Огляд та тестування алюмінієвого панорамного корпусу MSI MEG MAESTRO 700L PZ з вигнутою скляною панеллю. Майже ексклюзив

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artem_M
Member

Повідомлення

Виглядає стандартно. В комплектацію входить райзер та підставка для відяхи, серветка і якийсь там ключ для викрутки, але немає вентиляторів - і за це все 20тис...???
Перепрошую, якого дідька? Тут явно ціна завищена в чотири рази.
Востаннє редагувалось 09.03.2026 12:32 користувачем Artem_M, всього редагувалось 1 раз.
xIIImaL
Member

Повідомлення

спойлер
11-msi-meg-maestro-700l-pz.jpg
Никогда не пойму эту гениальную инженерную мысль - сделать переднюю панель полностью глухую без куллеров на вдув , но вместо этого разместить кулера на боковой стенке чтобы они дули куда ? правильно! на противоположную боковую стенку :gigi: :lol:
Востаннє редагувалось 09.03.2026 12:29 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 2 разів.
f24gun69
Member

Повідомлення

Гарна ціна , як за ЕКСКЛУЗІВ
Тре встигнути купить
nick_ii
Junior

Повідомлення

Корпус - 10 тищ. Зараз вигнемо скло і продамо за 20 тищ! :idea:
DuckRider
Member

Повідомлення

Мы плохо скопировали джонсбо, цена х4, покупай
Dilfin
Member

Повідомлення

Кіко кіко?), брат CoolerMaster Cosmos C700M?) Божевілля набирає обертів.
Kukaracho
Member

Повідомлення

Я прошу прощения, а шо в лесу сдохло, что ценник такой лупят :spy: ? Аналогичные, или даже лучше Montech King 95 Pro и Lian Li O11 стоят до 10к край.
Sanьka
Member

Повідомлення

xIIImaL: 09.03.2026 12:25Никогда не пойму эту гениальную инженерную мысль - сделать переднюю панель полностью глухую без куллеров на вдув , но вместо этого разместить
Згоден :up:
А я, ще не розумію який прикол в доволі малому по висоті, але широкому корпусі. Як на мене, то важче розмістити широкий корпус ніж високий. Хіба що на стіл ставити, але нафіг корпус на столі :think:
Барбарис
Member

Повідомлення

Класна штука, якби не скло. Нагадує старі ліан лі та сільверстоуни. Якби ж вони випускали сучасні корпуси з алюмінію.
Цей у версії меш був би краще ніж зі скла. З монтех чи джонсбо його не варто порівнювати через шасі з алюмінію. Переплата саме за матеріал і малу серію, вони явно не розраховували на великі продажі.
Dilfin
Member

Повідомлення

Sanьka: 10.03.2026 07:12
xIIImaL: 09.03.2026 12:25Никогда не пойму эту гениальную инженерную мысль - сделать переднюю панель полностью глухую без куллеров на вдув , но вместо этого разместить
Згоден :up:
А я, ще не розумію який прикол в доволі малому по висоті, але широкому корпусі. Як на мене, то важче розмістити широкий корпус ніж високий. Хіба що на стіл ставити, але нафіг корпус на столі :think:
Це для хвальків. які люблять хвалитися, від інженерів там дуже мало, все від маркетолухів, це для покоління хвальків, які хваляться тряпками, ойфонами, тепер і корпус акваріум, щоб зі всіх сторін було видно що там дороге обладнання.
Барбарис
Member

Повідомлення

Dilfin, саме тому в тестах корпусів на техпавер в топі переважно акваріуми?
Продув знизу вверх працює так само ефективно, а то й краще, ніж спереду наверх.
BravoLA
Member

Повідомлення

Сделали копию HAVN HS 420, при том хуже оригинала. А цену влепили больше. Единственное опробование алюминий и то сомнительное.
cspp
Member

Повідомлення

Я в своем корпусе просто снял боковушки и так оставил, пыли много, но продуть дуйкой раз в полгода несложно. Стоит на столе, ниже пыли ещё больше :gigi: по сабжу согласен, что цена 10к оправдана, но не больше, вертушки сдыхают, а новые стоят сильно много.
Dilfin
Member

Повідомлення

cspp: 11.03.2026 11:44 Я в своем корпусе просто снял боковушки и так оставил, пыли много, но продуть дуйкой раз в полгода несложно. Стоит на столе, ниже пыли ещё больше :gigi: по сабжу согласен, что цена 10к оправдана, но не больше, вертушки сдыхают, а новые стоят сильно много.
Раніше хороший корпус коштував 100-150$, а більше, то це вже маркетинг, можна і 10 000$ поставити і куплять, якщо маркетологи грамотно проведуть рекламу, але куплять півтора олігарха і один шейх.
Melofon
Member

Повідомлення

Но у него есть и свой минус — можно быстро поцарапать поверхность, поэтому обращаться с таким корпусом нужно крайне осторожно.
Нормальную анодировку не так уж и просто поцарапать, наверно сэкономили тут, хотя для МСИ не удивительно :puke: , у тех же Лиан Ли, Фантекс, Сильверстоун и подобных качество корпусов будет точно получше и у них тоже есть алюминиевые модели, а цену они уже как асус начали загонять :horror: , при такой цене они в нем вместо нормальных съёмных нейлоновых фильтров везде поставили не везде снимаемые простые металлические решётки (которые разве что от больших тараканов защитят :gigi: ) что конечно вообще зашквар для хай-энд корпуса :facepalm: , но любителям дракона покатит если денег не жалко ;) .
Dilfin
Member

Повідомлення

Kukaracho: 09.03.2026 23:10 Я прошу прощения, а шо в лесу сдохло, что ценник такой лупят :spy: ? Аналогичные, или даже лучше Montech King 95 Pro и Lian Li O11 стоят до 10к край.
Тут скло вигнуте.))
Відповісти