Предлагаю обсудить Intel работает над накопителем Optane SSD DC P4801X корпоративного класса
В принципі, хороша новина.
Чим більше вони випускатимуть продуктів на Optane - тим дешевше ставатиме виробництво, тим більше конкуренції буде на ринку, а там, можливо, і ціни на диски для звичайний користувачів підуть вниз.
Останні статті і огляди
Новини
Intel работает над накопителем Optane SSD DC P4801X корпоративного класса
-
nazar-pc
Member
-
coffeeman
Member
В рамках даної технології можна очікувати лише одного конкурента - Micron, але вони щось не дуже поспішають із запуском QuantX. Не думаю, що інші виробники пам'яті, які не мають вільного доступу до технології будуть знижувати ціни, так що аж ринок захитається - продукт від Intel поки що дорогий.
-
nazar-pc
Member
Так вони в партнерстві з Intel розробили цю технологію. Не думаю що варто від цих двох очікувати конкуренції між собою.coffeeman:В рамках даної технології можна очікувати лише одного конкурента - Micron, але вони щось не дуже поспішають із запуском QuantX. Не думаю, що інші виробники пам'яті, які не мають вільного доступу до технології будуть знижувати ціни, так що аж ринок захитається - продукт від Intel поки що дорогий.