Состоялась премьера видеокарты AMD Radeon R9 290X

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
vikpvv
Member

Повідомлення

Darth_Maul_x3:ну дак 660ti шустрее 7870
Я мав на увазі плавність при одинаковому фпс ;)
Fetjoy
Member

Повідомлення

VINRARUS: Шкода що там не було топів 7ї серії з різним об'ємом пам'яті.
Хочете топів 7 серії з різним обємом памяті? Дивітся на пруф і не несіть ахінєю, додаткові 2 Гб памяті навіть з трьома моніторами не дають приросту:
спойлер
Зображення
Маркетологи вам точно мозги засрали :laugh:
VINRARUS
Member

Повідомлення

Fetjoy:Хочете топів 7 серії з різним обємом памяті? Дивітся і не несіть ахінєю
Мались на увазі Radeon 7ххх. :insane:
Fetjoy:Маркетологи вам мозги точно мозги засрали
По собі не суди.
Ти прикидаєшся чи насправді такий-сякий? :spy:
Я прокоментував тести на графіку, не подобається графік - з претензіями до easycom.com.ua.
Fetjoy
Member

Повідомлення

VINRARUS: Я прокоментував тести на графіку, не подобається графік - з претензіями до easycom.com.ua.
А вас не настрожило, що результами версій карт з різним об'ємом памяті в цьому тесті суттєво відзірняються тільки в Dirt?
На лице недостовірність графіка.
Мались на увазі Radeon 7ххх.
Я яка буде кардинальна різниця, гляньте хоч на результати 6950 1 і 2 Гб, якщо вам 770 не подобається. Вони абсолютно ідентичні.
VINRARUS
Member

Повідомлення

Fetjoy:А вас не настрожило, що результами версій карт з різним об'ємом памяті в цьому тесті суттєво відзірняються тільки в Dirt?
А чому б і ні?
Fetjoy:гляньте хоч на результати 6950 1 і 2 Гб
На моєму графіку саме результати 6950 1 і 2 Гб. ;)
Fetjoy
Member

Повідомлення

VINRARUS:
Fetjoy:А вас не настрожило, що результами версій карт з різним об'ємом памяті в цьому тесті суттєво відзірняються тільки в Dirt?
А чому б і ні?
Fetjoy:гляньте хоч на результати 6950 1 і 2 Гб
На моєму графіку саме результати 6950 1 і 2 Гб. ;)
Вище я вже викладував результати в Arma 3. А ця гра я думаю в рази більше памяті споживає ніж старий Dirt 2.
Тест в Dirt 2 який ви привели нічого не показує, він або помилка або фікція, а ви і далі продовжуєте гнути свою лінію.
Darth_Maul_x3
Member

Повідомлення

Fetjoy:Маркетологи вам точно мозги засрали :laugh:
Невижу ни одной игры, в которую постоянно играю.
VINRARUS
Member

Повідомлення

Fetjoy:Вище я вже викладував результати в Arma 3.
Не бачу 1 і 2 Гб.
Darth_Maul_x3
Member

Повідомлення

Почитал-посмотрел, и заметил местами великолепнейшее "мыльцо" от nV :(
kaery
^_^

Повідомлення

Darth_Maul_x3:заметил местами великолепнейшее "мыльцо"
это не баг, а фича :rolleyes:
wolfsanek
Reviewer

Повідомлення

Я уже один раз отписывался насчет данного сравнения. Тема довольно сложная, нужно реально изучать одни и те же сцены в течении долгого времени в поисках нюансов и деталей. В указанном же сравнении подошли проще: нащелкали во время бенчмарка скриншоты и потом сравнили. В итоге имеем следующее. В Unigine Heaven разное положенеи камеры. Различиия вроде небольшие, но при этом движется светило и меняется положение теней. Разная засветка тоже говорит о разном положении солнца относительно камеры. Но автор думает, что это проблемы с тенями на Radeon, хотя нужная тень просто повернута под большим углом и ее уголок торчит сбоку. Берем Aliens vs Predator - чужой ползет по коридору, мигает фонарь. У автора это уже проблема GeForce - на соответсвующем скриншоте блик слабее. Hitman Absolution - NVIDIA жульничает с отражением света на поверхностях. Конечно-конечно, это же не динамический туман там наплывает периодически и дает разные мутные зоны на кадре. Ну и так далее.

Добавлено через 4 минуты 23 секунды:
Кстати, играю в 2560*1440 на GTX 660 Ti с 2 Гб и 192-битной шиной.
Darth_Maul_x3
Member

Повідомлення

wolfsanek
Да, то, что местами сняты кадры не одного и того же момента - естественно неок. Но "замыленость" на nV хорошо в metro видна. Хотя много где вроде и нормально все. Пропавшие текстуры в ведьмаке мож и глюк дров, а может и фича.

Добавлено через 1 минуту 56 секунд:
Этот ДВ в красном лагере на всю кукушечку, а у Феникса вообще чепуха, как не загляну в его статьи.
vikpvv
Member

Повідомлення

Darth_Maul_x3:Почитал-посмотрел, и заметил местами великолепнейшее "мыльцо" от nV
І де ж там мильцо є на нвідіа і немає його на амд?Кромі метро .В тій же хард ресет подивись на чіткість текстур асфальту ,в нвідіа більш чіткі ,а в амд розмитіші ,от так такщо амд також не хіло милом грішить.Ще раз повторюю посилання дав для того щоб порівняти кількість відеопамяті .А якість зрівнювати треба так як я зрівнював ,включив ігру на карті амд подивився як на моніторі виглядає ,потім карту переставив на нвідіа і зрівняв ту саму гру ,на моніторі гра на різних картах "вживу"може зовсім інакше дивитись чим на скріншотах.Це та як раніше двд плеєрах,один диск на ,наприклад соні набагато краще дає картинку ,чим той самий диск на якомусь китайському двд.

Добавлено через 17 минут 20 секунд:
wolfsanek:Но автор думает, что это проблемы с тенями на Radeon, хотя нужная тень просто повернута под большим углом и ее уголок торчит сбоку. Берем Aliens vs Predator - чужой ползет по коридору, мигает фонарь. У автора это уже проблема GeForce - на соответсвующем скриншоте блик слабее.
100% Також прикололи такі висновки автора.

Добавлено через 21 минуту 46 секунд:
Darth_Maul_x3
Які в тебе налаштування в арма ,в мене на всіх максах на 1680х1050 максимум бачив 1600 :think:
спойлер
Зображення
Darth_Maul_x3
Member

Повідомлення

vikpvv:Які в тебе налаштування в арма ,в мене на всіх максах на 1680х1050 максимум бачив 1600
Отакот
спойлер
arma3sets.jpg
Размытия/DOF не люблю
vikpvv
Member

Повідомлення

Darth_Maul_x3
Я на таких пробував
спойлер
Зображення
,
спойлер
Зображення
,
спойлер
Зображення
все на ультра без вертикалки .Можливо в тебе мультік ,і через те більше памяті жре?
Darth_Maul_x3
Member

Повідомлення

vikpvv
Не, эт я из демонстрации вроде "Общевойсковы действия" запустил. В мультике примерно та же ситуация. Ну она как бы не статично 2.5 жрет, а ходит 2,2-2,7. Иногда до 1,8 высвобождается, если совсем пусто(ну, для армы), то там ~1.4
vikpvv
Member

Повідомлення

Darth_Maul_x3
Трохи побігав в тій же демонстрації макс 1800 ,коротче фіг його знає з чим звязано ,може дійсно драйвер на швидку вигрузку адаптований ,щоб шина справлялась? :dontknow: Меньше з тим ,головнене щоб не впливало на якість і комфорт .Всім удачі :beer:
Darth_Maul_x3
Member

Повідомлення

vikpvv:Трохи побігав в тій же демонстрації макс 1800 ,коротче фіг його знає з чим звязано ,може дійсно драйвер на швидку вигрузку адаптований ,щоб шина справлялась?
Скорее всего. Я тоже не видел 3 заполненных. 2,7-2,8 видел.
Garfield
Member

Повідомлення

Что это за программа которая показывает информацию вверху слева?
Вкладення
2013-10-27_00007.jpg
Darth_Maul_x3
Member

Повідомлення

Garfield
MSI Afterburner с его сервером статистики.
Відповісти