Alpenföhn (она же Alpenfoehn) как это читается?

Альпенфоэн?
СпсJohnMcClane:Альпенфьон Альпійський вітер
в целях просвещенияDimentoza:А какая на фиг разница.
70 градусов вот это печка, он часом дыру не пропалил там полу?FarCry:У меня с 2012 года установлен Alpenföhn Himalaya на i7 2600К (4.4GHz), качество изготовления очень высокое. Температура не поднимается выше 70°, а сам кулер очень тихий. Единственная странность, некоторые кулеры являются идентичной копией решений от Deepcool. Только кто кого скопировал - не ясно.
Коментар без прив'язки до рівня шуму ні про що. Я от віддаю перевагу тихим 70 чи навіть 75 влітку замість шумних 60. На нижчій температурі легше впертись в те, що називають deminishing returns.beril:70 градусов вот это печка, он часом дыру не пропалил там полу?FarCry:У меня с 2012 года установлен Alpenföhn Himalaya на i7 2600К (4.4GHz), качество изготовления очень высокое. Температура не поднимается выше 70°, а сам кулер очень тихий. Единственная странность, некоторые кулеры являются идентичной копией решений от Deepcool. Только кто кого скопировал - не ясно.
FarCry:Температура не поднимается выше 70°,
А я віддаю перевагу тихим 51*С навіть на відеокарті.nazar-pc: Я от віддаю перевагу тихим 70 чи навіть 75 влітку замість шумних 60
51 градус під розгоном зі 100% навантаженням на CPU, звичайно, можна отримати і влітку, але як на мене рівень шуму того не вартий.Sanьka:FarCry:Температура не поднимается выше 70°,
А я віддаю перевагу тихим 51*С навіть на відеокарті.nazar-pc: Я от віддаю перевагу тихим 70 чи навіть 75 влітку замість шумних 60
Всі карлсони працюють на мінімумі - через резистори.nazar-pc: але як на мене рівень шуму того не вартий.
Так, тому з коробки 2+ГГц на ядрі в ФурМарк при 51*Сnazar-pc:З GPU трохи інша ситуація, там Turbo boost залежить від температури +
Так и у него СВО, а не залман перформа.GoToHell:Мы все поняли, что у тебя СВО
Не думаю що є сенс порівнювати закритий контур з кастомною СВО (не кажучи вже про розмір радіатора), і тим більше з бюджетним повітряним кулером. До того ж в контексті статті мова була про температуру CPU, і мій навіть в помірному розгоні гріє більше ніж GTX 1070.Sanьka:Всі карлсони працюють на мінімумі - через резистори.nazar-pc: але як на мене рівень шуму того не вартий.
51*С я мав на увазі ФурМарк, а не звичайні ігри, а так ще меньше.Так, тому з коробки 2+ГГц на ядрі в ФурМарк при 51*Сnazar-pc:З GPU трохи інша ситуація, там Turbo boost залежить від температури +
в божественной Плойке темпы еще вышеberil:70 градусов вот это печка, он часом дыру не пропалил там полу?