Торопиться обновлять сразу не стоит, во времена тотального нейрослоп-вайбкодинга
Новини
Останні статті і огляди
Материнські плати ASUS X870 отримали підтримку процесорів Ryzen 9 9950X3D2 з прошивкою 1.3.0.1
-
n+gibat[]r
Member
Предлагаю обсудить Материнські плати ASUS X870 отримали підтримку процесорів Ryzen 9 9950X3D2 з прошивкою 1.3.0.1
Торопиться обновлять сразу не стоит, во времена тотального нейрослоп-вайбкодинга
-
RoMiLiUs
Member
Так, ну де мій 9950X3D2
- спойлер

-
RoMiLiUs
Member
-
STARL1GHT
Member
В чому новина? Щось не розумію. Чи це на правах реклами? Тоді зрозуміло.
На сайті Gigabyte висить вже 2-й біос для профільної мамки, з підтримкою та оптимізаціями під Ryzen 9 9950X3D2.
Заявлена версія AGESA правда 1.3.0.0a.
На сайті Gigabyte висить вже 2-й біос для профільної мамки, з підтримкою та оптимізаціями під Ryzen 9 9950X3D2.
Заявлена версія AGESA правда 1.3.0.0a.
- спойлер
-
yariksom
Member
Ще в далеких звідси часах брав атлон 3200+ замість іншого атлона на AM2, який не підтримувався моєю материнкою.
Комп'ютер завівся без проблем, ну і відповідно я обновив біос.
Чи можливо умовно взяти зараз Ryzen 9 9950X3D2 (ще раз, умовно), і втикнути АМ5 з колишніх топів, щоб комп завівся і дав біос обновити, чи все таки треба сумісний процесор, обновити біос, а тоді ставити?
Питання чисто теоретичне, з цікавості, адресовано тим хто знає.
Чи можливо умовно взяти зараз Ryzen 9 9950X3D2 (ще раз, умовно), і втикнути АМ5 з колишніх топів, щоб комп завівся і дав біос обновити, чи все таки треба сумісний процесор, обновити біос, а тоді ставити?
-
s1nedus
Member
Биос обновить можно и без процессораyariksom: ↑ 30.03.2026 00:54 Ще в далеких звідси часах брав атлон 3200+ замість іншого атлона на AM2, який не підтримувався моєю материнкою.