Scoffer:Кінські ціни? Розціновку самозбору на міні ІТХ пробував робити? Нюк як мінімум так само коштує, як максимум - ще дешевше. Поряд з будь-яким мало-мальським брендом - дешевше в практично 100% випадків. Нефанати такі нефанати.
Якщо самому збирати, то нафіга мені ІТХ, якщо я вже маю АТХ-СБ де треба лише замінити материнку з насадками? В тому то і питання, щоб купити бздюху причепити ззаду на монітор і забути років на 10.
Є в мене один Нюк на пробу - гавно-гавном, тому і не збираюся їх більше ніколи купляти. Про китайські падєлкі на базі Інтел навіть думки не було.
Scoffer:І про вбогість будь ласка подробніше. Це одні з найстабільніших по якості пристроїв на ринку. Можуть сміливо сперечатися з тонкими клієнтами в цьому показнику.
Я не сперечаються, що коробочки на зенах були б цікаві. Але це проблема АМД, що вона не хоче по ОЕМ каналу замовити такі пристрої під своїм брендом. Інші вендори підтягнулись би за ними.
У тому то і справа, що усі вендори давно на подсосі у Интеля, і якщо АМД й справді бажає заявитися на ринках міні-ПК та лептопів, то має взяти все у свої руки.