Китайский производитель x86-процессоров Zhaoxin работает над дискретным GPU

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer:dead_rat
Yur0k
вимагаю дуель між вами за аватарку
викладете на ютуб :laugh:
Мы это уже обсудили.

Проблема, что оба используем ее с дремучих лет и оба не подвинемся.
Yur0k
Member

Повідомлення

Yur0k
Він принциповий. Десь колись в нього така аватарка була і плювати, що тут вона вже є давно, вона буде тут теж. А я не хочу за аватарку сратись, хоч і зареєструвався раніше на "пару" років. Так і живемо. :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
dead_rat:
Yur0k
Мы это уже обсудили.
Проблема, что оба используем ее с дремучих лет и оба не подвинемся.

Мне просто лень, я первый тут был
:gigi:
Востаннє редагувалось 10.07.2020 23:00 користувачем Yur0k, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Yur0k:Він принциповий. Десь колись в нього така аватарку була і плювати, що тут вона вже є давно, вона буде тут теж. А я не хочу за аватарку сратись, хоч і зареєструвався раніше на "пару" років. Так і живемо.
:beer:
Yur0k
Member

Повідомлення

dead_rat: :beer:
Yur0k:Він принциповий. Десь колись в нього така аватарку була і плювати, що тут вона вже є давно, вона буде тут теж. А я не хочу за аватарку сратись, хоч і зареєструвався раніше на "пару" років. Так і живемо.
:beer:
Andrey2005
Member

Повідомлення

Я теж за дуель
Ставлю сотку що анімована гіфка переможе статичну картинку :gigi:
Yur0k
Member

Повідомлення

Andrey2005:Я теж за дуель
Ставлю сотку що анімована гіфка переможе статичну картинку :gigi:
над цією анімованою бився 2 дні, щоб в розмір влізти, вона ще й з пропуском "кадрів" і зі зменшенням розширення йде )))(оригінал шикардючий вапсчє був, але походу хард, де він лежав, помер смертю хоробрих на полі бою через 13 років безперервної роботи, :weep: , там нюанси і по розширенню і по розміру були... але це була моя аватарка ще з 1999р. на різних форумах, тому захотілось мати конче саме її. Навіть не пам'ятаю вже звідкіля взялась ця гіфка ((
А так-то, після 2014-го, як по мобілізації в 3-ій хвилі пішов з одним лиш телефоном, так і звик оверів читати в основному тільки з телефону ))) а на андроїді традиційно туго з відтворенням гіфок, тому анімованість аватарки майже ніколи й не бачу. Хіба як з компа на роботі, бо там телефон тільки для дзвінків в основному, а робота на компі. Так і живем :rotate: :super: :gigi:
дякую, що оцінив, приємно! :)
Відповісти