Я ж казав, що вони тупо відеокарти не відпускають в магазини, а ви всі "майнери розгребли по 100500 штук". Якби розгребли по 100500 штук, то графіки не такі б були.
Як nVidia гребуть, так видно. Для порівняння, той же період:
- спойлер
Некоторые продавцы на амазоне утверждали, что в начале июля должен быть подвоз крупных партий полярисов.Scoffer:Sanьka
Я ж казав, що вони тупо відеокарти не відпускають в магазини, а ви всі "майнери розгребли по 100500 штук". Якби розгребли по 100500 штук, то графіки не такі б були.
Отличный повод для продажи нового урубка 2080Ти по цене не 699 баксов, а, скажем, 799.Рыночная капитализация Nvidia приблизилась к отметке 100 млрд долларов
Vecchio: p.s. А то еще ж надо "100% честных" youtube-тестеров спонсировать вместе со всяческими сайтами тест-лабами.
- спойлер
UPDATE: We can confirm a shadow bug in Prey that affects both cards at varying points in the video - causing the effect to flicker on and off. This causes a variance in some scenes between GTX 1060 and RX 580, where it can disappear on either side, though the tests still show what you can expect in performance from each card right now.
Also worth noting: dynamic fog is in effect at 1:45 for both GPUs. After checking again, we can confirm this appears on both cards, though to varying degrees with each play-through.
В прямом смысле этого словаanatolikostis:кстати евга 1070 - агонь-карта
в буквальном смысле из зоны врмanatolikostis:Ventel
кстати евга 1070 - агонь-карта
Шановний добродію! Я впевнений, що ви погодитесь із тим фактом, що відеокарти AMD серії RX470/480 та RX570/580 дійсно розкуповують майнери криптовалюти. Навіть не дивлячись на те, що їх дійсно замало для повного насичення ринку, для покупців які купують ці відеоадаптери не тільки для майнінгу криптовалюти, а й для побудови ігрових ПК.Scoffer:Fulkrum
А давай згадаємо ще що було 20 років тому. Я показав період так званого майнінг буму, в котрому тут половина форуму переконує що АМД відпускає тону відеокарт, а майнери все розгрібають.