Не понятно как там поворачивается язык говорить что это уродство которое вышло последним это сайлент хил. Ремейк конечно вышел бесподобным но то что было дальше это полный
Новини
Останні статті і огляди
Ремейк Silent Hill 2 залучив понад п’ять мільйонів гравців
-
Kullerok
Member
Пропоную обговорити Ремейк Silent Hill 2 залучив понад п’ять мільйонів гравців
Не понятно как там поворачивается язык говорить что это уродство которое вышло последним это сайлент хил. Ремейк конечно вышел бесподобным но то что было дальше это полный

-
Seraphim
Member
Доволі приємний ремейк і заслуговано зриває овації. А те що згадали серію це добре, я б ще в ремейк третього погравKullerok: ↑ 12.03.2026 14:49 Пропоную обговорити Ремейк Silent Hill 2 залучив понад п’ять мільйонів гравців
Не понятно как там поворачивается язык говорить что это уродство которое вышло последним это сайлент хил. Ремейк конечно вышел бесподобным но то что было дальше это полный![]()
![]()
-
Ektalion
Member
Краще 4й.Seraphim: ↑ 12.03.2026 14:58 я б ще в ремейк третього пограв
-
kyon
Member
Сколько раз я проходил оргинал с момента выхода, я уже и не вспомню, игра длиною в жизнь, но Джеймс ни о чем не сожалеет.
-
AlexWest
Member
Це він про Silent Hill F.Seraphim: ↑ 12.03.2026 14:58Доволі приємний ремейк і заслуговано зриває овації. А те що згадали серію це добре, я б ще в ремейк третього погравKullerok: ↑ 12.03.2026 14:49 Пропоную обговорити Ремейк Silent Hill 2 залучив понад п’ять мільйонів гравців
Не понятно как там поворачивается язык говорить что это уродство которое вышло последним это сайлент хил. Ремейк конечно вышел бесподобным но то что было дальше это полный![]()
![]()
По темі, дивно, що ремейку величної класики знадобилося стільки часу на 5 млн гравців. Ще й з такою крутою графікою. Сьогодні геймери фапають на гафіку.
Ремейк 3 не має сенсу без ремейку 1, бо це пряме продовження. Добре, що обидва вже робляться Блуберами.
4-та значно цікавіша за 3, а в чомусь і за 2; думаю, ремейк буде, якщо інші частини зберуть касу.