Gigabyte підготувала microATX-плату B840M Force WIFI6E для процесорів AMD AM5

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Gigabyte підготувала microATX-плату B840M Force WIFI6E для процесорів AMD AM5

Я би PciE 16x на 1 слот спустив би - більше місця для башти.
mycolaevich
Member

Повідомлення

alex_sul: 12.06.2026 12:34 Я би PciE 16x на 1 слот спустив би - більше місця для башти.
+ сам накопичувач не шквариться під вихлопом вк.
WWQ
Member

Повідомлення

зажали 50-центовый радиатор на врм над процом...
BLR87
Junior

Повідомлення

Кабель від Wi-Fi модуля до антен йде прямо через слот PCI-e. Навіть на фото виробника видно, що можна вставляючи відеокарту його пошкодити....
Afit
Member

Повідомлення

WWQ: 12.06.2026 13:20 зажали 50-центовый радиатор на врм над процом...
Здорожчання має не тільки сам радіатор, а й його встановлення на виробничіх лініях. Чим менше компонентів тим дешевше не тільки через ціну їх собівартості, а ще логістика, установка, покраска. Це все теж має свою ціну на кожному етапі
Vasyanya1
Member

Повідомлення

Я би PciE 16x на 1 слот спустив би - більше місця для башти.
Тоді відяха з масивними охолодженням гарантовано перекриває нижні порти.
waryag
Member

Повідомлення

У в840 функціонал від а620? А ціна, мабуть, буде від в650?
Ektalion
Member

Повідомлення

Vasyanya1: 12.06.2026 15:27 Тоді відяха з масивними охолодженням гарантовано перекриває нижні порти.
SSD найкраще працює у верхньому слоті, а відеокарта гріє його , додаючи до 10 градусів. Байдуже на нижні слоти.
Vasyanya1
Member

Повідомлення

SSD найкраще працює у верхньому слоті, а відеокарта гріє його , додаючи до 10 градусів. Байдуже на нижні слоти.
Ще один аргумент на користь ATX-плат. Тим більше, різниця в ціні мінімальна (якщо розглядати плати середнього і вище рівня). Не говорячи вже про те, що пристойних micro-atx корпусів на ринку дуже і дуже мало.
Відповісти