Останні статті і огляди
Новини
По мнению западных критиков, Watch Dogs 2 вышла лучше оригинала
-
Jumper007
Member
JJ Judge
Как выше писали, ну сделайте на старте игры выбор персонажа, простенький конструктор, м\ж, цвет кожи, прическа, и тему расизма вообще бы ни кто не вспомнил, но нет.
Как выше писали, ну сделайте на старте игры выбор персонажа, простенький конструктор, м\ж, цвет кожи, прическа, и тему расизма вообще бы ни кто не вспомнил, но нет.
-
Arkess
Member
Да бросьте, кто в здравом уме пишет Уыче 3, Тотл Уоо, Маден Воофиа?Artistus:Arkess
Читаємо англійською правильно (там можна прослухати).
Добавлено через 15 минут 38 секунд:
У меня совсем не ведро, постоянные скачки фпс для игры, скажем честно, картинкой не блещущей я оправдать никак не могу.beril:Что там кривого ? Игра просто шикарная, я бы даже назвал ее шедевром, как и первую часть
Прохождение с высоким хаосом стало еще проще, разрабы не сделали выводов с предыдущей части аж ни одного. Мне нравится стелс-прохождение, но оно занимает гораздо больше времени и ограничивает в использовании большинства фишек. Всё не настолько паршиво, чтобы запрашивать возврат денег, но на ближайшие пару месяцев я прохождение точно отложу.
-
Freem-freem
Member
Я не понимаю этот мир...
-
beril
Member
Нигером называть чернокожего может только другой чернокожий, называть человека толстым может только другой толстый человек - ибо если это будут делать другие люди, то это уже оскорбление
-
Renouncer
Member
Это констатация факта, а не оскорбление.beril:Нигером называть чернокожего может только другой чернокожий, называть человека толстым может только другой толстый человек - ибо если это будут делать другие люди, то это уже оскорбление
-
beril
Member
Судя по отзывам и рецензиям игра крутая вышла. Как сказали: если тебе понравилась первая часть то ты будешь разочарован, если не понравилась, то вторая понравится ибо это хороший клон гта без атмосферы, как в первой части
-
falcongrig
Member
Из грамотных - никто Потому как Modern Warfare это (если уж так писать) Моде(р)н Уофеа, остальные, я так понял, Уиче(р) и Тоутэл Уо(р). Хотя выглядит забавно, ИМХО, уж лучше на английском, либо официальный вариант перевода (если он есть).Arkess:Да бросьте, кто в здравом уме пишет Уыче 3, Тотл Уоо, Маден Воофиа?
-
Artistus
Digital Artist
Перекладіть правильно назву гри, хто знає, про що вона, та й по всьому. Тому що Dishonored можна перекладати як в однині, так і в множині, та ще й не ясно в якому роді. Наприклад, якщо мова йде тільки за ГГ, то можна перекласти - Знеславлена, Зґвалтована, Безчесна, Заплямована, Осквернена, Ображена, Присоромлена, Спаплюжена, Зганьблена, Збезчещена... Тільки питання в тому який варіант тут доречний? Якщо назва вказує на групу людей, то вибір, ясне діло, звужується.
-
Jumper007
Member
Обиженные 2 звучит.
-
Artistus
Digital Artist
На рахунок темношкірих, можливо, є певна тенденція, але на разі це не суттєво. ІМХО.
Далі піде ліричний відступ, в якому слово - педераст - це медичний термін, а не образлива обзивка, якщо що.
Вважаю, що коли в ігри вставляють педерастію - то це дійсно свинство. Уявіть політкоректну гру, де є все: гомики, лесбіянки, транссексуали, додайте педофілів - чим не любов? Зоофілів - в них теж любов - вони люблять тварин, можливо, навіть кохають...
Далі піде ліричний відступ, в якому слово - педераст - це медичний термін, а не образлива обзивка, якщо що.
Вважаю, що коли в ігри вставляють педерастію - то це дійсно свинство. Уявіть політкоректну гру, де є все: гомики, лесбіянки, транссексуали, додайте педофілів - чим не любов? Зоофілів - в них теж любов - вони люблять тварин, можливо, навіть кохають...
- спойлер
- Давайте може вже, раз пішла така струя, хай ВОЗ визнає не тільки гомосескуалів нормальними (хоча раніше це називалось психічним відхиленням, і так воно насправді і є), а почуття кохання - хворобою, але і педофілів, зоофілів - теж нормальними, хай у Штатах і Еуропі їм дозволять офіційні шлюби і мати дітей. От тільки природа і Всевишній цю содомію не схвалить, адже дітей вони мати своїх чомусь не можуть, а виправдовуються, мовляв, у природі теж буває гомосексуалізм. Ми ж що - тварини? Чи у тварин не може бути відхилень? Чому діти від близькоспоріднених шлюбів стають такими мутантами? Може природа проти цього? Може Содом і Гоморра згоріли саме від цього? Чому вони так посилено качають свої права, чому своїми правами вони бажають обмежити права людей з традиційною орієнтацією? Типу, є 2 кандидати на посаду, гомик і звичайний - беруть гомика, бо якшо шо, то дискримінація і суд. А звичайний шо - не людина? Хіба це не дискримінація по відношенню до нормальної людини? Хіба він не може подати в суд? Я вважаю, що тут в жодному разі не можна враховувати сексуальну орієнтацію при прийомі на роботу через ризик суду, бо понабирають одних демонстративних гомиків, які замість працювати, будуть відстоювати свої права на визнання. Ба більше, уже сьогодні в "ліберальному" світі педерасти через суд відбирають дітей для своєї "сім'ї" у звичайних людей, які були помічені у "занадто грубому" наказанні своїх дітей в процесі виховання.
Я нічого не маю проти гомиків - хай собі займаються, чим хочуть, працюють, і все інше, але хай не демонструють свої відхилення на людях? Діти нормальних людей можуть неправильно зрозуміти. Не треба показувати на людях того, що ви будете ввечері довбатися в одне місце. Бо це багатьом бридко навіть уявити, в тому числі і мені.
І це стосується не тільки гомиків. Деколи в людних місцях на вулиці в центрі міста, чи в маршрутці доводиться бачити парочку безсоромних (інтелігентних?) молодих людей традиційної орієнтації, які цю свою орієнтацію одне до одного гіпертрофовано демонструють, цілуючись в щічку, губи на людях що 5 секунд або навіть в засос. Що вони цим хочуть показати? Довести одне одному, що вони так сильно кохаються, що аж навіть їм байдуже на людей, що навколо. На мою думку це інтим і за його природою ці стосунки не варто показувати і тим більше демонструвати на людях. Ну ладно там цьомнув раз-другий, але не що 5-10 секунд в маршрутці, яка їде годину через ціле місто. Цим вони не доводять одне одному чи оточуючим про свої почуття, а радше показують, що вони по приїзду на визначене місце будуть безтямно і палко довбатися, бо ледве стримуються від цього в маршрутці.
-
Piter Cantrope
Member
Коли грав у San Andreas, то ніяким чином не обходило, що герой темношкірий.
-
46Tolik
Member
самое интересное что в игры типа Hatred всех этих не пихают.Artistus: Короче, задовбали ці демонстранти, які демонструють свої "законні" але протиприродні права на збочення. Для комп'ютерних ігор таке можна вставити хіба що в якийсь проект типу Deadpool або щось з елементами чи ідеєю кінострічки Sin Sity, в якій варто розбиратися з цією всією нечистю (яка занадто сильно нав'язує всім свої цінності) в гіпертрофованій гротескно-сатиричній манері. Але бляха не робити головного героя серйозної саги педерастом, та ще й вставити це в кінцівку гри. Чому ж тоді не вставили на початок? Це ж яка б зав'язка вийшла. Всю гру знати що ти керуєш правильним гомиком.
-
Jumper007
Member
Piter Cantrope
Си Джей был черный по сюжету, это нужно было для передачи атмосферы и всего такого.
Да и какие рассовые претензии могут быть к игре где можно истреблять банду других черных, латиносов и вообще кого угодно
А в этих вочдогах и прочих свежих играх, такое чувство что у них создание игры начинается с условия - нужно сделать игру с негром гг, его корешем латиносом, подругой азиаткой, соседями геями в браке ну и парой белых наркоманов, все остальное по ходу додумаем.
Си Джей был черный по сюжету, это нужно было для передачи атмосферы и всего такого.
Да и какие рассовые претензии могут быть к игре где можно истреблять банду других черных, латиносов и вообще кого угодно
А в этих вочдогах и прочих свежих играх, такое чувство что у них создание игры начинается с условия - нужно сделать игру с негром гг, его корешем латиносом, подругой азиаткой, соседями геями в браке ну и парой белых наркоманов, все остальное по ходу додумаем.
-
waryag
Member
И весь этот ужас в Харькове?dret09:ты, видимо, не понял всю суть негодований. Проблема в том, что сейчас, если ты белый, то ты расист. Повсюду работу получают, геи, лесбиянки, черные, азиаты, т.к. если их не возьмут на работу, то это проявление расизма или гомофобства... То же и в играх. Спросят, а чё ГГ не чёрный или гей - и понеслось... ВЫ ТУТ ВСЕ РАСИСТЫ!
На самом деле своей навязчивой толерантностью люди устанавливают еще большие границы среди людей. Чёрным и геям не дают голосовать? Их не берут на работу...? Вовсе нет. Люди боятся им отказать, ибо суд... А они пользуются этой ситуацией.
Парады ЛГБТ это вообще абсурд. Это демонстрация не своих убеждений, а своих ПРАВ. У меня есть право быть геем - вот я и всем показываю. А как бы отреагировали толерасты на парад гетеросексуалов?
-
dret09
Member
waryag
да не приведи господь))) Хотя пи...арасов тут хватает!
да не приведи господь))) Хотя пи...арасов тут хватает!
-
Inspiring
Member
но лучше чем Мафия 3 (я прошёл и то и то если что), на 120грн на распродаже Собаки тянут, а вот Мафию я за 2 доллара не куплюFishnya:так первая часть чуть более, чем уныла
-
Martix
Member
Западные критики такие-же как и наши, не продажные, мафия 3 и много остальных "замечательных" проектов это доказывает
-
alexvvv
Member