Starfield отримає масштабне оновлення Free Lanes разом із виходом на PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Starfield отримає масштабне оновлення Free Lanes разом із виходом на PlayStation 5

Вот думал чего же мне не хватало в Starfield, дык блин, точно !
Мне не хватало перелетов на автопилоте получасовых меж планетами !
Какие же они молодцы, вот это вкуснотища :up:
AlexWest
Member

Повідомлення

Швидкі переміщення між планетами людям не подобаються. Реальні польоти між планетами людям не подобаються. Може досить булити Тода? Він для вас старається.
Bukakanga
Member

Повідомлення

ну, если они будут дорабатывать игру десять лет кряду, то может быть даже в нее будет интересно играть
Hotspur
Member

Повідомлення

Bukakanga: 02.04.2026 13:52 ну, если они будут дорабатывать игру десять лет кряду, то может быть даже в нее будет интересно играть
Відьмака апдейтили близько 10 років. Но ман скай дуже багато років апдейтять
AlexWest
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.04.2026 14:46
Bukakanga: 02.04.2026 13:52 ну, если они будут дорабатывать игру десять лет кряду, то может быть даже в нее будет интересно играть
Відьмака апдейтили близько 10 років. Но ман скай дуже багато років апдейтять
Але в ці ігри все ще нецікаво грати. Правильно зрозумів?
Hotspur
Member

Повідомлення

AlexWest: 02.04.2026 15:34Але в ці ігри все ще нецікаво грати. Правильно зрозумів?
но ман скай вже цікаво, відьмака після перших місяців патчів вже нормально бо були баги квестів
kosoy2004
Member

Повідомлення

Earanak: 02.04.2026 13:00Вот думал чего же мне не хватало в Starfield, дык блин, точно !
Мне не хватало перелетов на автопилоте получасовых меж планетами !
Ви іронізуєте, але серед шквалу критики від гравців доволі голосно звучало саме: "нема космосу, замість нього все в фасттревелі". Тож дали буквально те, що просили, правда не здивуюсь, якщо після цього почнуть кричати "а чого цей ваш космос такий порожній?"XD
Earanak
Member

Повідомлення

https://www.youtube.com/watch?v=Yro6EUodgDk

Ммм, какая же вкуснятина по Старфилду делается, какие же они молодцы все таки в Беседке :up:
Відповісти