Новини
Останні статті і огляди
В Alan Wake 2 додано технології FSR 4 та FSR Frame Generation
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити В Alan Wake 2 додано технології FSR 4 та FSR Frame Generation
питання до власників: а XeSS є?
-
deserteagle777
Member
Господи , та невже я дочекався
Добрий привід перепройти , шикарна гра
Добрий привід перепройти , шикарна гра
-
MaxNew
Member
Вже як класика з червоними картами, чекати 1-2 роки поки завезуть нові фішки в популярні ігрульки...
-
unique-neon
Member
Блискавична реакція, шедеври - вони такі
-
bes
Member
так а куда спешить? игру раздали бесплатно, вышла пиратская локализация, вот еще фишок добавили. Теперь то можно и пройтиMaxNew: ↑ 19.08.2026 13:02 Вже як класика з червоними картами, чекати 1-2 роки поки завезуть нові фішки в популярні ігрульки...
-
Robostyle
Member
Это де такое было?bes: ↑ 19.08.2026 13:29так а куда спешить? игру раздали бесплатно, вышла пиратская локализация, вот еще фишок добавили. Теперь то можно и пройтиMaxNew: ↑ 19.08.2026 13:02 Вже як класика з червоними картами, чекати 1-2 роки поки завезуть нові фішки в популярні ігрульки...как говорится спасибо за бета тест
-
IlyaBril
Junior
Круто, але вже трохи пізно. А так гра крута, пройшов на релізі.
-
bes
Member
я ошибся то на плейстешен раздали. Ну если наверное в этом году уже и на пк раздадут зимой.Robostyle: ↑ 19.08.2026 13:37Это де такое было?bes: ↑ 19.08.2026 13:29
так а куда спешить? игру раздали бесплатно, вышла пиратская локализация, вот еще фишок добавили. Теперь то можно и пройтикак говорится спасибо за бета тест
-
citizen17
Member
всі популярні ігри віходять з FSR4MaxNew: ↑ 19.08.2026 13:02 Вже як класика з червоними картами, чекати 1-2 роки поки завезуть нові фішки в популярні ігрульки...
-
waryag
Member
Ставиш optiscaler client і він парою кліків додає підтримку в ігри, де є ДЛСС.MaxNew: ↑ 19.08.2026 13:02Вже як класика з червоними картами, чекати 1-2 роки поки завезуть нові фішки в популярні ігрульки...
-
yariksom
Member
XeSS точно є, а от XeSS2 точно нема, хоч я і не власникalex_sul: ↑ 19.08.2026 12:54питання до власників: а XeSS є?
-
warp37
Member
Читая это и ради интереса вводя в Google запрос, получив следующий ответ:

...продолжаешь не понимать людей, которые кричат, что лучше сэкономить и купить RX 9070 XT вместо того, чтобы заплатить больше и купить RTX 5070 Ti.Технология генерации кадров DLSS (Frame Generation) появилась в Alan Wake 2 одновременно с релизом игры 27 октября 2023 года в составе пакета технологий NVIDIA DLSS 3.5. Позже, в конце января 2025 года, игра получила обновление 1.2.8, добавившее поддержку продвинутой генерации кадров DLSS 4 (Multi-Frame Generation).
-
alex_sul
Advanced Member
yariksom
Мерсі, тоді я просто бібліотеку оновлю до XeSS 3.0.2
Мерсі, тоді я просто бібліотеку оновлю до XeSS 3.0.2
-
Mozdev
Member
Так і зробив давно, дозволяє більш чітко контролювати застосування апскейлерів, решейду і т.д.waryag: ↑ 19.08.2026 15:06Ставиш optiscaler client і він парою кліків додає підтримку в ігри, де є ДЛСС.MaxNew: ↑ 19.08.2026 13:02Вже як класика з червоними картами, чекати 1-2 роки поки завезуть нові фішки в популярні ігрульки...
-
Yaroslav308
Member
Отправлено спустя 9 минут 21 секунду:MaxNew: ↑ 19.08.2026 13:02 Вже як класика з червоними картами, чекати 1-2 роки поки завезуть нові фішки в популярні ігрульки технодемки нвідіа...
В AMD ніяке залізо не підтримує OMM, а SER чисто підтримка апі, без реального ефекту. Так що це для intel, в них SER працює, та майбутніх поколінь.Також розширено підтримку технологій Opacity Micromaps і Shader Execution Reordering для графічних процесорів різних виробників. Тут, ймовірно, мова теж йде про Radeon, адже раніше вони працювали на GeForce RTX.
-
NST1983
Member
О норм, я ще не встиг пройти!
Хоча вона і без цього йде чудово на 9070XT
Хоча вона і без цього йде чудово на 9070XT
-
powerpizza
Member
Не,но через оптискейлер отлично работает даже 4х фг и сам хессalex_sul: ↑ 19.08.2026 12:54 Пропоную обговорити В Alan Wake 2 додано технології FSR 4 та FSR Frame Generation
-
alex_sul
Advanced Member
powerpizza
оптискейлер отжирает натів
оптискейлер отжирает натів
-
Mozdev
Member
Єм, там ж можна без апскейлінгу, до того ж нормальний антіаліасінг інтегрований зараз у апскейлери, ТАА то мило, я часто юзаю фСР4 без апскейлу в деяких грайках, бо він або длсс 4.5 дають кристально чисту картинку, якщо не застосовувати апскейлінг, як приклад натив у Gothic 1 Remake дає гірше мильне зображення ніж Unreal TSR без апскейлу, або фср чи длсс.