У Battlefield 6 незабаром з’явиться морська мапа Wake Island та масштабні повітряні бої

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У Battlefield 6 незабаром з’явиться морська мапа Wake Island та масштабні повітряні бої
тепер у 5000ї серії будуть проблеми з великими небесними мапами :idea:
cspp
Member

Повідомлення

У нас каждый день воздушные бои,...в принципе каждый тоже может принять участие...нет я не из тцк :shuffle:
MqM
Member

Повідомлення

cspp: 15.08.2026 03:37 У нас каждый день воздушные бои,...в принципе каждый тоже может принять участие...нет я не из тцк :shuffle:
Батла 6 далеко не симулятор для пілотів. Якщо після батли хтось сяде за штурвал, то якщо ще взлетить то пролетить не далеко :lol: Вам би лише по офтопити
Gelonyrum
Member

Повідомлення

MqM: 15.08.2026 04:16
cspp: 15.08.2026 03:37 У нас каждый день воздушные бои,...в принципе каждый тоже может принять участие...нет я не из тцк :shuffle:
Батла 6 далеко не симулятор для пілотів. Якщо після батли хтось сяде за штурвал, то якщо ще взлетить то пролетить не далеко :lol: Вам би лише по офтопити
Взлетить?) Такий "пілот" навіть двигун не запустить з бортовим обладнанням) :D
yariksom
Member

Повідомлення

MqM
Gelonyrum
Не будьте песимістами, є великий шанс, що злетить.
Злетить прямо в обійми дядечка нашого Харона :laugh:
MqM
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 15.08.2026 05:43
MqM: 15.08.2026 04:16

Взлетить?) Такий "пілот" навіть двигун не запустить з бортовим обладнанням) :D
Тому і написав «якщо», я залишив шанс для дива :D
Відповісти