Alessander
Які ваші пропозиції, випустити Intel NUC на процесорі AMD Ryzen?
Подібні міні-ПК популяризує інтел особисто, своїми нюками, а коробочки від альтернативних виробників, в тому числи на інтелопроцах, відверто програють в якості.
Тут сама AMD має взяти справу в свої руки і під своїм брендом почати випускати якісні міні-ПК.
Останні статті і огляди
Новини
Intel представила мини-ПК NUC Crimson Canyon с графикой AMD Radeon
-
Scoffer
Member
-
_hydra_
Member
сценарии использования этой компактности можно услышать? что бы можно было оценить смысл переплатыvelseul: а платим за компактность.
все тут вдруг решили мне напомнить что ноут больше этой коробки, но никто не сказал зачем именно нужна эта коробка 0.5 литра? преимущество в чём?
ЗЫ. ну и напомню, что к этому нуку нужен еще моник и клава с мышью, и они блин тоже будут занимать место, ну и жменя проводов как-бы в комплекте...
-
Scoffer
Member
_hydra_
Сценарій користування - відсутність здоровенної коробки, красиво.
Сценарій користування - відсутність здоровенної коробки, красиво.
-
_hydra_
Member
Scoffer
ноут на столе места меньше займёт, не?
ноут на столе места меньше займёт, не?
-
Alessander
Member
Моя думка була чітка, і не потребує ніяких пояснень.Scoffer:Alessander
Які ваші пропозиції, випустити Intel NUC на процесорі AMD Ryzen?
Подібні міні-ПК популяризує інтел особисто, своїми нюками, а коробочки від альтернативних виробників, в тому числи на інтелопроцах, відверто програють в якості.
Тут сама AMD має взяти справу в свої руки і під своїм брендом почати випускати якісні міні-ПК.
І це не просто пердіння в калюжу, бо мені потрібно замінити пару десятків ПК, і повісити на тил монітору маленьку коробку було б набагато приємніше ніж кидати під ноги стандартні АТХ-блоки. Але усе, що пропонує ринок - це пару моделей НР з доставкою з США чи Європи, або ці вбогі Нюки від Інтел за кінськими цінам.
-
Scoffer
Member
Alessander
Кінські ціни? Розціновку самозбору на міні ІТХ пробував робити? Нюк як мінімум так само коштує, як максимум - ще дешевше. Поряд з будь-яким мало-мальським брендом - дешевше в практично 100% випадків. Нефанати такі нефанати.
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
І про вбогість будь ласка подробніше. Це одні з найстабільніших по якості пристроїв на ринку. Можуть сміливо сперечатися з тонкими клієнтами в цьому показнику.
Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
Я не сперечаються, що коробочки на зенах були б цікаві. Але це проблема АМД, що вона не хоче по ОЕМ каналу замовити такі пристрої під своїм брендом. Інші вендори підтягнулись би за ними.
Кінські ціни? Розціновку самозбору на міні ІТХ пробував робити? Нюк як мінімум так само коштує, як максимум - ще дешевше. Поряд з будь-яким мало-мальським брендом - дешевше в практично 100% випадків. Нефанати такі нефанати.
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
І про вбогість будь ласка подробніше. Це одні з найстабільніших по якості пристроїв на ринку. Можуть сміливо сперечатися з тонкими клієнтами в цьому показнику.
Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
Я не сперечаються, що коробочки на зенах були б цікаві. Але це проблема АМД, що вона не хоче по ОЕМ каналу замовити такі пристрої під своїм брендом. Інші вендори підтягнулись би за ними.
-
Zzzz
Member
2ядра, 4-8гб озу в 2018году..сириесли? На этой балалайке только офисы запускать, какие там игры.
привет аутистам, которые натыкают минусов
привет аутистам, которые натыкают минусов
-
_hydra_
Member
Zzzz
а кто говорил про игры?
а кто говорил про игры?
-
Zzzz
Member
_hydra_ читаем первый пост. Судя по +, эта идея кому-то пришлась по душе.
-
Alessander
Member
Якщо самому збирати, то нафіга мені ІТХ, якщо я вже маю АТХ-СБ де треба лише замінити материнку з насадками? В тому то і питання, щоб купити бздюху причепити ззаду на монітор і забути років на 10.Scoffer:Кінські ціни? Розціновку самозбору на міні ІТХ пробував робити? Нюк як мінімум так само коштує, як максимум - ще дешевше. Поряд з будь-яким мало-мальським брендом - дешевше в практично 100% випадків. Нефанати такі нефанати.
Є в мене один Нюк на пробу - гавно-гавном, тому і не збираюся їх більше ніколи купляти. Про китайські падєлкі на базі Інтел навіть думки не було.
У тому то і справа, що усі вендори давно на подсосі у Интеля, і якщо АМД й справді бажає заявитися на ринках міні-ПК та лептопів, то має взяти все у свої руки.Scoffer:І про вбогість будь ласка подробніше. Це одні з найстабільніших по якості пристроїв на ринку. Можуть сміливо сперечатися з тонкими клієнтами в цьому показнику.