Всім зараз не цікавий звичайний споживач, бо типу ж "не мамонт" і все оплатить в кінцевому підсумку. Але дивлячись на суттєві зміни споживчого ринку, ринку праці та взагалі споживчої поведінки - має місце цілком ненульовий шанс, що оті всі ШІ будуть продукувати свій продукт для інших ШІ. Бо кінцевий споживач якось вже ніде не при справах, в тому числі грошовихкомпанії зараз не цікавий споживчий ринок і вона намагається заробити в більш прибутковому сегменті рішень для робочих станцій
Новини
Останні статті і огляди
Intel випустила ігровий драйвер із підтримкою професійних відеокарт Arc Pro B70 і Arc Pro B65
-
Ostin
Member
Пропоную обговорити Intel випустила ігровий драйвер із підтримкою професійних відеокарт Arc Pro B70 і Arc Pro B65

-
bigmonstr666
Member
тут прикол у тому, що продукція гпу інтела нецікава самому споживчому ринкуOstin: ↑ 08.04.2026 12:26 Пропоную обговорити Intel випустила ігровий драйвер із підтримкою професійних відеокарт Arc Pro B70 і Arc Pro B65Всім зараз не цікавий звичайний споживач, бо типу ж "не мамонт" і все оплатить в кінцевому підсумку. Але дивлячись на суттєві зміни споживчого ринку, ринку праці та взагалі споживчої поведінки - має місце цілком ненульовий шанс, що оті всі ШІ будуть продукувати свій продукт для інших ШІ. Бо кінцевий споживач якось вже ніде не при справах, в тому числі грошовихкомпанії зараз не цікавий споживчий ринок і вона намагається заробити в більш прибутковому сегменті рішень для робочих станцій![]()
інтел може і далі крінжувати зі своїми гпу
-
cspp
Member
Было бы там 48-72 Гб....
-
KimRomik
Member
єдине що може зацікавити споживчий ринок - це потужні ігрові APUbigmonstr666: ↑ 08.04.2026 12:39тут прикол у тому, що продукція гпу інтела нецікава самому споживчому ринкуOstin: ↑ 08.04.2026 12:26 Пропоную обговорити Intel випустила ігровий драйвер із підтримкою професійних відеокарт Arc Pro B70 і Arc Pro B65
Всім зараз не цікавий звичайний споживач, бо типу ж "не мамонт" і все оплатить в кінцевому підсумку. Але дивлячись на суттєві зміни споживчого ринку, ринку праці та взагалі споживчої поведінки - має місце цілком ненульовий шанс, що оті всі ШІ будуть продукувати свій продукт для інших ШІ. Бо кінцевий споживач якось вже ніде не при справах, в тому числі грошових![]()
![]()
інтел може і далі крінжувати зі своїми гпу
у Інтела є багаторічний досвід в цьому напрямку, але чомусь не поспішає реалізувати
-
unique-neon
Member
Ну цей ринок в інтела починається з 2000$ за нещасний mini pc. То не цікаво.KimRomik: ↑ 08.04.2026 12:52єдине що може зацікавити споживчий ринок - це потужні ігрові APU
у Інтела є багаторічний досвід в цьому напрямку, але чомусь не поспішає реалізувати
-
max1996
Member
Ну а тести будуть. Все ж таки цікаво наскільки ігрові драйвери кращі за неігрові
-
KimRomik
Member
які міні-пк? я маю на увазі десктопні проци, т.е. вставив в сокет і граєшunique-neon: ↑ 08.04.2026 13:00Ну цей ринок в інтела починається з 2000$ за нещасний mini pc. То не цікаво.KimRomik: ↑ 08.04.2026 12:52єдине що може зацікавити споживчий ринок - це потужні ігрові APU
-
unique-neon
Member
Раз мініпк з притомною інтеграшкою коштують більше 2к, то і десктопні дешевше не обійдуться, ну буде сам проц за 1.5к скажімоKimRomik: ↑ 08.04.2026 13:28які міні-пк? я маю на увазі десктопні проци, т.е. вставив в сокет і граєшunique-neon: ↑ 08.04.2026 13:00
Ну цей ринок в інтела починається з 2000$ за нещасний mini pc. То не цікаво.
-
firestarter256
Member
unique-neon
Я собирал миник под телек и выбор пал на интел, он все кодеки могет в отличии
-
powerpizza
Member
не знаю,чем интол не угодил людям,на про карты игровых дров наче не выпускают красные зелёные ,я на синей уже сижу почти полтора года, b580 на 3440х1440 с ее 12гб отлично маслает игры,а последние месяцев 5 драйвера просто отличные
-
ДядяСаша
Member
Може в мене трохи крива логіка, але якщо ВК з 32ГБ коштує 950$, то тоді з 16ГБ коштуватиме 425$, а з 12ГБ взагалі 350$.
Якшо продуктивність буде на рівні rtx 5060ti, то чому б і ні, за 350$ була б дуже смачна карта!
Поки мріяти не заборонено.
Якшо продуктивність буде на рівні rtx 5060ti, то чому б і ні, за 350$ була б дуже смачна карта!
Поки мріяти не заборонено.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Але це лише для консолей та лептопів.KimRomik: ↑ 08.04.2026 12:52єдине що може зацікавити споживчий ринок - це потужні ігрові APU
Не буде їх в десктопах в сокетному виконанні.
-
unique-neon
Member
Є логіка. Але мова все-таки йшла за потужну 3d графіку, а не медіацентр. Ну хоча би те що показують пантер лейки з 12xe ядер.firestarter256: ↑ 08.04.2026 14:27unique-neon
-
KimRomik
Member
це поганоRay2000gt: ↑ 08.04.2026 17:09Але це лише для консолей та лептопів.KimRomik: ↑ 08.04.2026 12:52єдине що може зацікавити споживчий ринок - це потужні ігрові APU
Не буде їх в десктопах в сокетному виконанні.
-
unique-neon
Member
Ну до слова все таки можна трохи інтеграшкою балуватись на десктопі в ці часи - 8700g, розгін пам'яті >8000MHz, та fsr int4 з допомогою optiscaler.