Питання на рахунок гарантії

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nic_Roman
Member

Повідомлення

Хто мав спараву з магазином дешевше .нет, справа така взяав хард(бракований) тому що прожив в моєму компі 10 хв і почав стукати, відправив їм на гарантію, а вони з нової пошти не можуть забрати з середи, як у них з сервісом, хто стикався, як їх прискорити? що порадити ? пройде 14 днів з дня покупки і що тоді будуть місяць тримати? Звоню їм щодня а вони мені мов курєр забере, неможе такого бути що курєр не заберає товар з середи, що в них одна сервісна поломка, хто з Києва і має знайомих в сервісі чи просто може допомогти
snegurrrka
Member

Повідомлення

Nic_Roman
С их сервисом не сталкивался, но раз или два делал покупки в этом магазине, один раз сам вывозил видеокарту - ну так себе, внутри конторка ничего, одна в общении все хамоватые были, мне не понравилось. Сейчас главное не переставать им на мозги капать. Если пройдет одна неделя и не заберут ещё винт, тогда пригрозить тем, что накатаете письменную жалобу их начальству для начала. Должно очень ускорить процесс.
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

Nic_Roman
Заберуть, в мене теж колись Зона 51 не забирала з Нової пошти вантаж аж до останнього дня, навіть смска прийшла, що ніхто не забирає. Я їм передзвонив і вони забрали. Треба нагадувати.
Nic_Roman
Member

Повідомлення

Ar2r
я їм щодня звоню, тепер взагалі капець по коду ттн пише що товар вийхав з рогатина і прямує на київ, хоча він в києві з середи, ще що нова пошта на тупила? чи товар забрали, я в шоці з їхньою роботою, розрахункова дата прибуття 31.10.12, значить про..ли груз?
stabias
Junior

Повідомлення

Nic_Roman, нет, они могли просто перенаправить груз на другой склад и во время его "поездки" между складами высвечивается такая надпись.
Nic_Roman
Member

Повідомлення

тепер дійсно проблема, кажуть що вінчестер має мятину і знімається з гарантії, не знаю щом мені робити в мене мятини не було :weep: , допоможіть розібратися, як мені бути що говорити, впринципі може бути вина перевізника, але вони мали оглянути товар на рахунок пошкоджень

Добавлено через 2 часа 53 минуты 50 секунд:
одним словом мене футболять

Добавлено через 2 минуты 14 секунд:
:weep:
Rem12
Member

Повідомлення

Фотографировать перед отправкой и снимать видео процесса упаковки. Пишите жалобы в ОЗП, в Новую почту надо накатать на повреждение при транспортировке, может поможет. А так ничего не докажете.
yupi
Member

Повідомлення

100% жалобу на НП катать
Nic_Roman
Member

Повідомлення

eipku а що то вже дасть

Добавлено через 25 секунд:
1017 грн коту під хвіст як кажуть
Відповісти