Новини
Останні статті і огляди
Продажі Alan Wake 2 сягнули трьох мільйонів копій
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Продажі Alan Wake 2 сягнули трьох мільйонів копій
Вообще пофиг. Пускай в своём егс и варятся
-
destructX
Member
Ремеді не від хорошого життя пішли на такі спонсорські умовиproos: ↑ 11.08.2026 14:54 Предлагаю обсудить Продажі Alan Wake 2 сягнули трьох мільйонів копій
-
warp37
Member
Очень жаль, что я уже столько лет не могу отдать свои деньги за игру. Я понимаю, что Remedy были вынуждены из-за финансовых трудностей выстрелить себе в ногу. Но ничего, я тоже смирился.
Ну да ладно, предзаказ в Steam на Control Resonant уже давно сделан.
Желаю Remedy успехов и дальнейшего неповторения ситуации с ПК-версией AW2.
Ну да ладно, предзаказ в Steam на Control Resonant уже давно сделан.
Желаю Remedy успехов и дальнейшего неповторения ситуации с ПК-версией AW2.
-
1234waltz
Member
Щось в мене є підозра, що більшість цих продажів прийшлась на консолі. Я звісно дуже люблю ігри Ремеді, з задоволенням проходив оригінал. Але ЄГС буквально боляче користуватись. Криве, нефункціональне, не оновлюється. Тільки ДЛЦ-шки для безкоштовних роздач по факту брав.
-
Afit
Member
Боже... Вам не начхати звідки грати?
Я в EGS купую коли вигідніше, є купон чи висить знижка. Суто під стім беру хіба що продовження ігор які вже там є. Кіберпанк -30% знижка на старті продажів, ARC зі знижкою з попередніх ігор і т д. Оце б я мучався як warp37 не грати в те що хочу, бо продається не там де мені заманеться
Пам'ятаю як Metro Exodus парафінили, хоча була можливість у всих хто хотів передзамовити у стім. Я теж передзамовив, але не через це, а ще раніше. Пам'ятаю як дізнався про новину (тоді про ЕГС не знав ще) думав і сам заради меншого відсотку за збори на гру повернути кошти в стім та купити в ЕГС. Але потім зрозумів що на карту то грощі не повернуть. Доведеться ще за одну алтімейт версію викласти, тому не став, залишився на стімі. Було би пофіг де грати. Розумію що не всім пофіг, але повторюсь, не грати в те що ти хочеш тільки через магазин ну це дибільство, чесно. Для колекції в стім, кому кортить, можна через якийсь час за копійки забрати на роспродажах
-
warp37
Member
У мене бібліотека у Steam з 3100 іграми, і це вже не просто лаунчер, а екосистема, де я купую гру на ПК і Steam Deck. Я включаю ПК, у мене запускається Big Picture і у мене усі ігри у моєму консольному інтерфейсі.Afit: ↑ 11.08.2026 15:52 Боже... Вам не начхати звідки грати?Я в EGS купую коли вигідніше, є купон чи висить знижка. Суто під стім беру хіба що продовження ігор які вже там є. Кіберпанк -30% знижка на старті продажів, ARC зі знижкою з попередніх ігор і т д. Оце б я мучався як warp37 не грати в те що хочу, бо продається не там де мені заманеться
Пам'ятаю як Metro Exodus парафінили, хоча була можливість у всих хто хотів передзамовити у стім. Я теж передзамовив, але не через це, а ще раніше. Пам'ятаю як дізнався про новину (тоді про ЕГС не знав ще) думав і сам заради меншого відсотку за збори на гру повернути кошти в стім та купити в ЕГС. Але потім зрозумів що на карту то грощі не повернуть. Доведеться ще за одну алтімейт версію викласти, тому не став, залишився на стімі. Було би пофіг де грати. Розумію що не всім пофіг, але повторюсь, не грати в те що ти хочеш тільки через магазин ну це дибільство, чесно. Для колекції в стім, кому кортить, можна через якийсь час за копійки забрати на роспродажах
І взагалі я не люблю плодити лаунчери. У мене навіть Xbox не прижився за основною причиною - не Steam.
Ну а щодо Metro Exodus - пройшов в офлайні, повернув, в через рік купив, але вже видання з гарною знижкою.
-
Alex Pepper
Member
Я понимаю, что Remedy были вынуждены из-за финансовых трудностей выстрелить себе в ногу. Но ничего, я тоже смирился выстрелил себе в ногу. *fixedwarp37: ↑ 11.08.2026 15:03Я понимаю, что Remedy были вынуждены из-за финансовых трудностей выстрелить себе в ногу. Но ничего, я тоже смирился.
Фанатизм чего-либо и самострелы в ногу всегда идут одним комплектом.
-
Prescott
Member
Не густо, хоть мне и нравятся их игры стоит признать что лор и в целом атмосфера в них довольно нишевые.
-
Firestarter
Junior
Перша частина була цікавою. Чомусь думав, що друга частина продалася значно краще.
-
oversteve
Member
мені навпаки перша здалась якоюсь занадто пустою і одноманітною, Контрол також, а от АВ2 норм зайшов, особливо "музичні" рівні вперли і длс про офіціантку-медсеструFirestarter: ↑ 11.08.2026 22:33 Перша частина була цікавою. Чомусь думав, що друга частина продалася значно краще.
-
waryag
Member
Перша дуже коротка, з відносно простим лінійним сюжетом, але й так почала набридати.oversteve: ↑ 11.08.2026 23:07мені навпаки перша здалась якоюсь занадто пустою і одноманітною, Контрол також, а от АВ2 норм зайшов, особливо "музичні" рівні вперли і длс про офіціантку-медсестру
Двійка дещо втратила у темпі, але розвинула майже всі аспекти.
Під Hetald of darkness дуже крутий епізод, а от длс про дім сподобалося більше за офіціантку.
-
The_Rusik
Member
warp37
Не позорся. Что это за 3100 игр, который запускается со стима без еще одного стороннего лаунчера? Еа, убейфост....
Когда берешь в аренду стиме игру, потом все равно запускается еще один лаунчер.
Не позорся. Что это за 3100 игр, который запускается со стима без еще одного стороннего лаунчера? Еа, убейфост....
Когда берешь в аренду стиме игру, потом все равно запускается еще один лаунчер.
-
proos
Member
Нет. Такая гнилая политика не может приветствоватьсяAfit: ↑ 11.08.2026 15:52Вам не начхати звідки грати?
Сколько игр у вас в стим и какая выслуга лет?Afit: ↑ 11.08.2026 15:52в EGS купую
С таким успехом можно легко брать игры на торенте. Чем егс отличается от него?Afit: ↑ 11.08.2026 15:52не грати в те що ти хочеш тільки через магазин ну це дибільство
warp37
Дружище, это не поймёт человек с 50 бесплатными играми в стиме и таким же количеством бесплатных раздач в егс
-
lostsoulforever
Member
нормальним адекватним людям начхати, але ви це пишите на сайті, де люди готові вирізати сімю один одному через те якого виробника у іншого чела відеокартаAfit: ↑ 11.08.2026 15:52 Боже... Вам не начхати звідки грати?
апеляція до адекватності тут на жаль не працює
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Служу стімавскаму саюзу о7proos: ↑ 12.08.2026 11:46 Сколько игр у вас в стим и какая выслуга лет?
треш, це боляче навіть читати
-
kairo
Member
Я також не люблю ЕГС і в цілому останнім часом уникаю покупки ігор там, але АВ2 придбав, розуміючи чому Ремеді пішли на ексклюзивність.
-
S0N1C
Member
о май гад, бути лоялним якомусь онлайн сервісу - це прям кліника 
-
VladimirV
Member
Яка власне різниця, якщо все одно ігри ЕА запускають лаунчер ЕА, ігри Ubisoft запускають лаунчер Ubisoft Connect, ігри Rockstar запускають лаунчер Rockstar ...
І так далі. В онлайн ігор взагалі майже напевно буде свій власний лаунчер, майже у кожної.
То який сенс, стім, гог чи епік? Хоча, тим хто в КСку липне то очевидно стім це база.
Коротше, бути фанатиком це погано, а так у кожного свій сценарій. І нормально, якщо в цьому закладений хоч трохи раціональний підхід.
В моєму звичайному сценарії - запустив, глянув де дешевше, там і придбав. Основне для мене - наявність хмарного збереження прогресу, все останнє значення має мало.
Стім більш детально проробив інтерфейс прогресу в бібліотеці але і захламлений перегружений тим чим я взагалі не користуюсь і вимикаю 90% в налаштуваннях,
EG лаунчер з іншого боку доволі куций і не деталізує бібліотеку взагалі, для EG навіть зручніше дивитись egdata.app.
І так далі. В онлайн ігор взагалі майже напевно буде свій власний лаунчер, майже у кожної.
То який сенс, стім, гог чи епік? Хоча, тим хто в КСку липне то очевидно стім це база.
Коротше, бути фанатиком це погано, а так у кожного свій сценарій. І нормально, якщо в цьому закладений хоч трохи раціональний підхід.
В моєму звичайному сценарії - запустив, глянув де дешевше, там і придбав. Основне для мене - наявність хмарного збереження прогресу, все останнє значення має мало.
Стім більш детально проробив інтерфейс прогресу в бібліотеці але і захламлений перегружений тим чим я взагалі не користуюсь і вимикаю 90% в налаштуваннях,
EG лаунчер з іншого боку доволі куций і не деталізує бібліотеку взагалі, для EG навіть зручніше дивитись egdata.app.
-
proos
Member
Твои проблемы, чувак. Удивляет другое, что люди не могут понять что стим для других это не просто ларёк, а коллекция за много, много лет. Бессмысленно? Безусловно, но только для таких зашореных как ты, не понимающих, что может быть по другому чем у тебя.lostsoulforever: ↑ 12.08.2026 12:54боляче навіть читати
-
waryag
Member
В чем гниль? Без ЕГС не было бы игры, и неясно, что было бы со студией.proos: ↑ 12.08.2026 11:46 Нет. Такая гнилая политика не может приветствоваться
А политика обычная для платформодержателей. Сони с нинкой тоже ее придерживаются. Майки нет - и у них жесточайший кризис.
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Можно, если не интересует поддержка разработчика (и иногда онлайн плюшки).proos: ↑ 12.08.2026 11:46 С таким успехом можно легко брать игры на торенте. Чем егс отличается от него?
Ей, и в целом, легальностью, ЕГС и отличается.
-
proos
Member
waryag
В плане функционала, лицензию опускаем. Что там, что там - скачиваешь и играешь. Если какие то проблемы то лезешь на форумы по игре в стим)
А ещё зашквар с пичфордом, когда тот так хвалил, так хвалил егс при запуске борды3 в нем, а сам тем временем риск оф рейн 2 выпустил в стиме
И где дешевле цены на игры из за комиссии не 30%?
В плане функционала, лицензию опускаем. Что там, что там - скачиваешь и играешь. Если какие то проблемы то лезешь на форумы по игре в стим)
Выкупать релизы которые уже заявлены на другую платформу. Не помню чтобы сони и нинка так делали.waryag: ↑ 12.08.2026 14:21В чем гниль?
А ещё зашквар с пичфордом, когда тот так хвалил, так хвалил егс при запуске борды3 в нем, а сам тем временем риск оф рейн 2 выпустил в стиме
И где дешевле цены на игры из за комиссии не 30%?