У новому відео GSC продемонструвала локації доповнення «Ціна надії» для S.T.A.L.K.E.R. 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити У новому відео GSC продемонструвала локації доповнення «Ціна надії» для S.T.A.L.K.E.R. 2

Ну чотко! Тільки но сьогодні закрив ачівку на всі артефакти:
Screenshot_162.png
А це навіть не буду закривати - зона любить тишу!
Screenshot_163.png
Доведу до 1000годин і піду клянчить боагодать у GSC :gigi: :gigi: :gigi:

Для тих хто хоче бачити різницю між релізною та майбутньою 2.0 (рушій в 2.0 оновлено)

Дам підказку для тих хто гасає на "Майстрі" і шукає костюм для радіаційних вилазок (думаю рідкі камені у вас штуки три є :gigi: ):
Екзоскелет "АЛМАЗ" таки краще захищає від радіації ніж екзоскелет "ВОЛЯ". Він дозволить тут побувати (і багато ще де)
Screenshot_134.png

Ну і найголовніше - абсолютно повний мануал по характеристикам зброї, артефактах та броні. Ці цифри використовує рушій
А те що ви бачите в грі - чухня (дивітся на характеристики костюма НДІЧАЗ у грі і мануалі, і ви зрозумієте чого варилися в кислоті).
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 2000689774
Востаннє редагувалось 06.08.2026 17:34 користувачем alex_sul, всього редагувалось 5 разів.
marvin1111
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У новому відео GSC продемонструвала локації доповнення «Ціна надії» для S.T.A.L.K.E.R. 2

Графику как будто ещё подтянули, очень приятно выглядит. Геймплей.. для тех у кого много свободного времени))
warp37
Member

Повідомлення

Железный лес очень атмосферно выглядит.
Earanak
Member

Повідомлення

Будто показали их каличную убогую кастомную UE5.1 версию и UE5.6 куда переезжают с хардверным люменом. Ожидаемые изменения. В лучшую сторону в плане визуала. Если сделают норм, оно мало того что и выглядеть лучше будет так и работать будет не хуже. Хотя конечно тут уже 5.8 на подходе. Но, за этими апдейтами (реально крупными UE5) не поспеешь. Пока переводишь свою игру на 5.6, уже 5.8 выходит, тут ничего не поделать. Вообще молодцы что в целом этим занялись. Могли бы и забить. И в целом конечно если сравнить релизное состояние игры и нынешнее, это уже колоссальная часть работы. Я в игру не верил еще до релиза, но посмотрел как она развивалась и был приятно удивлен. Конечно в идеале на релизе они должны были дать игре статус - раннего доступа. И только сейчас пустить игру в релиз. Но это исключительно по моему скромному мнению. Вышло как вышло, и в целом не стыдно.
Востаннє редагувалось 06.08.2026 17:38 користувачем Earanak, всього редагувалось 5 разів.
warp37
Member

Повідомлення

alex_sul: 06.08.2026 17:13 Пропоную обговорити У новому відео GSC продемонструвала локації доповнення «Ціна надії» для S.T.A.L.K.E.R. 2

Ну чотко! Тільки но сьогодні закрив ачівку на всі артефакти:
Screenshot_162.png
А це навіть не буду закривати - зона любить тишу!
Screenshot_163.png
Доведу до 1000годин і піду клянчить боагодать у GSC :gigi: :gigi: :gigi:

Для тих хто хоче бачити різницю між релізною та майбутньою 2.0 (рушій в 2.0 оновлено)
А я думав, що я найбожевільніший. :gigi:
спойлер
Зображення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

warp37Студент =) Я з 340-ї години гасаю на "Майстрі"
Ти давай сюди топай
Screenshot_133.png
Screenshot_134.png
Можеш ще вгору по карті топать якщо костю і арти є. Побачиш що там :gigi:
Ну і маст хев моди:
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... l/mods/304 - Simple BP ModLoader (робоча консоль)
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... /mods/1777 - Standard saving on the Master difficulty
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... /mods/1493 - Achievements Enabler
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... /mods/1473 - Powerful Bright Flashlight
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... /mods/1925 - Дозволить проапгрейдитися по максимуму (все одно замало!)
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... l/mods/809 - Red Dot for Holographic Sight (старий, але робить те що треба і нічого більше)
Востаннє редагувалось 06.08.2026 17:51 користувачем alex_sul, всього редагувалось 3 разів.
sasha76
Member

Повідомлення

этому ждалкеру 2 ничего не поможет.играл я в начале и вот недавно.дропнул оба раза.ловил себя на мысле,в какое г... я играю.можете минусить.
AlexWest
Member

Повідомлення

Чесно не розумію що в цій грі 500+ годин робити. Хоч я фанат і все таке.
В оригіналі, на жаль, окрім Малої Зони та ще одного-двох регіонів, все доволі мертве і порожнє в плані квестів і ситуацій. Дві нові локи мають бути на вищому рівні, ніж основна мапа. Сподіваюся, це буде рівень "Поклику Прип'яті" по наповненню. А в другому DLC, окрім нових регіонів, критично треба оживити Прип'ять: 5-10 нових квестів зроблять з неї нову локацію, по суті.
warp37
Member

Повідомлення

AlexWest: 06.08.2026 17:32 Чесно не розумію що в цій грі 500+ годин робити. Хоч я фанат і все таке.
В оригіналі, на жаль, окрім Малої Зони та ще одного-двох регіонів, все доволі мертве і порожнє в плані квестів і ситуацій. Дві нові локи мають бути на вищому рівні, ніж основна мапа. Сподіваюся, це буде рівень "Поклику Прип'яті" по наповненню. А в другому DLC, окрім нових регіонів, критично треба оживити Прип'ять: 5-10 нових квестів зроблять з неї нову локацію, по суті.
Кому як. Для мене це найбільш реіграбельний проект, як The Elder Scrolls і Fallout.

А з тієї причини, що Fallout і The Elder Scrolls давно не було, то ця гра для мене лідер за останні років десять.

Starfield я також довго затирав, але він мені вже піднабрид. Процедурна генерація планет - не моє.
AlexWest
Member

Повідомлення

warp37: 06.08.2026 17:36
AlexWest: 06.08.2026 17:32 Чесно не розумію що в цій грі 500+ годин робити. Хоч я фанат і все таке.
Кому як. Для мене це найбільш реіграбельний проект, як The Elder Scrolls і Fallout.

А з тієї причини, що Fallout і The Elder Scrolls давно не було, то ця гра для мене лідер за останні років десять.

Starfield я також довго затирав, але він мені вже піднабрид. Процедурна генерація планет - не моє.
Вона реграбельна, але пропилососити карту + всі фінали можна закрити за 200 годин. На майстрі+ експедиція накинемо ще 20-30 годин за складність. Дехто вибиває всі ачівки (не я). Без гайдів шукати флешки – це ж не може бути 200-250 годин. Що там робити 500 годин? Хіба комусь настільки подобається просто бродити, милуватися краєвидами, але й вони там трохи одноманітні – дерева обглодані. Може, з модами люди бавляться?
Барбарис
Member

Повідомлення

AlexWest, що там може сподобатись любителю кіно? :lol:
200 годин забрало перше проходження: не всі виконані квести, ачівок може половина була. І карту теж не пропилесосив - вся фіолетова, вже після проходження завантажив одне зі збережень, щоб там може вийшло зібрати артефакти і флешки. Але витрачати стільки на інші фінали не хочеться - може з модами на швидке переміщення ще й пройду.
warp37
Member

Повідомлення

Барбарис: 06.08.2026 18:10 AlexWest, що там може сподобатись любителю кіно? :lol:
200 годин забрало перше проходження: не всі виконані квести, ачівок може половина була. І карту теж не пропилесосив - вся фіолетова, вже після проходження завантажив одне зі збережень, щоб там може вийшло зібрати артефакти і флешки. Але витрачати стільки на інші фінали не хочеться - може з модами на швидке переміщення ще й пройду.
Швидке переміщення можна зробити собі відразу після першої зустрічі з Ріхтером.

Ставимо трейнер від FLiNG, ставимо безсмертя, швидкість бігу і висоту стрибків на Х5, бігаємо по локаціям з провідниками - після діалогу з кожним переміщення відкривається включно з Прип'яттю.

Потім повертаємося на стартову позицію.
AlexWest
Member

Повідомлення

warp37: 06.08.2026 18:22
Барбарис: 06.08.2026 18:10 AlexWest, що там може сподобатись любителю кіно? :lol:
Швидке переміщення можна зробити собі відразу після першої зустрічі з Ріхтером.

Ставимо трейнер від FLiNG, ставимо безсмертя, швидкість бігу і висоту стрибків на Х5, бігаємо по локаціям з провідниками - після діалогу з кожним переміщення відкривається включно з Прип'яттю.

Потім повертаємося на стартову позицію.
Може, ліпше грати за правилами, нвж так ґвалтувати гру? Чи на крайняк мод пошукати.

Відправлено через 55 секунд:
Цікаво було б глянути на таку манеру проходження. В мене всі фінали (за ВАРТУ з нуля починав), всі точки на карті досліджені, більша частина ачівок і всі квести закриті: 178 годин. Ото тільки не всі сейфи чи закриті двері відкрив. Ну й грав на ветерані, бо майстра ще не було.
Devijack
Member

Повідомлення

Якась тепер ніч що ліхтарик не потрібен.
FarCry
Member

Повідомлення

alex_sul
Я так розумію, у вас сторінка оверів постійно відкрита і ви весь день жмете F5, поки не з'явиться нова новина - а потім з гордістю залишаєте перший комментар? :gigi:

Трейлер дійсно як ковток свіжого повітря. Лагів через кривий frame-pacing немає, графон більше не такий замилений, артефактів TAA при зміні валини теж не видно. Оновлення движка походу дійсно пішло на користь. А от чи не зламали вони половину квестів - вже інше питання...
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

FarCry
Автоматично приходить меседж в телеграм.
denizen
Member

Повідомлення

а чому так пусто всюди? ні монстів, ні людей, нічого...
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

denizen: 06.08.2026 19:00 а чому так пусто всюди? ні монстів, ні людей, нічого...
Бо локація не заселена саме на відео щоб не спойлерити новими мутами та тіпами.
Ось що тут наразі
Зображення
Зображення
навіть екранчик для збереження вже готовий у патчі 1.9
Screenshot_169.png
Востаннє редагувалось 06.08.2026 19:39 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
Kopstr
Member

Повідомлення

denizen
тому що алайф в сталкері 2 - мертвий
Барбарис
Member

Повідомлення

warp37, це дурня якась. В мене переміщення за антиради.

AlexWest, яку таку? Виконав трохи квестів, побачив руїни\аномалію чи щось на карті - сходив подивився чи немає квестів\луту і т. д. Подивився наскільки старі місця відрізняються в новому виконанні. Чи вважати за щось особливе спроби пройти Міст Смерті, потрапити на ЧАЕС, застрибнути по стовпах на Червону Фортецю, злізти з крану на Звалищі напряму через радіацію? Не думаю, що це так багато зайняло. Теж грав на ветерані. Майстер як вийшов, то вже не дуже й хотілось грати - збереження є десь на Звалищі. І деякі місця я відвідав уже після фіналу.
Відповісти