Я мав на увазі плавність при одинаковому фпсDarth_Maul_x3:ну дак 660ti шустрее 7870

Я мав на увазі плавність при одинаковому фпсDarth_Maul_x3:ну дак 660ti шустрее 7870
Хочете топів 7 серії з різним обємом памяті? Дивітся на пруф і не несіть ахінєю, додаткові 2 Гб памяті навіть з трьома моніторами не дають приросту:VINRARUS: Шкода що там не було топів 7ї серії з різним об'ємом пам'яті.
Мались на увазі Radeon 7ххх.Fetjoy:Хочете топів 7 серії з різним обємом памяті? Дивітся і не несіть ахінєю
По собі не суди.Fetjoy:Маркетологи вам мозги точно мозги засрали
А вас не настрожило, що результами версій карт з різним об'ємом памяті в цьому тесті суттєво відзірняються тільки в Dirt?VINRARUS: Я прокоментував тести на графіку, не подобається графік - з претензіями до easycom.com.ua.
Я яка буде кардинальна різниця, гляньте хоч на результати 6950 1 і 2 Гб, якщо вам 770 не подобається. Вони абсолютно ідентичні.Мались на увазі Radeon 7ххх.
А чому б і ні?Fetjoy:А вас не настрожило, що результами версій карт з різним об'ємом памяті в цьому тесті суттєво відзірняються тільки в Dirt?
На моєму графіку саме результати 6950 1 і 2 Гб.Fetjoy:гляньте хоч на результати 6950 1 і 2 Гб
Вище я вже викладував результати в Arma 3. А ця гра я думаю в рази більше памяті споживає ніж старий Dirt 2.VINRARUS:А чому б і ні?Fetjoy:А вас не настрожило, що результами версій карт з різним об'ємом памяті в цьому тесті суттєво відзірняються тільки в Dirt?На моєму графіку саме результати 6950 1 і 2 Гб.Fetjoy:гляньте хоч на результати 6950 1 і 2 Гб
Невижу ни одной игры, в которую постоянно играю.Fetjoy:Маркетологи вам точно мозги засрали
Не бачу 1 і 2 Гб.Fetjoy:Вище я вже викладував результати в Arma 3.
Почитал-посмотрел, и заметил местами великолепнейшее "мыльцо" от nV
это не баг, а фичаDarth_Maul_x3:заметил местами великолепнейшее "мыльцо"
І де ж там мильцо є на нвідіа і немає його на амд?Кромі метро .В тій же хард ресет подивись на чіткість текстур асфальту ,в нвідіа більш чіткі ,а в амд розмитіші ,от так такщо амд також не хіло милом грішить.Ще раз повторюю посилання дав для того щоб порівняти кількість відеопамяті .А якість зрівнювати треба так як я зрівнював ,включив ігру на карті амд подивився як на моніторі виглядає ,потім карту переставив на нвідіа і зрівняв ту саму гру ,на моніторі гра на різних картах "вживу"може зовсім інакше дивитись чим на скріншотах.Це та як раніше двд плеєрах,один диск на ,наприклад соні набагато краще дає картинку ,чим той самий диск на якомусь китайському двд.Darth_Maul_x3:Почитал-посмотрел, и заметил местами великолепнейшее "мыльцо" от nV
100% Також прикололи такі висновки автора.wolfsanek:Но автор думает, что это проблемы с тенями на Radeon, хотя нужная тень просто повернута под большим углом и ее уголок торчит сбоку. Берем Aliens vs Predator - чужой ползет по коридору, мигает фонарь. У автора это уже проблема GeForce - на соответсвующем скриншоте блик слабее.
Отакотvikpvv:Які в тебе налаштування в арма ,в мене на всіх максах на 1680х1050 максимум бачив 1600
Скорее всего. Я тоже не видел 3 заполненных. 2,7-2,8 видел.vikpvv:Трохи побігав в тій же демонстрації макс 1800 ,коротче фіг його знає з чим звязано ,може дійсно драйвер на швидку вигрузку адаптований ,щоб шина справлялась?