Останні статті і огляди
Новини
GeForce RTX 2080/2070/2060 Super в исполнении EVGA и Colorful
-
voldemarcik
Member
Предлагаю обсудить GeForce RTX 2080/2070/2060 Super в исполнении EVGA и Colorful
Маркетологи бьются в конвульсиях)))
Маркетологи бьются в конвульсиях)))
-
Grinnie Jax
Member
Странно, что такое решение не для 2080puper / 2070puper, а для младшейiGame RTX 2060 Super Neptune Line OC
-
Tessier-Ashpool
Member
в чем смысл 2060 на воде? О_о
-
Izraphail
Member
- натюрморт с седалищ купивших RTX на старте?Super Vulcan
А по теме, если в Super Neptune Line можно без колхоза воткнуть в уже готовый контур, то решение очень даже, для тех кто не хочет много телодвижений
-
Alex Pepper
Member
Нас постепенно приучают к тому, что 500 долларов за 60-ку это нормально.Grinnie Jax:Странно, что такое решение не для 2080puper / 2070puper, а для младшей
-
Mopar
Member
Круто, но сколько это прибавит к ценнику?На PCB находятся девять отдельных термодатчиков, а вентиляторы управляются в асинхронном режиме, благодаря чему обдувают только те области, которые нуждаются в охлаждении
-
_nevermind
Member
Смысл такой же, как и в веге 64 на воде. Производительность такая же. А по поводу старших моделей, может, не успели и выкатят позже.Tessier-Ashpool:в чем смысл 2060 на воде? О_о
Востаннє редагувалось 03.07.2019 16:44 користувачем _nevermind, всього редагувалось 1 раз.
-
Capz
Member
Девять лет назад топовый флагман от EVGA стоил 500 баксов
https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 17/105842/
https://www.overclockers.ua/news/hardwa ... 17/105842/
-
Izraphail
Member
Надеюсь это такой вброс?_nevermind:Смысл такой же, как и в веге 64 на воде. Производительность такая же.Tessier-Ashpool:в чем смысл 2060 на воде? О_о
-
Grinnie Jax
Member
Это уж точно. Мидл теперь 500, смиритесьAlex Pepper:Нас постепенно приучают к тому, что 500 долларов за 60-ку это нормально.
-
Scoffer
Member
Якісь вони не красиві
-
Kib
Member
Може вже пора дивитись на продуктивність, а не номер в кінці, чи ви думали халява з приростами між поколінням по типу максвел-паскаль буде продовжуватись безкінечно? Щоб і стрибок в продуктивності був коли лоу нового покоління доганяє предтоп минулого, і щоб ціни були стабільними. Ага...Grinnie Jax:Это уж точно. Мидл теперь 500, смиритесь
-
dead_rat
Member
Kib
20 лет это работало именно так, почему сегодня сломалось?
Если бы они все это время поднимали цену пропорционально производительности, то лоуэнд уже стал бы дороже Феррари
20 лет это работало именно так, почему сегодня сломалось?
Если бы они все это время поднимали цену пропорционально производительности, то лоуэнд уже стал бы дороже Феррари
-
TBiCTeP
Junior
Palit GeForce RTX 2070 Super = 565 euro, то середня ціна буде 600. 5700 ХТ десь 500 буде, проста десь 400. Назад в минуле 2017 рік тоді бачив RX 580 8gb за 400 в магазині Берліна. Мабудь, це все ціна на пам'ять та майнінг.
-
Kib
Member
Тому що є базова технологія як наприклад запис на магнітних дисках НДД, і вона за надцять років підійшла до своїх лімітів, але це порівняно дешева і проста технологія, і з неї не вимагають умовного 100 Тб на одному диску, їх можна набрати великою кількістю окремих. У відеокарт також була базова тех., уніфіковані потокові процесори, плюс тех. процес який постійно потрібно утискати, аби запхнути туди тих самих "старих" уніфікованих процесорів, і це все треба робити в одному кристалі, без можливості поки що як на прикладі НДД набирати їх кількістю окремих. От і закономірно приходить стеля по всім фронтам, яку все дорожче піднімати.dead_rat:20 лет это работало именно так, почему сегодня сломалось?
-
dead_rat
Member
Kib
А я думаю, что есть бизнес.
И бизнес должен расти минимум на 10% в год, а рынок сокращается, а денег хочется.
Поэтому независимо от себестоимости, цены будут расти, чтобы сохранять темпы роста прибыли, заданные майнинг бумом.
А я думаю, что есть бизнес.
И бизнес должен расти минимум на 10% в год, а рынок сокращается, а денег хочется.
Поэтому независимо от себестоимости, цены будут расти, чтобы сохранять темпы роста прибыли, заданные майнинг бумом.
-
Kib
Member
Це одна із складових, головне не закривати весь кругозір цим одним пунктом, перетворюючи себе на достатньо обмежену людину.dead_rat:А я думаю, что есть бизнес
Який? Ігровий ринок навпаки розширюється і так буде далі, все більше народу навіть в старшому віці буде гратися, тому що підростає вже давно покоління яке сіло за компи не як ми/я в 12 років, а в 3 і буде воно грати відповідно і в 30/40/50, а може і далі, залежно від продовження середнього віку в майбутньому.dead_rat:а рынок сокращается
-
max1024
Retroclocker
Super Ultra - не хватает только OC Gaming следом
-
Tessier-Ashpool
Member
Конь, стул, 28. Очень полезный ответ на вопрос. А если не сравнивать с вегой, а говорить именно про 2060 Super?_nevermind:Смысл такой же, как и в веге 64 на воде. Производительность такая же. А по поводу старших моделей, может, не успели и выкатят позже.Tessier-Ashpool:в чем смысл 2060 на воде? О_о
-
dead_rat
Member
Посмотри статистику продаж пк и видеокарт.Kib:Який? Ігровий ринок навпаки розширюється і так буде далі, все більше народу навіть в старшому віці буде гратися
В поштучном выражении они падают