Alexey1977:У 18ми ядерника TDP под 180Ватт + Карта 200-250, SSD NVMe около 30Ватт, память 20-40Ватт - вопрос как все это охладить до приемлемых температур двумя пропелирчиками и корпусом толщиной как у DTR ноутов, к тому же для забора воздуха две жалких щели внизу.
В моїх серверних інженерних 20-ядерників TDP 135 Вт, у релізних - такий же.
Проци будуть нові по-любому. Думаю, обрали 18-ядерник через значно вищий TDP процесорів з більшою кількістю ядер. У чинного 18-ядерника 120 Вт, а в 22-ядерного - 145 Вт, так що ні про які 180 Вт мови і близько не буде. Крім того 4,5 ГГц - це коли нагружено 1-2 ядра, ну може 4, хоча навряд.
Відеокарти теж будуть найімовірніше з легким даунклоком та суттєвим даунвольтом. Тому ваші 180+250 Вт легко перетворюються в 120+130=250 Вт в піку.
По факту мої 2 ксеони в піку навантаження вище 55 градусів не гріються на моїх діпкулах, але у них занижені частоти (2,3 ГГц при навантажених всіх ядрах, у релізних - 26-2,8 ГГц при всіх ядрах).
Так що думаю, охолодження буде прийнятним по шуму, але корпус буде більш, ніж теплим ззаду, як тут вже писали - з цим згоден на 100%.
Проблем з підключенням периферії до даного девайса немає. Хоч монітор, хоч сховище, хоч якісь інші девайси - усе прекрасно "апгрейдиться" з допомогою портів Thunderbolt. На рахунок немождивості апгрейду внутрішіх компонентів - аймаки з розрахунку на такий апгрейд ніхто і не купляє тут трохи інша парадигма, але пам'ять розширюється легко, якщо хтось візьме менше, ніж у макс конфігурації.