Потребление на уровне тепловоза ? Вы понимаете что это уже тупик ?leif:профільний 9900к на скромних 5.1ггц видає 600папуг.
Останні статті і огляди
Новини
Слух: 12-ядерный процессор AMD Ryzen 9 5900X протестирован в CPU-Z
-
Prescott
Member
-
alexxusss
Member
Ну, так пам'ять у вас теж розігнана, а там не відомо. Чи пам'ять в цьому бенчі не впливає?leif:дивно, ніби та ж архітектура, але 10900к на 5.3ггц (що не є для цього процу екстремальними розгоном) видає більше папуг в однопотоці ніж 8086к на 5.5ггц (що вже досить екстремально):alexxusss:Емм... козиряти вже не вийде.
https://valid.x86.fr/y51y7h
p.s.
профільний 9900к на скромних 5.1ггц видає 600папуг.
-
leif
Member
як ти вже дістав зі своїми LinX'ами, раз 100 написав про нагрів 9900к в бенчахPrescott:Потребление на уровне тепловоза ?

спробуй комп'ютер юзати для чогось реального і оцінювати нагрів там.
-
Vitys11a
Member
По бенчу 27% прирост однопотоке относительно 3700х . Думаю в сравнении с 3900х этого года выпуска разница будет около 20% у этого образца .
Осталось подождать неделю до анонса и месяца 2 ,в лучшем случае , до биосов на б450 . К тому моменту цены прийду в норму (надеюсь) если не будет дефицита
Осталось подождать неделю до анонса и месяца 2 ,в лучшем случае , до биосов на б450 . К тому моменту цены прийду в норму (надеюсь) если не будет дефицита

-
leif
Member
не впливаєalexxusss:Чи пам'ять в цьому бенчі не впливає?
-
Prescott
Member
Вы про это ?leif:спробуй комп'ютер юзати для чогось реального і оцінювати нагрів там.
Архитектура тупиковая, она держится за счёт высоких частот которые даются путём дикого жора и напряжений. Владельцы Интел уже забыли что такое юзать камни из коробки, всё сразу нужно разгонять иначе попугаев меньше чем у ряженки.leif:профільний 9900к на скромних 5.1ггц видає 600папуг.

-
alexxusss
Member
Треба віддати належне, провели певні оптимізаціїleif:не впливаєalexxusss:Чи пам'ять в цьому бенчі не впливає?

-
Dynamite
Member
Ну если амд поставит адекватные цены, 5600x ~ 220y.e, 5800x ~280y.e, 5900x ~ 450y. e, то да, интелу придётся приуменьшить аппетиты.
Чёт я замечтался.
Чёт я замечтался.

-
dead_rat
Member
Dynamite
Райзен 3700 релизнулся по 329, так что 5800 будет или те же 329 или если очень повезет 299. Но это уже надежды
Райзен 3700 релизнулся по 329, так что 5800 будет или те же 329 или если очень повезет 299. Но это уже надежды
-
bombeybox
Member
250 (300?) / 350 (400?) / 500 (550?).Dynamite:5600x ~ 220y.e, 5800x ~280y.e, 5900x ~ 450y. e
АМД не стане продавати Райзен 5 дешевше за 10600K, якщо перший просто сміється з другого. А з таким сінгл-тред перформансом у Zen3 - це похорон для Кометки

Востаннє редагувалось 01.10.2020 12:03 користувачем bombeybox, всього редагувалось 1 раз.
-
alexxusss
Member
Ви про що? 3800x msrp на старті 400$ -> 5800x - 400, якщо не більше.dead_rat:Dynamite
-
waryag
Member
Почему нет? Рынок сам себя не отвоюет. Разве что всплывут проблемы с доступностью, но и они скорее ударят процессорам на полных ССХ.bombeybox:АМД не стане продавати Райзен 5 дешевше за 10600K, якщо перший просто сміється з другого. А з таким сінгл-тред перформансом у Zen3 - це похорон для Коментки
-
EvhenS
Member
https://siliconlottery.com/collections/ ... s/9900k50gпрофільний 9900к на скромних 5.1ггц видає 600папуг.
кому ліньки переходити - там пишуть що 30% від тих процесорів що попадало до них в руки брало 5.0Ггц і вище.
-
Rimsky
Member
вспоминаем выход первых Х2 атлонов - ценничек там был явно непро "отвоевание рынка", FX так вообще до 999 баксов доходилиwaryag:Почему нет? Рынок сам себя не отвоюет
отвоевывать рынок у загипнотизированных поклонников тяжеловато, значит нужно зарабатывать
А у корпоративщиков рынок отвоевывается не ценником
дешево не ждите
-
bombeybox
Member
Запитай у тих "менеджерів", які пустили в рітейл XT-версії Зен2 процесорів по ціні аналогів на Кометіwaryag:Почему нет?

Радеон точно буде ставити цінники нижчі за Хуанга, але от сама АМД - очевидно вже відчуває себе набагато впевненіше на ринку, особливо з продуктом, який аж на стільки краще (хоч би тільки цей результат підтвердиться

Раніше ми тут смачно мріяли про те, що АМД в Зен3 кине 8 ядер для конкуренції з теперішніми і майбутніми i5, але, як бачиш, їм навіть це непотрібно.
-
leif
Member
це якась маячня. тут на форумі не було жодного власника, у якого б 9900к не взяв 5.0ггц.EvhenS:https://siliconlottery.com/collections/ ... s/9900k50g
кому ліньки переходити - там пишуть що 30% від тих процесорів що попадало до них в руки брало 5.0Ггц і вище.
мій і на 5.2ггц проходить бенчі типу сайнбенчу, в іграшках\адобах стабільний, але вже напруги зависокі, як на мене.
-
alexxusss
Member
Уперше за стільки років ревьювери будуть для тестів відях на PCI-E 4.0bombeybox:Запитай у тих "менеджерів", які пустили в рітейл XT-версії Зен2 процесорів по ціні аналогів на Кометіwaryag:Почему нет?![]()
Радеон точно буде ставити цінники нижчі за Хуанга, але от сама АМД - очевидно вже відчуває себе набагато впевненіше на ринку, особливо з продуктом, який аж на стільки краще (хоч би тільки цей результат підтвердиться).
Раніше ми тут смачно мріяли про те, що АМД в Зен3 кине 8 ядер для конкуренції з теперішніми і майбутніми i5, але, як бачиш, їм навіть це непотрібно.

-
Kashtan
Member
У Сілікон Лоттері досить жорсткі умови відбраковки, годину на реалбенчі на геть не найкращій сво. Температури при цьому 70+. По факту їх ЦПУ у типових користувачів беруть на 200МГц більше. А у ентузіастів мінімум на 250.EvhenS:https://siliconlottery.com/collections/ ... s/9900k50gпрофільний 9900к на скромних 5.1ггц видає 600папуг.
-
EvhenS
Member
- Дохтуре я не можу свою жінку.це якась маячня. тут на форумі не було жодного власника, у якого б 9900к не взяв 5.0ггц.
- Дак вам 80, що ви від життя хочете.
- А сусіду 85 і він каже що має радість зі своєю бабою тричі на тиждень.
- Так ви теж кажіть.
Я не сумніваюся може твій і проходить бенчі на 5.2, але це не скромні мегагерци, і не кожен проц так може.