О дякую за новину, хоча я вже на сайті почитав. Гадаю що людям все ж таки буде цікаво!

к слову, на сайте вариантов побольше представлено. https://www.amd.com/en/products/embedde ... -solutions_clawfinger_:Пропоную обговорити Sapphire анонсировала две платы на AMD Ryzen Embedded под мини-ПК формата Intel NUC
О дякую за новину, хоча я вже на сайті почитав. Гадаю що людям все ж таки буде цікаво!
+1thunder_blade:Эти платы вроде как под стандартный БП 19,7в со штекером 5.5х2.5 затачиваются который на любой помойке можно найти, зачем за бп еще цену добавлять....
А по мені найраще коли роблять отак, з зовнішній блоком.theol:Чесно говоря имхо лучше корпус побольше но без внешнего бп
Ну на то оно имхо, у каждого свое) люблю минимализм, были-бы средства и паритет производительности моноблоков с дексктопами, я бы жил в раю)block_stupid:А по мені найраще коли роблять отак, з зовнішній блоком.theol:Чесно говоря имхо лучше корпус побольше но без внешнего бп
Під такі задачі блоків купа + є розмірами майже з мобільну зарядку.
А от в середині якийсь sfx з купою проводів, убожество, гірша вентиляція, він перегрівається, пил збирає, і корпус через нього більший.
А так ще цю штуку можна підрубити по PoE 24v, на вході норм стабілізація. Але в цілому по готовій інфраструктурі підрубити можна, не роблячи поруч ще одну точку 220v