Останні статті і огляди
Новини
Процессоры AMD A10-7850K и A10-7700K замечены на Amazon
-
Prophecylife
Member
Предлагаю обсудить Процессоры AMD A10-7850K и A10-7700K замечены на Amazon
Интересно на тесты уже глянуть, с чем будет производительность сравнима.
Интересно на тесты уже глянуть, с чем будет производительность сравнима.
-
VINRARUS
Member
FX-6300 не дожене.Prophecylife:Интересно на тесты уже глянуть, с чем будет производительность сравнима.
-
Юрій
Member
VINRARUS я з вами не згоден,бо думаю що має бути на рівні з ним...інакше нема сенсу іх випускати!А от до коре5 не дожене ,і це розуміє навіть АМД...А от Хасвелл І3 точно втопчуть в...лайно
-
vegas.pl.ua
Member
От коли у цих APU буде ядро A10 та графіка HD7850/HD77x0 - от тоді і будем братьProphecylife:AMD A10-7850K и A10-7700K
А доки цей маркєтоловський вьісєр навіть шукать у прайсах немає бажання...
-
VINRARUS
Member
Щоб бути на рівні у стіморола повинен бути приріст 55% над пілідрайвером.Юрій: я з вами не згоден,бо думаю що має бути на рівні з ним...інакше нема сенсу іх випускати!
Як ще 4х ядерник може догнати 6ти ядерку з L3 кашою.
На хурму надії нема в найближчі пів року, потім хіба що деякі кодувальники почнуть її юзати.
Добавлено через 1 минуту 17 секунд:
Бери! Там 7750!!!vegas.pl.ua:HD77x0 - от тоді і будем брать
Добавлено через 2 минуты 40 секунд:
Танки лайна не бояться.Юрій:.А от Хасвелл І3 точно втопчуть в...лайно
-
Jumper007
Member
VINRARUS
Ты так уверенно рассказываешь как все будет что аж смешно
Ты так уверенно рассказываешь как все будет что аж смешно
-
VINRARUS
Member
Ну бо ось:Jumper007:Ты так уверенно рассказываешь как все будет что аж смешно
В більшому розгоні доганяє в тесті який більш працює з цілочисленними ядрами (але трохи сумнівно), коли діло дійде до FPU - кавері значно відстане, маючи їх 2 шт, а не 3.
-
Rus_rud
Junior
A10-6800К между 4300 и 6300. Думаю А10-7850К будет на уровне 8320.
-
VINRARUS
Member
Говорили балакали - сіли й заплакали.Rus_rud:Думаю А10-7850К будет на уровне 8320.
-
Migrator
Member
я думаю в малопоточних задачах спокійно дожене, а може навіть і пережене, якщо на хорошу память не поскупитися... І нехай там немає третьої каші, я схильний вважати це навіть плюсом, враховуючи копійчану різницю між якимось DDR3 Трансцентом/Апасером і пристойно розганябельними модулями від Geil/Kingston/Crucial.VINRARUS:FX-6300 не дожене.
Очевидно, у специфічних "важких" задачах, актуальних лише для 5-10% користувачів, FX-6300 показує свій характер... Але, для чого їх порівнювати, взагалі не розумію. По перше, різні TDP; чипсети під АПУ сучасніші; материнки FM2+ компактні - на будь-який смак. А от для лінійки FX нічого нормального у форматі мАТХ/мІТХ уже не знайти.
Навіть як варінт бюджетного процесора під відео рівня GTX660/HD7870, я б уже зараз заочно віддав би перевагу Атлонам на базі Кавері.
-
VINRARUS
Member
Ну в однопотоці можливо навіть пережене на 3%.Migrator:я думаю в малопоточних задачах спокійно дожене
Угу, криза, бф4, архівація, кодування...Migrator:Очевидно, у специфічних "важких" задачах, актуальних лише для 5-10% користувачів, FX-6300 показує свій характер...
У будь-яких задачах більше 2х потоків.
Ну щоб зробити розумний вибір що краще, а не тупо що новіше (згадуємо сандаль>>хасфейл).Migrator:Але, для чого їх порівнювати, взагалі не розумію.
Однакові.Migrator:По перше, різні TDP
Навіть якби він коштував як і 6300 фікус?Migrator:я б уже зараз заочно віддав би перевагу Атлонам на базі Кавері.
-
Migrator
Member
Кавері чотири ядра, ваш FX - шести, платформи різні, зі своїми недоліками і перевагами. От наприклад в мене корпус мАТХ і я не збираюсь його міняти заради міфічної "производительности"... від дискретного відео я відмовився раз і назавжди, тому для мене вибір очевидний, Відтак FX-си зі своїми морально застарілими мамками пролітають мимо моїх інтересів як фанера над парижем.VINRARUS: Ну щоб зробити розумний вибір що краще, а не тупо що новіше (згадуємо сандаль>>хасфейл).
Ви б ще запитали, навіть якби він коштував більше марседеса?:) При чому тут ціна, я орієнтуюсь на той факт, що навіть топові Річланди у порівнянні з FX демонстрeють схожий рівень швидкодії в іграх, спокійно обходячись без архаїчного третього кешу.Навіть якби він коштував як і 6300 фікус?
-
Genitivy
Member
Думаю, всё с Kaveri будет хорошо. Вы только гляньте "сводные тесты от Феникса". У него не только GTX770 рулит, но и 6800K с каждым тестом всё быстрее и быстрее
Можете показать реальные задачи (будь то игры или кодирование), где FX-4350 уделывает равночастотный Trinity/Richland за счет своего L3-кэша?
Можете показать реальные задачи (будь то игры или кодирование), где FX-4350 уделывает равночастотный Trinity/Richland за счет своего L3-кэша?
-
VINRARUS
Member
Migrator: від дискретного відео я відмовився раз і назавжди, тому для мене вибір очевидний
???Migrator:я б уже зараз заочно віддав би перевагу Атлонам на базі Кавері.
Без відеокарти сидіти надумав?
-
Thrillax
PC Design fan
VINRARUS
Тут більше підходить - "Лайно в лайні не тоне"Танки лайна не бояться.
-
VINRARUS
Member
http://www.anandtech.com/bench/product/675?vs=700" target="_blankGenitivy:Можете показать реальные задачи (будь то игры или кодирование), где FX-4350 уделывает равночастотный Trinity/Richland за счет своего L3-кэша?
Правда в трініті турбо на 200 МГц більше.
ПС: в іграх видно значний приріст навіть завдяки невеликому L3 (який в 2 рази урізаний). Хоча можливо трініті просто гірше з відеокартами працює.
-
Migrator
Member
Я писав чорним по білому "Навіть як варінт бюджетного процесора під відео рівня GTX660/HD7870", маючи на увазі АКТУАЛЬНУ ДЛЯ БАГАТЬОХ КОРИСТУВАЧІВ ситуацію, коли потрібно зібрати недорогу, але вже більш-менш всеядну ігрову систему.VINRARUS:Без відеокарти сидіти надумав?
-
VINRARUS
Member
1) по сіромуMigrator:Я писав чорним по білому
2) дивно якось, пишеш "я", а маєш на увазі інших
-
morgan
Junior
а мне до сих пор phenom 965be не надоел. неужели я лол?
-
VINRARUS
Member
Для 7870 розігнаного фенома хватить.morgan:а мне до сих пор phenom 965be не надоел.
Я б теж зараз сидів на феномі якби той не вмер.morgan:неужели я лол?