Не напишу. Моя система була встановлена в далекому 2013 році і з того часу не перевстановлювалась. І за цей час кастомізацій зібралось стільки, що я не всі згадаю. На серверах все в Docker контейнерах з відтворюваними образами, але на десктопі повний кастом, який зовнішньо нічим не видає що під капотом Ubuntu.Freem-freem:Давай, если есть желание и ты такой специалист, то создай темку на форуме с описанием, что и как ты сетапишь, а я посмотрю, думаю всем будет полезно, как там с помощьюnazar-pc:Те, що згадані інструменти ви підняли на Windows швидше ніж під Linux просто на грані фантастики.
Потенційне перевстановлення і доведення до поточної кондиції займе надто багато часу, тому я не перевстановлюю систему ніколи. Замість цього в мене кожні 15хв робиться автоматичний знімок стану системи на SSD + копія одразу пересилається на HDD + раз на кілька тижнів HDD повністю дублюється на ще один HDD що крім резервування ніколи ні до чого не підключений + ще одна копія викладається на приватний сервер. Тобто навіть якщо будинок знесе метеорит, я за пару годин зможу розкатати повну копію системи станом максимум кілька тижнів тому. Само собою, всі диски та резервні копії надійно зашифровані.
Якщо є конкретні питання то буду радий допомогти. Я, наприклад, активно відповідаю в питаннях про Ubuntu/Linux на тостері: https://toster.ru/tag/ubuntu/info