Непоганий калькулятор, трєба брать!
Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування 18″ ноутбука Lenovo Legion 9i 18IAX10 на базі процесора Intel Core Ultra 9 275HX та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5090. Пам'яті багато не буває
-
LiquidStorm
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування 18″ ноутбука Lenovo Legion 9i 18IAX10 на базі процесора Intel Core Ultra 9 275HX та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5090. Пам'яті багато не буває
-
walkman3000
Member
чому не можна як асус з бомбезним мініледом небула поставити шось схоже? економія на сірниках
-
Seraphim
Member
Щось на богатому 
-
Ostin
Member
Я завжди в таких випадках думаю - купити таке щоб що?) Якщо гроші є - можна зібрати круту систему з величезним екраном і десктопним залізом. А що люди роблять з такими чемоданами?)
-
Hotspur
Member
Ноут гарний але в 3 рази дешевше і з меншою картою
Відправлено через 28 секунд:
Відправлено через 28 секунд:
їздять. я завжди за стаціонар але конкретно зараз ноути кращеOstin: ↑ 06.03.2026 15:49 Я завжди в таких випадках думаю - купити таке щоб що?) Якщо гроші є - можна зібрати круту систему з величезним екраном і десктопним залізом. А що люди роблять з такими чемоданами?)
-
Геральт из Ривии
Member
Моряки далекого плавання повинні оцінити 
-
alexeygalas
Member
Для тих, хто довше одного місяця на одному місці не сидить, але хоче ввечері за столом комфортно зіграти щось.
Але 18 здорова бандура. 16ка як на мене буде мобільніше. Legion PRO 7
16IAX10H якщо хочеться по максимуму
16AFR10H якщо готовий пожертвувати 5090 заради AMD X3D
Але 18 здорова бандура. 16ка як на мене буде мобільніше. Legion PRO 7
16IAX10H якщо хочеться по максимуму
16AFR10H якщо готовий пожертвувати 5090 заради AMD X3D
-
AntonyKandaurov
Member
Ostin
В наших реаліях ноут зручніше. Коли стоїть питання що вивезти доречніше - системний блок не завжди виграє в цьому питанні.
В наших реаліях ноут зручніше. Коли стоїть питання що вивезти доречніше - системний блок не завжди виграє в цьому питанні.
-
Creature4O
Member
Такий собі мобільний десктоп, працює від розетки, а батарея просто на випадок вимкнення світла як ДБЖ. Реально в часи блекаутів краще взяти щось менш ненажерливе.
-
yuriy_dd
Member
агов, а де тести від батареї?
це ж ноутбук в першу чергу
це ж ноутбук в першу чергу
-
MqM
Member
Звідки скільки оперативки? Вони там наперед по знижкам закупилися?192 ГБ, DDR5-4000, Samsung M425R6GA3PB0-CWM0L
-
alexeygalas
Member
Від батареї ліміт на 5090 буде малий. Немає сенсу грати від баратеї. Хіба у щось не важке.yuriy_dd: ↑ 06.03.2026 18:18агов, а де тести від батареї?
Суть якого, в першу чергу, що його можна взяти з собою. А вже в другу чергу користуватись без розетки.yuriy_dd: ↑ 06.03.2026 18:18це ж ноутбук в першу чергу
Та які там тести, всюди все однаково. 5-6 год офісу, 11 год відео, 1год гри
-
n+gibat[]r
Member
Нормальний ноутбук, хлопцям в ТЦК можна брати, там по фінансам як раз питань нема 
-
Inqizitor2022
Member
Леново - хлам.
Был бы HP Omen - можно было бы брать кому такое нужно.
Но в целом если нужен мощный комп - это системник, 9800х3д на водянке, 96 гиг ОЗУ нормальные на 6400 cl 28-32 (64 гига ОЗУ сейчас не продают одной планкой с нормальной частотой) и 5090 отдельная.
Но в целом если нужен мощный комп - это системник, 9800х3д на водянке, 96 гиг ОЗУ нормальные на 6400 cl 28-32 (64 гига ОЗУ сейчас не продают одной планкой с нормальной частотой) и 5090 отдельная.
-
walkman3000
Member
кабина маркетологов когда очередной предложил собрать системник вместо ноутаInqizitor2022: ↑ 07.03.2026 04:27 Леново - хлам.

-
1985god
Member
Вони цілять в дуже маааленький сегмент ринку , я в цьому сегменті не розуміюсь тому оцінити не можу. Під якісь спец потреби , цікаво під які . Вони мали б пояснити цією статтею рекламною , для кого цей ноут які завдання має вирішити
-
alexeygalas
Member
Inqizitor2022: ↑ 07.03.2026 04:27Леново - хлам.
Те саме можу про HP Omen 15 сказати, який у мене був. Дешманські вентилятори, які пищали з першого дня роботи і гарантійний сервіс не вбачив в цьому брак.Inqizitor2022: ↑ 07.03.2026 04:27HP Omen
Фарба на ребрах та отворах роз*ємів обтерлась моментально. І на момент покупки він по градусах на тій же точно платформі уступав Legion 5 десь на градусів 7-8. У леново система охолодження була якісніша. І підтримка дровами у Lenovo довша. Тому якраз HP це не серйозно
В портфель не влізе і водянка порозливається при спробі спакувати.Inqizitor2022: ↑ 07.03.2026 04:27Но в целом если нужен мощный комп
-
MqM
Member
Продукція HP явно не показник якості, невже там у дорожчих ноутах зникають усі хронічні проблеми зі скриплячими корпусами та не найкращим охолодженням?Inqizitor2022: ↑ 07.03.2026 04:27 Леново - хлам.
-
waryag
Member
Шановний оглядач, будь-ласка, підтягніть матчастину і не пишіть маячню.Літій-іонна батарея потужністю 99,9 Вт·год має ємність 6437 мА⋅год з робочою напругою 15,52 В
Я би перепитав - а чому така повільна? Не 5600 і навіть не 4800, а 4000сл32. Зрозуміло, що рекордний для ноута обсяг, але все ж...
А оглядач максимально тактично обходив це питання.
П.С. Сама пам'ять - 5600. Контролер пам'яті не тягне чи просто забили болт?
-
alexeygalas
Member
В мобільних чіпів завжди були обмеження по швидкості. 1 канал 1DPC - найвища швидкість, 2 канали 2DPC - найнижча.waryag: ↑ 07.03.2026 13:30Я би перепитав - а чому така повільна? Не 5600 і навіть не 4800, а 4000сл32
До прикладу даташити Alder Lake
- спойлер
- спойлер
Хотів би ще по AMD викласти, але вони після AM3 покинули публікувати (або навіть робити) даташити у відкритий доступ. Мабуть це нижче їх гідності