Я этот бред не смотрю и вам не советую.AntiochusDaGreat: ↑ 25.03.2022 15:40Це не в нас, це в росіянської пропаганди питайте.
Тогда я Вам расскажу: весь движ начался в 2014 под предлогом защиты русскоязычного населения от угнетения нацистами. Вас угнетали? Меня вот за 30 лет нет, да и нацистов я не встречал. Просто если бы плешивый прямо сказал своему населению что идёт завоёвывать Украину потому что уме так захотелось, он бы мог не получить такой поддержки.Keiretsu: ↑ 25.03.2022 16:10Я этот бред не смотрю и вам не советую
Саме с того ж чину чому "русский" замiсть "Россия". Доречi в тому ж iнерфейсi.Classic: ↑ 24.03.2022 23:57 Только бесит почему у многих написано с маленькой буквы "українська" а не с большой.
В контексте российской пропаганды любой носитель украинской культуры, украинской идентичности - нацист. Даже любой кто просто скажет условное "та нет, я вообще-то не русский, я так то украинец". Из-за чего мы здесь живущие обычно нацистов не видим, а россияне реально минимум полстраны нацистами видят. Слишком разные вещи этим словом называем. У россиян уже реально свой новояз и далеко не первый год.Grava: ↑ 25.03.2022 23:25да и нацистов я не встречал.