Ахахх ну карта велика, значить і ціну «велику» можна покластиLucas55:Похоже китаец в комплекте все-таки пригодится![]()
- спойлер
- спойлер
Господин, видимо, не сталкивался с продукцией, завозимой МТИ.polyhedroid: По-моему, до майнинг бума такой фигни не было
Ещё интуль купить надо обязательно с хорошей мамкой что бы дать жаркий разгонNorbertano:ПЕЧ, ПЕЧ
Люди, зима на носу. Как говорится, готовь сани летом...
Всякое подспорье в хозяйстве, купил RTX 3000 и с чеком о покупке идешь получать компенсацию по "зеленому тарифу"на отопление. Субсидия,только наоборот, для богатых слоев населения.
Бл"юа", да радиатор на фуру дешевле стоит..Заметим, что себестоимость эталонного кулера для старших GeForce RTX 3000, по предварительным оценкам, находится в районе 150 долларов.
У вас якісь проблеми з МСІ? Купував я таку карту, через два тижні просто вирубилась. Звернувся до дилера, він відправив її в офіційний СЦ. Там сказали електричний пробій, ремонту не підлягає. Дилер запропонував замінити на Гігабайт, я погодився на таку саму що була, працює вже сьомий рік. Де в описаному мене намагалися надути? Чи може проблема не в МСІ, а в дилері, в якого ви купуєте?Павло:Просто не беріть MSI. І буде вам гарантія)Mozdev: А гарантия как иногда показывает практика
всего лишь филькина грамота, найдут
овер 9000 поводов дабы отказать в гарантийном ремонте или замене на аналог.
Тобто ви впевнені, що за 7 років нічого не помінялось? КрутоSilent Hunter:У вас якісь проблеми з МСІ? Купував я таку карту, через два тижні просто вирубилась. Звернувся до дилера, він відправив її в офіційний СЦ. Там сказали електричний пробій, ремонту не підлягає. Дилер запропонував замінити на Гігабайт, я погодився на таку саму що була, працює вже сьомий рік. Де в описаному мене намагалися надути? Чи може проблема не в МСІ, а в дилері, в якого ви купуєте?Павло: Просто не беріть MSI. І буде вам гарантія)