Відеодрайвер AMD Software: Adrenalin Edition оновлено до версії 26.6.4

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
gregory_amd
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Відеодрайвер AMD Software: Adrenalin Edition оновлено до версії 26.6.4

там новых паджитов что ли наняли, аж не помню времен когда амд по 4 драйвера в месяц фиксили (тем более по 4 микро ошибки, а не копили пол года патчноут)
прям аж природа очищается :gigi:
brahma
Junior

Повідомлення

Якби ж то індусів... Аішка ліче одне, каліче друге... Зараз що не оновлення, одне пофіксили але два нових бага вилізло і дальше гірше буде мабуть. Бо колись криворукість за потужністю ховали але враховуючи що тепер апгрейд це для еліти то нас чекають темні часи
Геральт
Member

Повідомлення

brahma
І що ж вони зламали в 26.6.3? :popcorn:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Геральт
Приєднуюсь :popcorn: :popcorn:
yariksom
Member

Повідомлення

Геральт: 30.06.2026 10:26 brahma
Може і не зламали, але скажем так "недовиправили".
hohlid19
Member

Повідомлення

brahma
У АМД испокон веков дрова индусы делают. ИИшечку немного другая компания использует для дров
brahma
Junior

Повідомлення

Поки що нічого ніби на горизонті не світить але бачите суслика?.. — Ні… — І я не бачу… А він є! :) Але в більшості виробників зауважено останнім часом що апдейти приносять нові проблеми після вирішення старих інколи неприємніші чим попередні)))
vsx
Member

Повідомлення

hohlid19: 30.06.2026 11:35 brahma
У АМД испокон веков дрова индусы делают. ИИшечку немного другая компания использует для дров
неправда
Poll-11
Junior

Повідомлення

Я більше року вважав, що проблеми з вилітами компа під час ігор були через криві дрова AMD, бо це почалося після оновлення драйверу і при встановленні старого їх майже не було. Але винним виявився блок живлення. :)
Sanьka
Member

Повідомлення

hohlid19: 30.06.2026 11:35У АМД испокон веков дрова индусы делают. ИИшечку немного другая компания использует для дров
Тільки результат один і той же на виході :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

У мене після оновлення на 26.6.4 сьогодні вранці під час компіляції шейдерів в деяких іграх почав дуже гучно і неприємно стрекотати звук з однаковою частотою, а також в месенджерах при спробі переглянути відео відразу зелений екран. Також, ще з позаминулої версії на заставках при завантажені деяких ігор починає сніжити, як старий телевізор, коли з нього витягнути антену.
Зелений екран я пофіксив вимкнувши апаратне прискорення відтворення відео, а звук пофіксив перевстановивши драйвер через DDU. Сніг, нажаль, пофіксити не вдалося. Писали, що треба вимкнути економію енергії в керуванні живленням PCI-E, але це ніяк не впливає на цей сніг. Причому сніг саме на статичних заставках. Якщо заставка анімована – снігу немає. Пишуть, що це пов’язано з тим, що AMD більш агресивно налаштувала планувальник і він тепер різко скидає частоти, якщо заставка статична. Надіюся, це пофіксять.
Sllavko
Junior

Повідомлення

У мене на 9060xt карта з новими дровами випадала в помилку з кодом 43 в Диспетчері пристроїв.
не знаю в чому причина. Мусив відкотитися на останню версію 25-го адреналіна.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Sllavko: 30.06.2026 17:10Мусив відкотитися на останню версію 25-го адреналіна.
25.12.1 найстабільніша версія, як на мене. Теж постійно на неї відкачувався, бо в цьому році мабуть ще жодного безпроблемного драйверу не було. Я так гадаю, що вони під кінець року роблять стабільну версію, а з початком нового починають експериментувати і потім знову під кінець року доводять драйвер до розуму. Просто в 26.6.2 вони зробили FSR 4.1 для Radeon RX 7000, тому встановив новий драйвер.
Геральт
Member

Повідомлення

Sllavko: 30.06.2026 17:10 У мене на 9060xt карта з новими дровами випадала в помилку з кодом 43 в Диспетчері пристроїв.
З новими, то якими? 26.6.2? Там була проблема на 10ці, АМД визнала і оперативно викотила 26.6.3 і от зараз 26.6.4 (ці 2 версії факично одне й те саме)
Vladys77
Member

Повідомлення

В мене 26.6.2 останнє наявне оновлення.

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Не знаю що в 26.2.3 зламали, бо ця версія ще недоступна була на днях. Але вильоти є. Як і має бути :D
Геральт
Member

Повідомлення

Vladys77
Як це не була, якщо була.
AMD пропонує завантажити Hotfix-драйвер Adrenalin 26.6.3

26.6.2 якраз таки глючна.
Sllavko
Junior

Повідомлення

Геральт: 30.06.2026 17:19
Sllavko: 30.06.2026 17:10 У мене на 9060xt карта з новими дровами випадала в помилку з кодом 43 в Диспетчері пристроїв.
З новими, то якими? 26.6.2? Там була проблема на 10ці, АМД визнала і оперативно викотила 26.6.3 і от зараз 26.6.4 (ці 2 версії факично одне й те саме)
Я не сильно звернув увагу на версію - адреналін запропонував оновитися, я оновився. Скоріш всього це був 26.6.3. Бо оновився в минулу п'яницю чи суботу. Навряд вони за той час встигли дві версії дров наклепати до сьогодні.

І так, в мене вінда десятка.
Fiend
Member

Повідомлення

На 26.6.2, win 11, з'явились статери звука в ютубі та твічі, відкатився на рідненькі 25.12.1 - все ідеально, мабуть краще обновлятись коли підтримка нової цікавої гри виходить, чи якісь нові фічі, бо інакше, щось поки що тікі баг спіймав. Страшно ці 26.6.4 теж ставити.
Відповісти