Головне щоб ненароком підробка не обігнала оригінал
Новини
Останні статті і огляди
Новий рівень шахрайства: підроблений Samsung 990 PRO майже наздогнав оригінал за швидкісними показниками
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Новий рівень шахрайства: підроблений Samsung 990 PRO майже наздогнав оригінал за швидкісними показниками
-
Inqizitor2022
Member
Скорости на обеих картинках кроме 4к блоков поражают. На 4тб версии Самсунга скорости сильно ниже даже в 4.0 слоте. Но смысл в фейке, который в маджишене не проходит проверку?!
-
QFlash
Member
Спокійно шановні, шахрай на крок по переду.
Це тупо, але факт.
Я не можу всіх шахраїв вичислити.
Це тупо, але факт.
Я не можу всіх шахраїв вичислити.
-
Devijack
Member
Якось придбав флешку на Алі, мав таку саму оригінальну, одразу зрозумів що підробка. Але, по тестам вона в двічі обходила по швидкості оригінальну тож ніяких жалоб
Правла вистачило її на пів року.
Правла вистачило її на пів року.
-
Nik29-7777
Member
Прикольно. Корейський Samsung виявився підробкою. А Справжній виявився Китайським))))
-
Ektalion
Member
Толку з тої швидккості, якщо та підробка без кеша, який важливіше.
-
Sllavko
Junior
не знаю чому в домашньому сегменті всі так ганяються за швидкостями, а не довговічністю роботи..
Якщо неоригінал зможе конкурувати по даному параметру (tbw) з оригіналом - ото буде круте досягнення, імхо
Якщо неоригінал зможе конкурувати по даному параметру (tbw) з оригіналом - ото буде круте досягнення, імхо
-
Devijack
Member
Якби підробка могла хоч чимось конкурувати то це давно був би окремий бренд що набуває популярності через свої переваги.Sllavko: ↑ 28.03.2026 15:19Якщо неоригінал зможе конкурувати по даному параметру (tbw) з оригіналом - ото буде круте досягнення, імхо
-
Sllavko
Junior
Ну, перший крок щодо швидкості вже єDevijack: ↑ 28.03.2026 15:46Якби підробка могла хоч чимось конкурувати то це давно був би окремий бренд що набуває популярності через свої переваги.Sllavko: ↑ 28.03.2026 15:19Якщо неоригінал зможе конкурувати по даному параметру (tbw) з оригіналом - ото буде круте досягнення, імхо
-
KimRomik
Member
Не зовсім розумію цього шахрайства. Якщо вони можуть клепати гарні накопичувачі (читайте - конкурувати) то чому їм б не заснувати власний бренд? Навіщо створювати нові проблеми з пустого місця, передусім юридичні?
-
7mindfields
Member
Якісь вологі фантазії, китайський підвал на те і підвал, що відригне або з коробки, або трохи пізнішеSllavko: ↑ 28.03.2026 15:19 Якщо неоригінал зможе конкурувати по даному параметру (tbw) з оригіналом
-
Ostin
Member
У мене є мікро sd-картка китайська. На 64 Гб. Вона швидша за всі мої наявні кінгстони. От тільки біда, вона через деякий час стає дуже повільною. І потребує повного перезапису. Старі ж самсунги чи кінги тримають заряд роками і в плані швидкості зчитування я не відчуваю падіння (думаю, його можна було б зафіксувати, але не в користувацьких завданнях).
Тож сенсу в тих швидкостях є тільки на нових даних, бо флеш у підробок, вочевидь, може бути як у моєї китайської сд-шки.
Тож сенсу в тих швидкостях є тільки на нових даних, бо флеш у підробок, вочевидь, може бути як у моєї китайської сд-шки.
-
XAMCTBO
Member
Спробуйте спочатку завоювати потрібну репутацію, розкрутити товар, а потім влізти в цінову нішу самсунга.KimRomik: ↑ 28.03.2026 16:28 Не зовсім розумію цього шахрайства. Якщо вони можуть клепати гарні накопичувачі (читайте - конкурувати) то чому їм б не заснувати власний бренд? Навіщо створювати нові проблеми з пустого місця, передусім юридичні?
-
stoned
Member
Тю..Inqizitor2022: ↑ 28.03.2026 11:26Скорости на обеих картинках кроме 4к блоков поражают
-
zaqik
Member
Вспомнилось как на клозетке в коментах радуются скоростным показателям SMR HDD, запуская тест на чтение пустого диска. А что касается сабжа, то люди странные: меряют эти скорости как будто она - это самое важное в диске. У меня есть диск у которого со скоростями в бенчмарках всё норм, а стоит с него что-то запустить - думает дольше харда... 
-
cspp
Member
Это частенько зависит какие ещё диски стоят в системе и как ос работает. Например стоит ось на nvme, а тупит hdd обычный, в результате висят обе и винда и все что на хдд
-
General Failure
Member
Потрібно було ще уточнювати, що коли купляєш FAKE Samsung, там в 99% випадків пам'яті не 1ТБ, а 128мб 
-
Mozdev
Member
Тю... я теж так вмію...stoned: ↑ 28.03.2026 20:41Тю..Inqizitor2022: ↑ 28.03.2026 11:26Скорости на обеих картинках кроме 4к блоков поражают![]()
- спойлер
-
Jarme
Junior
Так оригінальні Самсунґи завжди легко відрізнити за сріблястим контролером, що скошений на одному з кутів