тепер у 5000ї серії будуть проблеми з великими небесними мапами
Новини
Останні статті і огляди
У Battlefield 6 незабаром з’явиться морська мапа Wake Island та масштабні повітряні бої
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить У Battlefield 6 незабаром з’явиться морська мапа Wake Island та масштабні повітряні бої
-
cspp
Member
У нас каждый день воздушные бои,...в принципе каждый тоже может принять участие...нет я не из тцк 
-
MqM
Member
Батла 6 далеко не симулятор для пілотів. Якщо після батли хтось сяде за штурвал, то якщо ще взлетить то пролетить не далекоcspp: ↑ 15.08.2026 03:37 У нас каждый день воздушные бои,...в принципе каждый тоже может принять участие...нет я не из тцк![]()
-
Gelonyrum
Member
Взлетить?) Такий "пілот" навіть двигун не запустить з бортовим обладнанням)MqM: ↑ 15.08.2026 04:16Батла 6 далеко не симулятор для пілотів. Якщо після батли хтось сяде за штурвал, то якщо ще взлетить то пролетить не далекоcspp: ↑ 15.08.2026 03:37 У нас каждый день воздушные бои,...в принципе каждый тоже может принять участие...нет я не из тцк![]()
Вам би лише по офтопити
-
yariksom
Member
MqM
Gelonyrum
Не будьте песимістами, є великий шанс, що злетить.
Злетить прямо в обійми дядечка нашого Харона
Gelonyrum
Не будьте песимістами, є великий шанс, що злетить.
Злетить прямо в обійми дядечка нашого Харона
-
MqM
Member
Тому і написав «якщо», я залишив шанс для диваGelonyrum: ↑ 15.08.2026 05:43Взлетить?) Такий "пілот" навіть двигун не запустить з бортовим обладнанням)MqM: ↑ 15.08.2026 04:16
Батла 6 далеко не симулятор для пілотів. Якщо після батли хтось сяде за штурвал, то якщо ще взлетить то пролетить не далекоВам би лише по офтопити
![]()