Новини
Останні статті і огляди
Допоможіть попасти на losslessclub.com
-
axotnik
Member
Хочу попасти на наступний сайт,хтось може дати інвайт або підказати,де його можна взяти?
-
Fishnya
Alex
-
axotnik
Member
та платити не дуже хочеться,додав аналогічний сайт
просто в мп3 не можу слухати музику,а купувати диски з невідомим вмістом не хочу
-
zmax
Member
на самом трекере указано
или есть еще какие то особенности?Регистрация на трекере абсолютно бесплатна!
-
axotnik
Member
Вона то безплатна,але інвайт потрібен
-
Vincenzo
Advanced Member
axotnik
Там реально є щось, що ще не перекочувало на рутрекер?
-
axotnik
Member
там вся музика лослес,а на ру трекері те саме в поганій якостіVincenzo:axotnik
Добавлено через 20 минут 49 секунд:
Тему можна закривати,я вже там
-
Vincenzo
Advanced Member
axotnik
Ясно
А що за стиль музики такий, що на рутрекері в поганій якості? Я чому питаю... те, що я слухаю, не встигає з'явитися на ваті, вафлях, сцені, ворлді, як буквально в пару днів вже і на рутрекері доступне
Я теж про лося говорю.
Ясно
-
axotnik
Member
реп,хіп-хоп,андеграунд реп і тдVincenzo:axotnik
ЯсноА що за стиль музики такий, що на рутрекері в поганій якості? Я чому питаю... те, що я слухаю, не встигає з'явитися на ваті, вафлях, сцені, ворлді, як буквально в пару днів вже і на рутрекері доступне
Я теж про лося говорю.
їх на рутрекері немає просто(лише старі альбоми)
-
Sem
Member
И я рад был бы очень инвайту. Еще на trancetraffic и tranceroute . Может есть возможность у кого ?
-
Vincenzo
Advanced Member
Цікаво, що слухаю те ж саме, особливо в частині андеграундaxotnik:реп,хіп-хоп,андеграунд реп і тд
їх на рутрекері немає просто(лише старі альбоми)
-
axotnik
Member
я не пам'ятаю,але багато( до прикладу immortal technique там не всі альбоми) + все в одному місці і легко новинки побачитиVincenzo:Цікаво, що слухаю те ж саме, особливо в частині андеграундaxotnik:реп,хіп-хоп,андеграунд реп і тд
їх на рутрекері немає просто(лише старі альбоми)А яких альбомів ти не знайшов на рутрекері? Я якось не стикався з такою проблемою, навіть на ваті аккаунт прохезав, бо сенсу звідти тянути щось вже давно не маю.
-
Martix
Member
axotnik
инвайт нашел или секрет какой-то есть?
-
axotnik
Member
там можна написати адміну прохання ,але треба додати фото твого ака з інших трекерів і сказати навіщо вони тобі і навіщо ти їмMartix:axotnik
-
yupi
Member
и зачем ты им?)
-
axotnik
Member
розбираюсь в музиці,займаюсь хорошою акустикою,хороший аплод і сід 24на7eipku:и зачем ты им?)
-
yupi
Member
и они повелись? 
-
axotnik
Member
так))))eipku:и они повелись?
-
Vincenzo
Advanced Member
Ну навіть не знаю, не стикався я, щоб не знайти потрібний мені альбом на рутрекері. З компіляціями і мікстейпами буває, згоден, але вони в лосі мають менший попит, тому їх не завжди льють.axotnik:я не пам'ятаю,але багато( до прикладу immortal technique там не всі альбоми) + все в одному місці і легко новинки побачити
Ось до речі Технік, всі три його альбоми, плюс свіженька компіляція The Martyr. Все є, окрім синглів...
Як тобі до речі The Martyr? Rich Man’s World, Civil War, Black Vikings
-
Ar2r
Advanced Member
Я бы тоже не отказался от инвайта.