Пропоную обговорити Total War: Warhammer III отримає самостійне доповнення Lords of The End Times, яке стане найбільшим в історії серії
О це Креатіви нарубали капусти на фанатах Вахи. А як вийде Ваха 40К, то фестиваль платних ДЛЦ продовжиться. Тим часом остання нормальна історична Total War: Three Kingdoms вийшла 7 років тому.
Новини
Останні статті і огляди
Total War: Warhammer III отримає самостійне доповнення Lords of The End Times, яке стане найбільшим в історії серії
-
kairo
Member
-
proos
Member
Чем вархаммеры не нормальные?kairo: ↑ 15.08.2026 11:55нормальна
-
yariksom
Member
Нормальні вони, тільки задумані як вічний серіал, жувачка просто.
-
Miharos
Member
Підтверджую, маю майже всі длс до Total War: Warhammer III. Останній рік трохи надоїла, але куплю якосьkairo: ↑ 15.08.2026 11:55 Пропоную обговорити Total War: Warhammer III отримає самостійне доповнення Lords of The End Times, яке стане найбільшим в історії серії
О це Креатіви нарубали капусти на фанатах Вахи. А як вийде Ваха 40К, то фестиваль платних ДЛЦ продовжиться. Тим часом остання нормальна історична Total War: Three Kingdoms вийшла 7 років тому.
-
Ijachok
Member
Так цитата ж неповна, "нормальна історична". Якщо що, сам китайців пропустив, а "міфологічна" Троя сподобалась. Фараона взяв уже коли вийшло велике доповнення, але толком не розпробував. Сподіваюсь M3 у них вийде на рівні із 2 частиною
-
kairo
Member
Як правильно написали, я мав на увазі історичні ТВ. Вахи я теж граю час від часу, але хочеться вже чогось історичного, Медівел, або щось подібне.proos: ↑ 15.08.2026 12:12Чем вархаммеры не нормальные?
-
proos
Member
kairo
все понял
Отправлено спустя 33 минуты 19 секунд:
берешь лорда и проходишь до большой победы и так далее)
Уникальность же в том что у каждой расы свои механики)
А вот у исторических все расы одинаковые, только цвета юнитов меняются)
Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Ijachok
ну не знаю, у меня все тотал вары на акке, исторические прошел за одних и во вторых тоже самое, ваху же можно бесконечно играть, у всех все разное)
все понял
Отправлено спустя 33 минуты 19 секунд:
та чого?yariksom: ↑ 15.08.2026 14:10як вічний серіал
берешь лорда и проходишь до большой победы и так далее)
Уникальность же в том что у каждой расы свои механики)
А вот у исторических все расы одинаковые, только цвета юнитов меняются)
Отправлено спустя 2 минуты 1 секунду:
Ijachok
ну не знаю, у меня все тотал вары на акке, исторические прошел за одних и во вторых тоже самое, ваху же можно бесконечно играть, у всех все разное)
-
kairo
Member
Хтось грав Фараон після оновлення? Були думки спробувати, але зупиняє, те що гру закинули.
-
tablestikus
Member
Ти за династії? Ну пограти можна, але таке...kairo: ↑ 15.08.2026 19:58 Хтось грав Фараон після оновлення? Були думки спробувати, але зупиняє, те що гру закинули.
Відправлено через 29 секунд:
Ну так нову ж Медівел анонсували.kairo: ↑ 15.08.2026 16:14Як правильно написали, я мав на увазі історичні ТВ. Вахи я теж граю час від часу, але хочеться вже чогось історичного, Медівел, або щось подібне.proos: ↑ 15.08.2026 12:12Чем вархаммеры не нормальные?
-
kairo
Member
Так, скучив за історичними серіями.tablestikus: ↑ 15.08.2026 22:03и за династії? Ну пограти можна, але таке...
В неї навіть дати немає. Розраби жартують, що має вийти раніше за ТЕС6. Тобто не знаю коли. Певен, що основні сили кинули на 40К, бо там гроші, а Медівел анонсували, бо фанати історичних Тоталварів вже в розпачі.Ну так нову ж Медівел анонсували.