![super :super:](./images/smilies/super.gif)
Интересна конечная стоимость когда проект будет готов.
Вартість точно оцінити важко, але якщо врахувати вартість матеріалів, послуг сторонніх осіб з їх факапами та не враховувати власний час і начинку, тобто суто корпус, то сумарно вийде десь як рекомендована вартість RTX 2080 Ti.mini7days:Нереально крутой проект![]()
Интересна конечная стоимость когда проект будет готов.
в продаже найти можноБарбарис:Hotspur, он же в августе 18 года загнулся.
Так питання давно вже не в ціні. Це проект кастомного корпусу з тими фічами і в тому вигляді як я їх собі уявляю. Тому брати той же Case Labs в конфігурації що доступна десь на Ebay і допилювати самому теж так собі задоволення. А тут повна свобода і маючи креслення завжди можна переробити будь-яку частину з потрібними кастомізаціями чи додати новий елемент.Hotspur:nazar-pc адский труд. ей богу было бы дешевле с США притащить кейслабс
А если не секрет - зачем двойная помпа? Чисто интересно, что там такое прокачиваться будет, что одной уже не достаточно?nazar-pc:Поки доїжджають помпи (Dual D5
если готов платить то привезут и за сутки вопрос только в ценеnazar-pc:Замовлення чогось в місцевих компаній постійно виливається в тижні очікування
Вот это достроишь его и забьешь - будет в чулане пылиться через какое то время с высокой вероятностью.nazar-pc:Так питання давно вже не в ціні. Це проект кастомного корпусу з тими фічами і в тому вигляді як я їх собі уявляю. Тому брати той же Case Labs в конфігурації що доступна десь на Ebay і допилювати самому теж так собі задоволення. А тут повна свобода і маючи креслення завжди можна переробити будь-яку частину з потрібними кастомізаціями чи додати новий елемент.
Что за магнитные фильтры?nazar-pc:Вийшло організувати магнітні фільтри
Пилитись буде в ролі основного системного блоку і мене це влаштовує:)nukeproof:Вот это достроишь его и забьешь - будет в чулане пылиться через какое то время с высокой вероятностью.nazar-pc:Так питання давно вже не в ціні. Це проект кастомного корпусу з тими фічами і в тому вигляді як я їх собі уявляю. Тому брати той же Case Labs в конфігурації що доступна десь на Ebay і допилювати самому теж так собі задоволення. А тут повна свобода і маючи креслення завжди можна переробити будь-яку частину з потрібними кастомізаціями чи додати новий елемент.
Я сам когда то построил "комп мечты" по цене б.у. иномарки и забил потом вообще на апгрейды и прочее, и даже играть перестал.
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:Что за магнитные фильтры?nazar-pc:Вийшло організувати магнітні фільтри
Звичайно, але тоді вартість корпусу буде не як топова відяха, а як б/в Teslanukeproof:если готов платить то привезут и за сутки вопрос только в ценеnazar-pc:Замовлення чогось в місцевих компаній постійно виливається в тижні очікування
А я гадав куди Ви пропали, все збирався позвонити, та щось відволікало як завждиnazar-pc:ОК, пройшло вже багато часу і прогрес не стоїть на місці.
Вийшло організувати магнітні фільтри скрізь де є вентилятори, вийшло досить непогано:
P.S. Пишу з системи в новому корпусі![]()
![]()
- можна в мою тему глянути, там і фотогалерея єnukeproof:Что за магнитные фильтры?