ASUS та Biwin представили 48-гігабайтний набір пам’яті DDR5-6000 під брендом ROG

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS та Biwin представили 48-гігабайтний набір пам’яті DDR5-6000 під брендом ROG

Пропоную новинки з такою ціною взагалі не коментувати.
Kullerok
Member

Повідомлення

Afit: 15.05.2026 16:09 Пропоную обговорити ASUS та Biwin представили 48-гігабайтний набір пам’яті DDR5-6000 під брендом ROG

Пропоную новинки з такою ціною взагалі не коментувати.
Отклоняю :gigi:
Sanьka
Member

Повідомлення

Блін, прийшлось гуглити що це таке за Бівєнь.
Половина наданої гуглом інфи із розряду : Бівєнь це шахрайство чи ні? :laugh:
На сайті Бівня якісь ссд, пам'ять, навушники змахує на якийсь лютий Китай .
Автор міг би вже і додатково описати в статті що це за такий іменитий бренд, а то я думав що я один не в курсі його потужних рішень :gigi:
Dilfin
Member

Повідомлення

Sanьka: 15.05.2026 16:59 Блін, прийшлось гуглити що це таке за Бівєнь.
Автор міг би вже і додатково описати в статті що це за такий іменитий бренд, а то я думав що я один не в курсі його потужних рішень :gigi:
Biwin китайці які працювали, як OEM/ODM виробник для всіляких компаній, а зараз видно вирішили заявити про себе через ASUS, а ASUS мріє стати елітним виробником електроніки типу Apple і продавати електроніку за космічні гроші.
Ektalion
Member

Повідомлення

Нагадало іншого кота в мішку з дуже підозріло низькою ціною
спойлер
Зображення
Afit
Member

Повідомлення

Вони взяли наше слово і його значення :gigi: Також бівнем можна назвати людину, яка поведеться на такий прайс :laugh:
FastBullet
Member

Повідомлення

Две тридцатидолларовые плашки по цене айфона 🤣🤣🤣
yariksom
Member

Повідомлення

Вітаю ASUS та Biwin, нехай за ту ціну один другого люблять.
Mozdev
Member

Повідомлення

Пропоную виробників новинок з такою ціною взагалі бити, можливо навіть ногами. :rotate: .
_Andrik_
Member

Повідомлення

...BIWIN...
спойлер
Screenshot_20260515_175610_Chrome.jpg
:dontknow:
yariksom
Member

Повідомлення

Mozdev: 15.05.2026 18:52 Пропоную виробників новинок з такою ціною взагалі бити, можливо навіть ногами. :rotate: .
[/зануда он]
Якщо йти логікою злодія (в розумінні кримінального кодексу це будь хто, хто вчинив злочин), то бити виключно ногами у взутті, інакше - зашквар (в прямому розумінні цього слова це означає торкнутися нечистоти і самому стати їй подібним та від'їхати до кутка когутів).

Я такого не сприймаю, бо когут в різних казках, легендах, інших витворах словесного, геральдичного, образотворчого мистецтва тощо, до 20го століття є виключно бійцівським персонажем з яскраво вираженою поведінкою безумовного лідера.
[/зануда офф] :lol:
Vigilante
Member

Повідомлення

SSD накопичувачі для HP, Lenovo, Acer виготовляються на потужностях Biwin. Це взагалі один із кращих китайських виробників пам'яті з власними фабриками та R&D.
Melki
Member

Повідомлення

драйвера для модулей памяти теперь будут и обновления прошивки - ну круто-же, не? :lol: :lol: :lol:

им 20 годиков, праздновать готовятся. Там где-то раньше материнку анонсировали, сейчас на память поспешили нахлобучить свои радиаторы, видеокарта еще должна быть и водянка с корпусом, чтобы олень какой-то китайский мог собрать это...
VRoman
Member

Повідомлення

FastBullet: 15.05.2026 18:02 Две тридцатидолларовые плашки по цене айфона 🤣🤣🤣
С учётом того что производство памяти увеличело свою прибыльность в 10 раз за один год, эти плашки уже далеко не по тридцать долларов отпускаются с завода (хотя себестоимость производства явно не выросла нисколько)
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

128 Гб 8000 набор с cl26 где? Я пока не вижу.
Відповісти