Samsung предложит микросхемы High Bandwidth Memory объёмом 24 ГБ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Павло:
Kotya: Не, ну тогда конечно.
Очевидно, что быстрее. :)

Стэк/упаковка vs видеокарта.
Хорошее сравнение :laugh:
Ви написали, що gddr 6 не є швидшою за hbm2 я вам відписав про пропускну здатність. Но зараз ви пишете «Стэк/упаковка vs видеокарта.
Хорошее сравнение» до чого тут це? Яі порівнюю hbm з gddr6 на прикладі відеокарт тому , що зараз на ринку вони присутні тільки в відеокартах.
Grimstroke:Павло
а теперь вспоминаем что у веги7 4 чипа. 307*4?
Если сравнивать правильно то у топа хюникса 56 GB/s при 1.35 V на 1 чип.
Теперь уже я спрошу, точно быстрее?
І де профіт тоді з тих чіпів? А то виходить, що на папері все круто а на ринок попадає в вигляді жахливого оверпрайсу.
(Скільки було розмов про те, що половина ціни радеону 7 чіпи hdm) Повторюсь gddr 6 це все, що зараз потрібно ринку.
:facepalm:
Ви прикидаєтесь, чи реально отак оцінюєте і не розуміїте,
про що вам так толерантно натякають, що вже небо скоро розверзне і матом все пояснить! :spy:

Аааа, вже з'їхали і про профіт почали?
Ну тоді все зрозуміло...
Последний раз редактировалось Kotya 07.10.2019 14:25, всего редактировалось 2 раза.
ПавеL
Member

Павло:
Kotya: Не, ну тогда конечно.
Очевидно, что быстрее. :)

Стэк/упаковка vs видеокарта.
Хорошее сравнение :laugh:
Ви написали, що gddr 6 не є швидшою за hbm2 я вам відписав про пропускну здатність. Но зараз ви пишете «Стэк/упаковка vs видеокарта.
Хорошее сравнение» до чого тут це? Яі порівнюю hbm з gddr6 на прикладі відеокарт тому , що зараз на ринку вони присутні тільки в відеокартах.

Отправлено спустя 11 минут 23 секунды:
Grimstroke:Павло
Если сравнивать правильно то у топа хюникса 56 GB/s при 1.35 V на 1 чип.
Теперь уже я спрошу, точно быстрее?
І де профіт тоді з тих чіпів? А то виходить, що на папері все круто а на ринок попадає в вигляді жахливого оверпрайсу. (Скільки було розмов про те, що половина ціни радеону 7 чіпи hdm) Повторюсь gddr 6 це все, що зараз потрібно ринку.
Павлик ты настолько глуп насколько ***.
Ты сравниваешь изделие с 4 чипами памяти, с одним чипом памяти.
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/r ... ry-x.c2677
Fury с HBM 4 чипа дает 512 GB\s
Павло
Member

ПавеL:
Павло: Ви написали, що gddr 6 не є швидшою за hbm2 я вам відписав про пропускну здатність. Но зараз ви пишете «Стэк/упаковка vs видеокарта.

Отправлено спустя 11 минут 23 секунды:

І де профіт тоді з тих чіпів? А то виходить, що на папері все круто а на ринок попадає в вигляді жахливого оверпрайсу. (Скільки було розмов про те, що половина ціни радеону 7 чіпи hdm) Повторюсь gddr 6 це все, що зараз потрібно ринку.
Павлик ты настолько глуп насколько ***.
О дякую, що пояснили. Тепер я зрозумів. Тоді дійсно hbm набагато швидша за gddr6. Лишається питання ціни.
Ще раз дякую а оо походу мене тут всі «тролять» а нормально пояснити не хочуть :up:
Melofon
Member

Павло:
ПавеL: Павлик ты настолько глуп насколько ***.
О дякую, що пояснили. Тепер я зрозумів. Тоді дійсно hbm набагато швидша за gddr6. Лишається питання ціни.
Ще раз дякую а оо походу мене тут всі «тролять» а нормально пояснити не хочуть :up:
Так объяснили ещё несколько постов назад, просто до вас не дошло т.к. вы даже не пытались вникнуть.
Последний раз редактировалось Melofon 07.10.2019 14:50, всего редактировалось 1 раз.
Scoffer
Member

А ще на прикладі фури і веги давно з'ясували, що понту від цієї ПСП жодного бо в неї чіп такої обчислювальної потужності не впирається.
Kotya
Member

Павло:О дякую, що пояснили. Тепер я зрозумів. Тоді дійсно hbm набагато швидша за gddr6. Лишається питання ціни.
Ще раз дякую а оо походу мене тут всі «тролять» а нормально пояснити не хочуть
За ціну ніхто нічого вам і не казав :)
Там довга тема для дискуту...
Scoffer:А ще на прикладі фури і веги давно з'ясували,
що понту від цієї ПСП жодного бо в неї чіп такої обчислювальної потужності не впирається.
А це вже від використання залежить.
Наприклад Вега в проф вигляді таки використовує бутербродну пам'ять як треба.
Щодо іграшок. Так, буст не такий приголомшливий як цифри.
Хоча у оверклокінгу пам'яті також сенс є, про що в обзорах багато написано.
Тому про те що прям жодного понту нема - то неправда. ;)
Grimstroke
Member

Павло:О дякую, що пояснили. Тепер я зрозумів. Тоді дійсно hbm набагато швидша за gddr6. Лишається питання ціни.
Ще раз дякую а оо походу мене тут всі «тролять» а нормально пояснити не хочуть
никакого троллинга, чистая математика.
Scoffer
Member

Kotya
За ті ж бабки можна було розвести ширшу gddr5/5x/6 і отримати ще більше ПСП, котрі однак теж би не допомогли.
Єдина причина чому НВМ в фурах-вегах - вона жере трішки менше, а у чіпа з цим біда, і викручувались як могли.
Izraphail
Member

Scoffer:Kotya
За ті ж бабки можна було розвести ширшу gddr5/5x/6 і отримати ще більше ПСП, котрі однак теж би не допомогли.
Єдина причина чому НВМ в фурах-вегах - вона жере трішки менше, а у чіпа з цим біда, і викручувались як могли.
Вот сколько не смотрю на ваши комменты и каждый прокля ый раз убеждаюсь, что ну не умеете вы воспринимать мнение отличное от своего синдрома утёнка... Вам прямым текстом написали что HBM тащит в проф сегменте, а в игровом это все под вопросом. И в вегу ставили их ибо архитектура была сильно завязана на скорости и задержках памяти, что уже не один раз разжевалось при обсуждении новых конвееров в RDNA в сравнении с GCN.
И таки в играх уже тоже быстрая память будет решать, ибо ваши любимые лучи. Они Ооооочень требовательны к скорости памяти...
Научитесь уже воспринимать мнение и точку зрения других людей :facepalm:
Astralex
Member

Павло:
Kotya: А якщо подумати?
Точно швидша? ;)
«будут предложены в модификациях с пропускной способностью вплоть до 307 Гбайт/с.» Зараз у 2060 448гб/с...
307 на 1 стэк хбм, а 448 на все 8 чипов гддр6
Kotya
Member

Scoffer:Kotya
Я не згоден, але не суть.
Все одно, виходить що сенс є.
А про *жодного* ви погарячкували. ;)
Zombie
Member

ztt:Обязательно такую запаяяют ждунам-консольщикам в PS5
В PS5 Pro, для 120 FPS в 8K. :rolleyes:
Ответить