Предлагаю обсудить IFA 2019: серия тонких моноблоков Acer Aspire C
Ось ніяк не можу зрозуміти сенс тонких моноблоків. Невже це так критично, коли він стоїть на столі. Ніхто ж не буде його вішати на стіні вузького коридора І разом з тим в тонкому моноблоці неможливо в повній мірі реалізувати всі можливості апаратної начинки, так як тупо мало місця для нормального охолодження компонентів. Плюс додаткова вартість за мінімалізацію всіх компонентів системи (щоб "влізли" в тонкий корпус). Мінімальна товщина потрібна для носимих, а не для стаціонарних девайсів. ІМХО
Останні статті і огляди
Новини
IFA 2019: серия тонких моноблоков Acer Aspire C
-
Modelus
Member
-
Grinnie Jax
Member
Modelus
а, с другой стороны, если тебе хватает ноутбучного железа для твоей работы - для чего тогда тебе коробка под ногами / на столе?
а, с другой стороны, если тебе хватает ноутбучного железа для твоей работы - для чего тогда тебе коробка под ногами / на столе?
-
Modelus
Member
Grinnie Jax
Так то воно так, але... Та я не про "коробку під ногами". Якщо вистачає ноутбучного заліза, то нащо моноблок? Можна придбати відповідний ноут. А якщо подобається моноблок, то нащо переплачувати за його "тонкість", коли на столі і так місця достатньо?
Так то воно так, але... Та я не про "коробку під ногами". Якщо вистачає ноутбучного заліза, то нащо моноблок? Можна придбати відповідний ноут. А якщо подобається моноблок, то нащо переплачувати за його "тонкість", коли на столі і так місця достатньо?
-
Grinnie Jax
Member
Modelus
у ноутов маленькие экраны. А тут большой экран + встроенный в него ноутбук я вполне могу оправдать покупку таких в офисы и даже домой для нетребовательных юзеров (при условии адекватной цены, естественно).
у ноутов маленькие экраны. А тут большой экран + встроенный в него ноутбук я вполне могу оправдать покупку таких в офисы и даже домой для нетребовательных юзеров (при условии адекватной цены, естественно).
-
Modelus
Member
Grinnie Jax
Ви мене неправильно зрозуміли. Я не маю нічого проти моноблоків як таких. Кому він (моноблок) подобається, нехай собі купує. Я про те, що робити їх супер
тонкими немає ніякого сенсу (уважніше прочитайте мої пости).
Ви мене неправильно зрозуміли. Я не маю нічого проти моноблоків як таких. Кому він (моноблок) подобається, нехай собі купує. Я про те, що робити їх супер
-
TakTuk_TukTak
Member
Хочу обратить внимание что это статусная штуковина, когда офис выполнен в лёгком стиле, стеклянные столы и т.д. жирный моноблок или ещё хуже гроб под ногами выглядит как покрашенные с баллончика штамповки на МайбахеModelus:Grinnie Jax
-
Modelus
Member
TakTuk_TukTak
Мова йде про "широке" використання. Якщо таке випускають, то цілком закономірно, що таке купують. (Навіть як предмет декора )
Мова йде про "широке" використання. Якщо таке випускають, то цілком закономірно, що таке купують. (Навіть як предмет декора )
-
GGWP
Member
В таком случае можно уже на Яблоке все сделать и тогда будет легкий стиль)TakTuk_TukTak:Хочу обратить внимание что это статусная штуковина, когда офис выполнен в лёгком стиле, стеклянные столы и т.д. жирный моноблок или ещё хуже гроб под ногами выглядит как покрашенные с баллончика штамповки на МайбахеModelus:Grinnie Jax
-
TakTuk_TukTak
Member
И ценник получить в 3?5?...7? Раз больше за ту же производительность в интересующих задачах?))GGWP:
В таком случае можно уже на Яблоке все сделать и тогда будет легкий стиль)
-
Andrey2005
Member
А тонкі гнуті телеки?Modelus:Ось ніяк не можу зрозуміти сенс тонких моноблоків
Яка вже різниця якої він товщина, якщо він стирчить як горбате коромисло
-
GGWP
Member
Не надо хейтить яблочных им и так уже после презентации 11го не сладкоTakTuk_TukTak:И ценник получить в 3?5?...7? Раз больше за ту же производительность в интересующих задачах?))GGWP:
В таком случае можно уже на Яблоке все сделать и тогда будет легкий стиль)